siyahvemavi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2015
491
217
103
Günaydın hanımlar.

İş görüşmesine gittiğim bir firma da firmanın ortaklarından olan bir beyfendi ile görüştüm. Büyük ortaklardan biri kendisi.

Çok hoş bir beydi kendisi. Beğendim açıkçası. İşin olmayacağı da kesinleşince bekar olup olmadığını öğrenmek amaçlı sosyal medyadan ekledim kabul etti. 15 günden fazladır takipleşiyoruz kendisiyle. ( Arkadaş sayısı çok az olan biri takipçi kasmayı düşünmeyecek birisi bu yüzden belirttim. ) dün akşam kendisine onu merak ettiğim tanımak istediğimi ima eder bir mesaj attım ancak görüldü yaptı. Ve aynı zamanda şu an halen takipleşiyoruz. Çıkartma vesaire durumu da yok. Kafam fazlasıyla karıştı açıkçası.

Beğenmiş olsa cevap verirdi diye düşünüyorum

Tam tersi olsaydı işveren size yazsaydı adı taciz olurdu. Bence hoş bir durum değil

Kusura bakmayın, o mesajınızı okuyup tebessüm edip geçmiştir gibi hissettim.

valla cok iyi cesaret. Medeni durumunu bile bilmiyorsunuz, ustelik patron

Attığınız mesaj hiç hoş olmamış. Keşke önce merhaba vs diye başka konulardan konuşsaydınız. Size geri dönmediğine göre de o sizi beğenmemiş.

Bu yöntemle kaş kişi yazıyodur adama. Zengin en başta. Beğenmemiş belli ki. Tam tersi için konu açılsa tacizci sapık üşenmemiş eklemiş diye linçlenirdi burada o ayrı

Ki bence adamın maddi durumu iyi olduğu makam mevki sahibi olduğu için yazdı konu sahibi

Bu arada benim yakın arkadaşımın eski çalıştığı yerdeki ortaklardan birinin instagramı full kas şov yaptığı fotoğraflarla çevrili. Tatil fotoğrafları orda burda resimler falan. Meğer adam evli 3 çocuk babasıymış karısını arkadaşım yaklaşık 9 ay sonra tesadüfen 20 küsür yıllık çalışandan öğrenmiş. Arkadaşım erkek bu arada yanlış anlaşılma olmasın demem o ki o bekarlıktan çok emin olmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…