nısan ıcın 6 parca gecelık takımıııııı uygun fıyatlı neler war
nısan ıcın 6 parca gecelık takımıııııı uygun fıyatlı neler war
bunda utanıcak ne var canımslm kızlar
size bişey soracağım.evli veya nişanlı ya da fikri olanlar yazarsa çok sevinirim
biz nişan alışverişine çıkacağız öbür ay.benim annem,sözlüm,sözlümün annesi olacak.iç çamaşırıda alınıyorya hani
sözlümüde geçtim ben annemden,kayınvalidemden çok utanırım :78:
o utançlada muhtemelen babanne tarzı şeylere sarılırım
e ben nasıl sizin eklediğiniz gibi güzel geceliklerden alacağım
bazılarınız yazmış nişan alışverişinde bunu aldım diye,nasıl aldınız,ne dedinizde aldınız
bunda utanıcak ne var canımonlarında başından geçti sonuçta al sen istediğini napıcaksn babane tarzı şeyleri giymezsnki onları evlenince boşa para yani al güzelim seksi seksi şeyleri giyersin kocişine
bunlar normal şeyler evlilik aşamasının en eğlenceli bölümü :) al istediğini annenlerinde başından geçti sonuçta anlarlar seni al al boşver
sen bilirsin ama karşı tarafla alrsan fiyatları onlar öder, yani biliyosndur iç çamaşrları pahalı oluyoöteki türlü parası senden çıkar
bence de canım bulmuşken hiç kaçırma herşeyi onlara aldır şahsen ben öyle yapmayı düşünüyorum
peki canım sende hiç yok mu böyle çekinceler,bi bende mi varyaaa
alsalarda istediğim gibi şeyler olmayack eminim,utançtan bakamam bile ne alacaklarına
canım sonuçta orda senin annen olcak kayınvaliden olcak onlarda geçti bu yollardan onlar biliyo o yüzden çekinmem ben herkesin yaşadığı bişey bence bu bide erkek arkadaşın onları alırken yanında olursa daha çok utanırsın bence en iyisi böyle yerlerde erkekler dışarıda beklmeli evlendikten sonra zten beraber seçmeye çok fazla vakit olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?