- 10 Ekim 2014
- 32.533
- 146.235
- 798
- Konu Sahibi siyahvemavi
-
Adamın yakışıklı olma sebebi muhtemelen o zaten
Aksine göbekli bu beyfendi :) alışageldiğimiz dizilerdeki o genç patronlardan değil benden 10 yaş kadar büyükBu arada benim yakın arkadaşımın eski çalıştığı yerdeki ortaklardan birinin instagramı full kas şov yaptığı fotoğraflarla çevrili. Tatil fotoğrafları orda burda resimler falan. Meğer adam evli 3 çocuk babasıymış karısını arkadaşım yaklaşık 9 ay sonra tesadüfen 20 küsür yıllık çalışandan öğrenmiş. Arkadaşım erkek bu arada yanlış anlaşılma olmasındemem o ki o bekarlıktan çok emin olmayın.
Evet bekar
Adam bekar
Hayır bekar
Hayır alakası yok benim de maddi durumum kötü değil açıkçası.
Cinsel olarak yaklaşmadım bu sefer ki eski konuma dönüp de oradan vurmaya kalkmak saçmalık.Sürekli etrafınızdaki adamları etkileme çabasındasınız. cinselliği ön plana çıkaracak kadar cesursunuz ama yine de adamlarda tık yok. Acaba bu durum karşı tarafa fazla geliyor olabilir mi?
Bir kaç eski konusuna bakınca konu sahibinin daha çok kafamda oturduvalla cok iyi cesaret. Medeni durumunu bile bilmiyorsunuz, ustelik patron
Neler var eskilerdeBir kaç eski konusuna bakınca konu sahibinin daha çok kafamda oturdu
Eski konulardan vurmam ben. Genel olarak bu tarz olduğu için dedim. Ha bu böyle değilse bile adamın ilgisi yok belli ki.Cinsel olarak yaklaşmadım bu sefer ki eski konuma dönüp de oradan vurmaya kalkmak saçmalık.
Eski konular vurulacak konu değil ki hem tarzı bu konu sahibinin sadece bu kadar cüretkar olmak erkekler de çok işe yaramiyor adamların çoğu hala avcılık peşinde . Ben de eski konulara bakınca sizinle aynı şeyleri düşündümEski konulardan vurmam ben. Genel olarak bu tarz olduğu için dedim. Ha bu böyle değilse bile adamın ilgisi yok belli ki.
O adama ne istekler ne mesajlar geliyordur nezaketen kabul etmiştir ama sana bana ona buna yazan mesajlasan biri değil demek kiGünaydın hanımlar.
İş görüşmesine gittiğim bir firma da firmanın ortaklarından olan bir beyfendi ile görüştüm. Büyük ortaklardan biri kendisi.
Çok hoş bir beydi kendisi. Beğendim açıkçası. İşin olmayacağı da kesinleşince bekar olup olmadığını öğrenmek amaçlı sosyal medyadan ekledim kabul etti. 15 günden fazladır takipleşiyoruz kendisiyle. ( Arkadaş sayısı çok az olan biri takipçi kasmayı düşünmeyecek birisi bu yüzden belirttim. ) dün akşam kendisine onu merak ettiğim tanımak istediğimi ima eder bir mesaj attım ancak görüldü yaptı. Ve aynı zamanda şu an halen takipleşiyoruz. Çıkartma vesaire durumu da yok. Kafam fazlasıyla karıştı açıkçası.
Aynen tarzı bu olduğu için dedim. Bir de yaşam tarzı buysa bundna vurduğumu düşünmemeli kabul etmeliEski konular vurulacak konu değil ki hem tarzı bu konu sahibinin sadece bu kadar cüretkar olmak erkekler de çok işe yaramiyor adamların çoğu hala avcılık peşinde . Ben de eski konulara bakınca sizinle aynı şeyleri düşündüm
Aynen öyle ben ilk adım atma konusunda eskiden kadinin çok daha girişken olması gerektiğini düşünürdüm erkekler biraz yıktı bunu ama bu benim yaşam şeklim ve bu konuda isteyen istediğini söyler asla vurmak olmazAynen tarzı bu olduğu için dedim. Bir de yaşam tarzı buysa bundna vurduğumu düşünmemeli kabul etmeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?