• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beğendiğim ünlü

Gercekten mi? Gercekten bunu bekledin mi? :KK70::KK70: Hesap muhtemelen fake, degilse bile seninle kafa bulmus. Bir de muhabbeti uzatmaya mi calissin adam, niye yapsin?
Ayrica ismini vermem de vermem kimse yazmasin nedir, herkes de siraya gecmis bekliyordu yazmak icin. Bos yere kiskanmak nasil bir durum :-)

Yasin 16-17 sandim ama 22 demissin. Biraz daha olgun olabilirsin.

Ben hayatımda hic bir ünlüye ayılıp bayılmadım. Kaldı ki ergenligimde bile bunu dolu dolu yasamam gerekirken yasamadım? Önyargılarınız biraz üzücü:) 93lüyüm. Adamı uzun zamandır cok fazla begeniyorum? Evet bekledim cünkü adam normal mesaj atmadıgı icin bu yüzü buldum. Burda kac kere söyledim hesabın fake olup olmadıgını anlamıycak kadar zeka zeviyemde sorun oldugunu düsünmüyorum. Ben kandırılıyorsam diger ünlülerde kandırılıyor olmalı:) takip eden ünlülerinde hesabına baktım. Fake hesapların 100k dan fazla takipcisi olması bana olası gelmiyor ne yazık ki:)

[QUOTgokyuzuaksamustuu, post: 41899017, member: 694580"]Ben 22 yasındayım? Nasıl okuyorsunuz :KK70:[/QUOTE]

Ben okudugumu duzeltim sende onu nasıl gormedin okumadin yada nasil okuyorsunuz

Ben hayatımda hic bir ünlüye ayılıp bayılmadım. Kaldı ki ergenligimde bile bunu dolu dolu yasamam gerekirken yasamadım? Önyargılarınız biraz üzücü:) 93lüyüm. Adamı uzun zamandır cok fazla begeniyorum? Evet bekledim cünkü adam normal mesaj atmadıgı icin bu yüzü buldum. Burda kac kere söyledim hesabın fake olup olmadıgını anlamıycak kadar zeka zeviyemde sorun oldugunu düsünmüyorum. Ben kandırılıyorsam diger ünlülerde kandırılıyor olmalı:) takip eden ünlülerinde hesabına baktım. Fake hesapların 100k dan fazla takipcisi olması bana olası gelmiyor ne yazık ki:)

Tamam canim benim, tabii ki gercek profiliydi ve tabii ki sana cok normal bir mesaj yazdi, one night stand olarak asla dusunmedi, hatta biraz bekle bir sey yazma sana evlenme bile teklif edebilir, sen de oldukca olgun ve zeki bir kizsin aksi durumu zaten fark ederdin, buradaki onyargili kadinlari bosver bildigini yap.

(18-22 yas arasi yeni nesil lisans ogrencilerimden gordugum kadariyla hep onlar hakli, boyle konusunca sorun cikmiyor ben de duymak istediklerini yazdim :KK53:)

Tamam canim benim, tabii ki gercek profiliydi ve tabii ki sana cok normal bir mesaj yazdi, one night stand olarak asla dusunmedi, hatta biraz bekle bir sey yazma sana evlenme bile teklif edebilir, sen de oldukca olgun ve zeki bir kizsin aksi durumu zaten fark ederdin, buradaki onyargili kadinlari bosver bildigini yap.

(18-22 yas arasi yeni nesil lisans ogrencilerimden gordugum kadariyla hep onlar hakli, boyle konusunca sorun cikmiyor ben de duymak istediklerini yazdim :KK53:)

aşkolsun ya ben 18 deyken de böyle değildim ben de gencim yeni nesil sayılırım lütfen tikkat:KK53:

Canım bence bu iş çok ciddi gibi duruyor. Ben de birebir aynısını yaşamış biri olarak şansını dene pes etme diyorum.

Kıvanç'çığımla uzanıyorduk demin yatakta, aramızdaki muhabbet ediyorduk havadan sudan. O arada ünlüler böyle nazlı olur kızım dedi. Ben de naz yapma güzelim, seni bırakır Kenan'a giderim, hem olmadı Çağatay da geçen gün mesaj attı. Ohoo elimi sallasam ellisi, hem ben aslında esmer seviyorum şansını zorlama dedim. Hepsi erkek milletinden değil mi, peşinden koşturacaksın böyle:KK14:

Kizlar hepiniz geyikten gideceksiniz demedi demeyin. Sonra Bilgece uyarmisti dersiniz :KK53:

Konuda bulunan başlıktan etkilenerek aile faciası yaşandığını düşünerek tamamen insani yardımsever duygularımla buraya gelmiş bulunmaktayım.Fakat konu sahibinin açmış olduğu konu ve koyduğu başlığının uyuşmadığını tamamıyle geyik konusu görülüp beni ve kk üyesi bazı arkadaşlarımı tuzağa düşürmüştür.Masum olduğumuzu ve konu içeriğine göre yorumlar yaptığımızı düşünüp hakkımızda açılacak cezai işlemlerinden konu sahibinin sorumlulu olduğunu belirtir.Hemen şimdi konudan koşarak uzaklaşırım,saygılarımla:KK68:

Konuda bulunan başlıktan etkilenerek aile faciası yaşandığını düşünerek tamamen insani yardımsever duygularımla buraya gelmiş bulunmaktayım.Fakat konu sahibinin açmış olduğu konu ve koyduğu başlığının uyuşmadığını tamamıyle geyik konusu görülüp beni ve kk üyesi bazı arkadaşlarımı tuzağa düşürmüştür.Masum olduğumuzu ve konu içeriğine göre yorumlar yaptığımızı düşünüp hakkımızda açılacak cezai işlemlerinden konu sahibinin sorumlulu olduğunu belirtir.Hemen şimdi konudan koşarak uzaklaşırım,saygılarımla:KK68:

Avukat oldugun nasil da belli :KK70::KK70:

Keşke şöylr başlıklar yazmasanız. Sanki dünya yıkılırken ucundan tuttunuzda acil yarıma ihtiyacınız var biz gelmezsek her şey yok olacak. Ayrıcada etik bulmuyorum böyle başlıkları. Dini alet etmeyin böyle şeylere.
Olaya gelince beğenmiş olabilir. Gelince takılmak istemiş olabilir. Ama sizin istediğiniz türden bir takılma olduğunu sanmıyorum. YaDa belki canı sıkışmıştır o an. Ya da herkese yazıyor olanilir. Ama maşesef seviyeli bir ilişki arakası evlilik düşündüğünğ sanmıyorum.

Back
X