- Konu Sahibi saciuzunaklikisa
-
- #3.601
Selam Goldens!
Bugün toplantıdaydık, okula 13 öğretmen gelmiş, hepsiyle tanıştık biri sürekli bana bakıyordu uzaktan, geldi tanıştık sonra yanıma oturdu, bir de başka okullardan tanıdığım iki arkadaşım gelmiş, toplantı boyunca sohbet ettik çok güldük. Neyse benimki fitil tabi. Bu yan tarafta kaldı, ne geldi ne bi şey. Yanıma oturan bekar ve hoşsohbet bi şey neyse ben fazla sinir olmasın dedim Tarzan, bi saat filan sonra bi şeyi bahane edip başka arkadaşların yanına geçtim, sonra çıkışta yemeğe gidelim isteyenler gelsin dendi herkes geldi hemen hemen, tabi Tarzan da. Yemekte hemen karşıma oturdu ama hiç konuşmadı kızlar yaa. Yüzüme bile bakmadı. Bir iki soru sordum kısa cevaplar verdi, yanımızda yöremizdekilerle konuştuk ikimiz de ayrı ayrı ama karşılıklı oturuyoruz manzara bu yani. Sonra kalkarken uzun uzun baktı kapıdan çıkarken beni bekledi beraber çıktık konuşma yok gene. Girerken de beni kapıdan o sokmuştu. Allahım yaa. Çıkışta arabalara binilirken gruplar ayakta konuşuyor gülüşüyoruz filan, bu beni gene süzdü "şahane şahane" dedi, yanındaki hocalardan biri de buna katıldı ve bunun o an canı mı sıkıldı noldu anlamadım, suratı değişti. Ben teşk ettim geçtim arabalara binildi bi kısım okula geri geldik ordan evlere gidilicekti, baktım bu da gelmiş. Halbuki gelmesi gerekmiyor basıp eve veya nereyeyse gidecek işte. Neyse benim yeni arkadaşlar geldiler beraber gidelim dediler orda kaynatmaya başladık çok güleriz biz onlarla erkek arkadaşlarım ve evliler gerçekten çok iyilerdir, ama benimki henüz nedir kimler bilmiyor tam, surat asılıyor bizi izliyor, sonra ben onlarla çıkmayım dedim şimdi gıcık olmasın diye, benim işlerim var sonra takılırız filan dedim ayrıldım,yalnız başıma çıkınca bu da gaza bastı gitti.
Böyle işte.
Ayy bakışıyosunuz demek gamzenk ben de seni merak etmiştim inan ki şu dakika aklımdaydın. <hoşlanıyo ama çıkmak istemiyo, hmm, görüşmek isteyen de çocuktu değil mi arkadaşın değildi? O zaman konuşurlarken yapamayacağını anlamıştır kızla belki de.
Sevgili olmayan sevgili kıvamında geziyorum ben de bakalım.
seilla aday çıkar karşına bak gör yakındır bu hafta mı deseeem, en geç gelecek fafta diyorum bak yaz şuraya)
Ahh kızlar ben de hala bir kırgınlık var. Ölü gibi yatıyorumm doktoro da gitmedim ilaç içmeyi de hiç sevmiyorummm(
seilla boşver canım kendi kaybeder ay sinir oluyorum böylelerine kız düşünmüş mesaj atmış sen de bir cevap yaz bari (öküz işte anlamazlar böyle şeylerden) kafanda bu konu bitti en azından seilla biri çıkarsa karşına aklın kimsede olmadan görüşebilirsin.
Rapuş kudurmuş seninki ohh içimin yağları eridi valla az bile olmuş ona. Kabuğundan çıksın da bi adım atsın tosbaa
Gamzenk ne heyecanlıdır o bakışmalar beklemeler ama çok uzatmasa seninki de :) her an elinden kaçırabilir haberi yok
hayatacım umarım sizin hakkınızda da hayırlısı olur, sen yine de dikkatli ol tatlım. ailenden özür diledin mi üzme artık daha fazla onları da
böcük yarın ev arkadaşına söyle kafasına saksı atsın, belki hafızasını kaybeder de sen de ben senin sevgilinim dersin :))
unuttuğum varsa affedin kızlar hastayım(
Ahh kızlar ben de hala bir kırgınlık var. Ölü gibi yatıyorumm doktoro da gitmedim ilaç içmeyi de hiç sevmiyorummm(
seilla boşver canım kendi kaybeder ay sinir oluyorum böylelerine kız düşünmüş mesaj atmış sen de bir cevap yaz bari (öküz işte anlamazlar böyle şeylerden) kafanda bu konu bitti en azından seilla biri çıkarsa karşına aklın kimsede olmadan görüşebilirsin.
