Bu arada benim yakın arkadaşımın eski çalıştığı yerdeki ortaklardan birinin instagramı full kas şov yaptığı fotoğraflarla çevrili. Tatil fotoğrafları orda burda resimler falan. Meğer adam evli 3 çocuk babasıymış karısını arkadaşım yaklaşık 9 ay sonra tesadüfen 20 küsür yıllık çalışandan öğrenmiş. Arkadaşım erkek bu arada yanlış anlaşılma olmasın :KK70: demem o ki o bekarlıktan çok emin olmayın.
Aksine göbekli bu beyfendi :) alışageldiğimiz dizilerdeki o genç patronlardan değil benden 10 yaş kadar büyük

Evet bekar

Adam bekar

Hayır bekar

Hayır alakası yok benim de maddi durumum kötü değil açıkçası.

Sürekli etrafınızdaki adamları etkileme çabasındasınız. cinselliği ön plana çıkaracak kadar cesursunuz ama yine de adamlarda tık yok. Acaba bu durum karşı tarafa fazla geliyor olabilir mi?

Sürekli etrafınızdaki adamları etkileme çabasındasınız. cinselliği ön plana çıkaracak kadar cesursunuz ama yine de adamlarda tık yok. Acaba bu durum karşı tarafa fazla geliyor olabilir mi?
Cinsel olarak yaklaşmadım bu sefer ki eski konuma dönüp de oradan vurmaya kalkmak saçmalık.

Cinsel olarak yaklaşmadım bu sefer ki eski konuma dönüp de oradan vurmaya kalkmak saçmalık.
Eski konulardan vurmam ben. Genel olarak bu tarz olduğu için dedim. Ha bu böyle değilse bile adamın ilgisi yok belli ki.

Eski konulardan vurmam ben. Genel olarak bu tarz olduğu için dedim. Ha bu böyle değilse bile adamın ilgisi yok belli ki.
Eski konular vurulacak konu değil ki hem tarzı bu konu sahibinin sadece bu kadar cüretkar olmak erkekler de çok işe yaramiyor adamların çoğu hala avcılık peşinde . Ben de eski konulara bakınca sizinle aynı şeyleri düşündüm

Günaydın hanımlar.

İş görüşmesine gittiğim bir firma da firmanın ortaklarından olan bir beyfendi ile görüştüm. Büyük ortaklardan biri kendisi.

Çok hoş bir beydi kendisi. Beğendim açıkçası. İşin olmayacağı da kesinleşince bekar olup olmadığını öğrenmek amaçlı sosyal medyadan ekledim kabul etti. 15 günden fazladır takipleşiyoruz kendisiyle. ( Arkadaş sayısı çok az olan biri takipçi kasmayı düşünmeyecek birisi bu yüzden belirttim. ) dün akşam kendisine onu merak ettiğim tanımak istediğimi ima eder bir mesaj attım ancak görüldü yaptı. Ve aynı zamanda şu an halen takipleşiyoruz. Çıkartma vesaire durumu da yok. Kafam fazlasıyla karıştı açıkçası.
O adama ne istekler ne mesajlar geliyordur nezaketen kabul etmiştir ama sana bana ona buna yazan mesajlasan biri değil demek ki 😀

Eski konular vurulacak konu değil ki hem tarzı bu konu sahibinin sadece bu kadar cüretkar olmak erkekler de çok işe yaramiyor adamların çoğu hala avcılık peşinde . Ben de eski konulara bakınca sizinle aynı şeyleri düşündüm
Aynen tarzı bu olduğu için dedim. Bir de yaşam tarzı buysa bundna vurduğumu düşünmemeli kabul etmeli

Aynen tarzı bu olduğu için dedim. Bir de yaşam tarzı buysa bundna vurduğumu düşünmemeli kabul etmeli
Aynen öyle ben ilk adım atma konusunda eskiden kadinin çok daha girişken olması gerektiğini düşünürdüm erkekler biraz yıktı bunu ama bu benim yaşam şeklim ve bu konuda isteyen istediğini söyler asla vurmak olmaz

Pat diye tanımak istediini ima eden mesajlar erkeklere çok itici geliyor. Doğrusu ekledikten sonra beklemek hikayelere vs ufak ufak laflar atmaktır siz dan diye atlayınca o da kaçmış

Kız arkadaşı vardır.

Gördüğüm kadarıyla artık hiç kimsenin hayatı boş değil.

Herkes birileri ile görüşüyor hatta kimi insanlar 3. kişiyi bile idare ediyor.

Adam takip isteğini geri çevirmemiş fotoğraflarınıza bakmak için geri takip yapmış ama sizi beğenmemiş.ayıp olmasın diye ya da umursamadığı için de arkadaşlıktan çıkarmamış kısaca.

Back
X