İç Giyim ve Gecelik - Sabahlık - Pijamalar beğendiğimiz iç giyimleri ve gecelikleri burda paylaşalım kızlar (resimli)

merak etme canım anlayış göstericeklerdir sen sıkma canını

canım bu şekilde sex geclikler
daha çok anıl mis clare markalarında var onların sitesine bak isteen

bende iç giyim ürünleri satıyorum üye yapıyorum ürünlerin bana geliş fiyatı gayyet cezbedici :) 16liralık ürün 10lira :)) ama sıkıntı şu ki stokta bazen olmuyo :)
hee kendin giyyonmu de daha hiiç kendime lamadım birz fantazi giymek için vücut lazım ee doğumdan sona kalmadı
güven sıkıntısı yan...sizde de var mı ?

vücut çorapları var kızlar,hiç alıp denemedim ama çok seksi duruyolar nette gördüm,kullananınız var mı bilmem,,,bence gecelıklerden çok daha seksiler :) alıp denemek istiyorum ama utanıyorum gidip '' şunu istiyorum model gösterebilir misiniz'' demeye

merhaba arkadaşlar, bir sitede bayan külotunda düğmeli bir model görmüştüm. öndeki ana bölgede erkeklerin boxerlarındaki gibi düğme yeri yapmışlardı. benden başka gören oldu mu? bence çok güzeldi....

dediğime en yakın modeller "myla london"ın sitesinde var(lingerie adlı başlıktaki modeller) ama ben önde görmüştüm..
dediğim siteye bakacak olursa fiyatlara da baksın:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…