Rapuş kudurmuş seninki ohh içimin yağları eridi valla az bile olmuş ona. Kabuğundan çıksın da bi adım atsın tosbaa
Gamzenk ne heyecanlıdır o bakışmalar beklemeler ama çok uzatmasa seninki de :) her an elinden kaçırabilir haberi yok
hayatacım umarım sizin hakkınızda da hayırlısı olur, sen yine de dikkatli ol tatlım. ailenden özür diledin mi üzme artık daha fazla onları da
böcük yarın ev arkadaşına söyle kafasına saksı atsın, belki hafızasını kaybeder de sen de ben senin sevgilinim dersin :))
unuttuğum varsa affedin kızlar hastayım(
canım özür diledim fakat annem ile babam benden sonra kavga etmişler .şimdi konuşmuyolarmıiş.annem özrümü kabul etmedi beni süründürmeye çalışıyor babacığım ama dayanamadım hemen affediverdi.Ve kızlar ben benımkıne az once rest çektim.Yanı nasıl edırnede ya bıter yada devam eder sen anlayışlı,olgun bırısını istiyorsan bu ben degılsem bıter ha boyle devam etmek istersende devam eder.Bana adam bıraz olgunlaşsan bıraz anlayışlı olsan nolur sankı dıye mesaj attı yok ben hiç anlayışlı degılım sankı 2 aydır yapmadıgım sey kalmadı bana bunu söylüyor.Erkek milleti işte öküzlük var hamurlarında...
seilacım senınkısıde aynı işte dediğim gibi hamurlarında ,genlerinde bır odunluk var sorsan acayıp pozıtıf,sosyaldır ama bı kız hoşlandıgını anladıklarında kendılerını bulunmadık hint kumaşı zannedıyorlar.Ve kızlar ben artık eminimki güzel oldugun ve erkeklerın pesınden koştugun surece kaybedıyorsun yoksa kendısı sana geliyor... Böcük bende aynı fıkırdeyım söyle ev arkadaşına en kocamanından saksı atsın kafasına başka türlü olmayacak bu iş ..
çekucum senın neyın var prenses? çok geçmiş olsun...
yaa ne desem bilemiyorum, nasıl teşekkür etsem, nasıl ne kadar çok mutlu olduğumu anlatsam :) canım arkadaşım, gerçekten güzellik, bakan insanın gözlerindeki güzellikle eşdeğer, sen severek ve pırıl pırıl bi yürekle baktığın için öyle görmüşsündür, bebekim benim
sevgilimin de dikkatini çekmişsin, aa o fotolarına yorum yazan kız kim, soyadı bizimle aynı diye heyecan yapmışben de, fotoğrafla ilgili bi forum sitesinde tanıştığım bi arkadaşım dedim, kk'yı keşfetsin istemiyorum, çünkü benim nick'i hemen tanır, her şeyi de okumasın yani beyaz yalan, Allah günah yazmasın (rapuş hatırlar mısın, benim eski topikte kocasından gizli, tuvalette kucağında laptopla yazan bi süper bi hatun vardı, aklıma o geldi )
eylülüm ben duana bissürü kere amin dedim :)) temmuzdan önce-sonra fark etmez, senin için duam, doğru insanın doğra zamanda seni bulması bebeğim. bu yakın bi zamansa tadından yenmez tabi :)
hepimiz bu kadar dağınık şehirlerde olmasaydık muhakkak buluşurduk şimdiye kadar zaten. keşke sağlam bi organizasyon yapsak da güzel bi buluşma ayarlasak bi gün :97:
inşallah canımmYüz sayfa bize yetmez, bin yüz olursa belki birimiz evlenicek! O zaman bekarlığa veda partisi yapıcaz Yengec.
enişte geldi demeeeeekkk oooo süper bir haberrrr, hadi gözün aydın tatlımm
ben adamları elimde tutamıorum bi varlar bi yoklar, bana bir akıl verinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?