Statünüzden bahsetmedim. Her statü sahibi gördüğü ekleyip yazan birine benziyor mu benzemiyor mu profiliniz? Bunu sordum
Bı müdürün flörtü ile kalçaya şaplak durumu olması ilginç geldi şu anda . Bir arkadaşım da müdürüm ben derdi ama altında kimse yoktu müdür diye unvan vermiş iş yeri :)

Günaydın hanımlar.

İş görüşmesine gittiğim bir firma da firmanın ortaklarından olan bir beyfendi ile görüştüm. Büyük ortaklardan biri kendisi.

Çok hoş bir beydi kendisi. Beğendim açıkçası. İşin olmayacağı da kesinleşince bekar olup olmadığını öğrenmek amaçlı sosyal medyadan ekledim kabul etti. 15 günden fazladır takipleşiyoruz kendisiyle. ( Arkadaş sayısı çok az olan biri takipçi kasmayı düşünmeyecek birisi bu yüzden belirttim. ) dün akşam kendisine onu merak ettiğim tanımak istediğimi ima eder bir mesaj attım ancak görüldü yaptı. Ve aynı zamanda şu an halen takipleşiyoruz. Çıkartma vesaire durumu da yok. Kafam fazlasıyla karıştı açıkçası.
Karışacak bir şey yok cevap vermediğim ama takipten çıkarmadığım çok kişi var önemsemiyorum duruyor öyle bundan bir anlam çıkarmayın yani

Fazlasıyla statü sahibi biriyim bende merak etmeyin. Bir bölümün müdürüyüm
Yalnız siz öğrenciyken de statü sahibi erkeklerin peşinde koşuyormuşsunuz. yani o yüzden statü nedeniyle yazmadım ben de statü sahibiyim demeniz inandırıcı gelmedi bana.

Son düzenleme:
Fazlasıyla statü sahibi biriyim bende merak etmeyin. Bir bölümün müdürüyüm
İş yerinde kalçaya şaplak, dikkat çekmek için derin yırtmaçlı etel giymek ve tanga mı giydin diyor sordurmak statünüze uymuyor

Son düzenleme:
Orası da bana yalan dolan geldi açıkçası, madem konu sahibesini kendi maddi imkanı var zengin erkek avcılığını acilen bırakmalı :KK51:
Aşırı boş olduğum bir zamandı tüm konuları bu minvalde ben mesaj attım ve cevap vermediler. İletişim sorunu yaşıyor olabilir

Bence sizden azıcık bile etkilense ve müsaitse doğal olarak bir tepki verirdi, aktif olarak kullanmıyordur, kabul etmiştir öyle. Pek bir anlamı yok gibi, gerçi sizin kadar birilerine yürüme deneyimi olan azdır, siz daha iyi bilirsiniz açıkçası. Hayli cesaretlisiniz, bu süreçleri bilirsiniz de.

Bence sizden azıcık bile etkilense ve müsaitse doğal olarak bir tepki verirdi, aktif olarak kullanmıyordur, kabul etmiştir öyle. Pek bir anlamı yok gibi, gerçi sizin kadar birilerine yürüme deneyimi olan azdır, siz daha iyi bilirsiniz açıkçası. Hayli cesaretlisiniz, bu süreçleri bilirsiniz de.
Paylaşım yapmıyor ancak aktif kullanıyor.

Valla iyi cesaret ben olsam yapamazdım. Kafa karıştıracak bir şey yok bellki adam beğenmemiş. Yoksa dönerdi mesaja. 🤷‍♀️ O adama yazan daha kaç kişi yazıyordur böyle kim bilir.

Günaydın hanımlar.

İş görüşmesine gittiğim bir firma da firmanın ortaklarından olan bir beyfendi ile görüştüm. Büyük ortaklardan biri kendisi.

Çok hoş bir beydi kendisi. Beğendim açıkçası. İşin olmayacağı da kesinleşince bekar olup olmadığını öğrenmek amaçlı sosyal medyadan ekledim kabul etti. 15 günden fazladır takipleşiyoruz kendisiyle. ( Arkadaş sayısı çok az olan biri takipçi kasmayı düşünmeyecek birisi bu yüzden belirttim. ) dün akşam kendisine onu merak ettiğim tanımak istediğimi ima eder bir mesaj attım ancak görüldü yaptı. Ve aynı zamanda şu an halen takipleşiyoruz. Çıkartma vesaire durumu da yok. Kafam fazlasıyla karıştı açıkçası.
Cvp yazmadiysa sizi dusunmuyordur

Günaydın hanımlar.

Belki evlidir veya sevdigi gorustugu vardır her gordugunuze yürümeyin

Back
X