İç Giyim ve Gecelik - Sabahlık - Pijamalar beğendiğimiz iç giyimleri ve gecelikleri burda paylaşalım kızlar (resimli)

nısan ıcın 6 parca gecelık takımıııııı uygun fıyatlı neler war

ben pierre cardins satıorum cnm bi bakın istersen katoloğuna indirimli ürünler var miorrede

Son düzenleme:
nısan ıcın 6 parca gecelık takımıııııı uygun fıyatlı neler war

canım mavibella diye bi markanın aldık geçen hafta pamuklu, saten de değil herzaman rahatlıkla kullanabilmek için ideal pijama takımını da aldık tam gelin işi pijamaları da gelin seti de dantelli harika oluyo bak pijamasını ekliyim senin için
kolları da dantel işlemeli çok güzel duruyo

Aşağıdaki ürünü 42 tl ye ldim sizce çok mu ?

Hoşuma gitti aldım açıkçası ama sonrdan kararsız kaldım çok mu diye

slm kızlar
size bişey soracağım.evli veya nişanlı ya da fikri olanlar yazarsa çok sevinirim
biz nişan alışverişine çıkacağız öbür ay.benim annem,sözlüm,sözlümün annesi olacak.iç çamaşırıda alınıyorya hani
sözlümüde geçtim ben annemden,kayınvalidemden çok utanırım :78:
o utançlada muhtemelen babanne tarzı şeylere sarılırım
e ben nasıl sizin eklediğiniz gibi güzel geceliklerden alacağım
bazılarınız yazmış nişan alışverişinde bunu aldım diye,nasıl aldınız,ne dedinizde aldınız

bunda utanıcak ne var canım onlarında başından geçti sonuçta al sen istediğini napıcaksn babane tarzı şeyleri giymezsnki onları evlenince boşa para yani al güzelim seksi seksi şeyleri giyersin kocişine

ama ne bileyim çok utanacağım
zaten o babanne donları giymem,hakikaten boşa gider
ama seksi seksi gecelikleride alamaki çok utanırım :78:
bana sen seç dediklerinde ben gönlümden geçeni rahatça seçememki

bunlar normal şeyler evlilik aşamasının en eğlenceli bölümü :) al istediğini annenlerinde başından geçti sonuçta anlarlar seni al al boşver

ben bir iç çamaşırı manyagı olaraak ekliyim bi tane :)

miss claire gercekten son zamanlarda bu markayaa bayılıyorum yahuu
çok güzel modelleri var tekrar eklerim begeniler olursa :)

bunlar normal şeyler evlilik aşamasının en eğlenceli bölümü :) al istediğini annenlerinde başından geçti sonuçta anlarlar seni al al boşver

bilmiyorum artık
acaba desem,iç çamaşırını ben sonra kendim alırım diye?sorun olur mu ki :26:

sen bilirsin ama karşı tarafla alrsan fiyatları onlar öder, yani biliyosndur iç çamaşrları pahalı oluyo öteki türlü parası senden çıkar

sen bilirsin ama karşı tarafla alrsan fiyatları onlar öder, yani biliyosndur iç çamaşrları pahalı oluyo öteki türlü parası senden çıkar

bence de canım bulmuşken hiç kaçırma herşeyi onlara aldır şahsen ben öyle yapmayı düşünüyorum

bence de canım bulmuşken hiç kaçırma herşeyi onlara aldır şahsen ben öyle yapmayı düşünüyorum

peki canım sende hiç yok mu böyle çekinceler,bi bende mi varyaaa
alsalarda istediğim gibi şeyler olmayack eminim,utançtan bakamam bile ne alacaklarına

peki canım sende hiç yok mu böyle çekinceler,bi bende mi varyaaa
alsalarda istediğim gibi şeyler olmayack eminim,utançtan bakamam bile ne alacaklarına

canım sonuçta orda senin annen olcak kayınvaliden olcak onlarda geçti bu yollardan onlar biliyo o yüzden çekinmem ben herkesin yaşadığı bişey bence bu bide erkek arkadaşın onları alırken yanında olursa daha çok utanırsın bence en iyisi böyle yerlerde erkekler dışarıda beklmeli evlendikten sonra zten beraber seçmeye çok fazla vakit olcak

haklısın aslında.sözlümden çekincem yok o zaten alırken dışarda bekler.
fakat dedğim gibi asıl çekineceğim annemle kayınvalidem.ben daha annemle ömrü hayatımda böyle mevzularda konuşmuş değilimdir.düşünki adet dönemimi bile anlatmam,kızar kapatırım konuyu.yani aramızda aha önce hiç böyle muhabbet olmadığı için şimdi çok çekiniyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…