• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Beğendiğiniz kiz isimleri

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Ben henuz uyumlu mu koyayim yoksa tam tersi mi davranayim karar veremedim. Simay ve miray uyumlu gözüküyor. Sadece çağrışımı zayif benim icin. Zamaninda beni cok üzmüş ve yormus bir öğrencimin adi miray di. Bazen eskiye dair yasanmislik da bakış açısını etkiliyor insanin
Bence uyumlu olması daha güzel. Sizin yerinizde olsam Nilay koyardım:KK68:

Hosuma giden isimleri derledim topladım
Ayperi: ay ve peri gibi guzel
Gülperi :gul ve peri gibi guzel
Ayşıl: ay ışığı
Ayseren: ay kadar güzel olan
Gülce :gül gibi guzel olan
Deren :düzenlenen derleyen
Gülin: gül gibi zarif
Ipek
Aymira:ayın etrafındaki kızıllık
Aysim: ay gibi parlak
Eslina: dünya guzeli
Peren: ulker yildizi
Tercihim hala Gülce

Hosuma giden isimleri derledim topladım
Ayperi: ay ve peri gibi guzel
Gülperi :gul ve peri gibi guzel
Ayşıl: ay ışığı
Ayseren: ay kadar güzel olan
Gülce :gül gibi guzel olan
Deren :düzenlenen derleyen
Gülin: gül gibi zarif
Ipek
Aymira:ayın etrafındaki kızıllık
Aysim: ay gibi parlak
Eslina: dünya guzeli
Peren: ulker yildizi
Tercihim hala Gülce

Aymira ve Eslina isimlerinin anlamları uyduruk. Onları eleyelim. :KK66:

Diğer isimlerin hepsi çok güzel.:KK200:

Aymira ve Eslina isimlerinin anlamları uyduruk. Onları eleyelim. :KK66:

Diğer isimlerin hepsi çok güzel.:KK200:
Aynen zaten farkli yerde farkli anlamlar yazmışlar italyancada mira silah bölümü olarak geçiyor zaten arapca da tartismak enteresan yani :)

Katre ismini beğeniyorum ben kızım olursa koymak istiyorum ama birazda kararsızım anlamı damla demek anlamsız mı acaba diye. Pek koyan da Yok sizce nasıl

Bende öyle düşündüm fakat kime söylediysem beğenmedi o ne öyle katya der gibi falan dediler ondan şüpheye düştüm. Ama ben hala beğeniyorum söylenişi de hoşuma gidiyor

Ben de beğeniyorum Katre'yi.

Çevredeki insanlar neredeyse her ismi eleştiriyor. Ayşe Fatma koysan da çok sıradan diye yorum yaparlar. :D

Katre ismini beğeniyorum ben kızım olursa koymak istiyorum ama birazda kararsızım anlamı damla demek anlamsız mı acaba diye. Pek koyan da Yok sizce nasıl
Bana fonetik olarak sert geldi bu isim canim. Telaffuzda yumusak isimler daha cekici geliyor bana. Ama bu benim fikrim sizin kulaginiza hos geliyorsa bambaşka. Ben isimlerde mana da incelik arıyorum yani hos olmali birseyin ismini vermeyi sevmiyorum.

Aysima benim ilk kizimin ismine benziyor Simay :) süveyda ismini de ilk kez duydum

Ayda : Dere kenarında yetısen bir bitki
Defne :
Hüma: Cennet kuşu
Nida
Asel
Defne
Minel
Nisa
Hanüz cinsiyetımız belli değil ama erkek olursa babamız ısmını daha kendısı yokken koydu :) bende barı kız olursa dıye kendımce bakıyorum :)

Back
X