- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.300
- 598
- Konu Sahibi Gokyuzuaksamustuu
şahıs kim yahu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gercekten mi? Gercekten bunu bekledin mi?Hesap muhtemelen fake, degilse bile seninle kafa bulmus. Bir de muhabbeti uzatmaya mi calissin adam, niye yapsin?
Ayrica ismini vermem de vermem kimse yazmasin nedir, herkes de siraya gecmis bekliyordu yazmak icin. Bos yere kiskanmak nasil bir durum
Yasin 16-17 sandim ama 22 demissin. Biraz daha olgun olabilirsin.
Ben hayatımda hic bir ünlüye ayılıp bayılmadım. Kaldı ki ergenligimde bile bunu dolu dolu yasamam gerekirken yasamadım? Önyargılarınız biraz üzücü:) 93lüyüm. Adamı uzun zamandır cok fazla begeniyorum? Evet bekledim cünkü adam normal mesaj atmadıgı icin bu yüzü buldum. Burda kac kere söyledim hesabın fake olup olmadıgını anlamıycak kadar zeka zeviyemde sorun oldugunu düsünmüyorum. Ben kandırılıyorsam diger ünlülerde kandırılıyor olmalı:) takip eden ünlülerinde hesabına baktım. Fake hesapların 100k dan fazla takipcisi olması bana olası gelmiyor ne yazık ki:)
Tamam canim benim, tabii ki gercek profiliydi ve tabii ki sana cok normal bir mesaj yazdi, one night stand olarak asla dusunmedi, hatta biraz bekle bir sey yazma sana evlenme bile teklif edebilir, sen de oldukca olgun ve zeki bir kizsin aksi durumu zaten fark ederdin, buradaki onyargili kadinlari bosver bildigini yap.
(18-22 yas arasi yeni nesil lisans ogrencilerimden gordugum kadariyla hep onlar hakli, boyle konusunca sorun cikmiyor ben de duymak istediklerini yazdim)
Simdi ne yapmam gerek.
aşkolsun ya ben 18 deyken de böyle değildim ben de gencim yeni nesil sayılırım lütfen tikkat![]()
Halil Sezaide karar kılınmıştı diye hatırliyorum konu sahibinin verdiği ipuçlarından.
Kizlar hepiniz geyikten gideceksiniz demedi demeyin. Sonra Bilgece uyarmisti dersiniz![]()
emrah mı..Aklima hayranlariyla tanişıp 1-2 gece geçirip sonrada bu ilişkiden doğan çocuklarına sahip çıkmayan çooook ünlü geldi.......
Konuda bulunan başlıktan etkilenerek aile faciası yaşandığını düşünerek tamamen insani yardımsever duygularımla buraya gelmiş bulunmaktayım.Fakat konu sahibinin açmış olduğu konu ve koyduğu başlığının uyuşmadığını tamamıyle geyik konusu görülüp beni ve kk üyesi bazı arkadaşlarımı tuzağa düşürmüştür.Masum olduğumuzu ve konu içeriğine göre yorumlar yaptığımızı düşünüp hakkımızda açılacak cezai işlemlerinden konu sahibinin sorumlulu olduğunu belirtir.Hemen şimdi konudan koşarak uzaklaşırım,saygılarımla![]()