- Konu Sahibi saciuzunaklikisa
-
- #3.621
öle böcüküm valla napalım kendileri kaybetti sonucta hala gözlerinin önündeyiz harekete gecmek isteyen buyurur burdan bizim cıkaracagımız ders artık yeni adaylarada sans verebiliriz demek gerci bende henüz öle bir aday yok ama cagırıyorum bakarsın geliverir
bu arada su meşhur filmi kankacım saolsun bulmuş indirmiş haftasonu izliycem canım yorumlarımı yaparım sana ozaman
ne öküz bu adamlar yaaaaaaaa
bende de aday yok kuzum dert etme
yaa ev arkadaşım da dün garip bir buluşma yaşadı... miskanın hikayesine benze tarzda... durumla ilgili kararımız ;
"tüm erkekler gay olsun artık... böylece bize de dert olmaz; onları anlamaya çalışmakla vakit kaybetmeyiz"
dikkat çekmek için pembe mini etek yerine elimde " bütün erkekler gay olsun" pankartıyla beklesem ?
canım benim ya buluruz birer tane illaki du bakalım da gay olmasınlar yaa onlarsızda gecmez mi hayat ne zaten ha var yoklar hayatımızda suanlık ama napalım evet ya senin arkadasınında bi durumu vardı dimi cok kızmış ve üzülmüştüm okuyuncada cok kötü mbi durum kimse yaşamasın böle şeyler inşallah belki bu yeni durumdan onun için güzel sonuçlar doğar
yorumlarınız için tşk ederim kızlarr...
bugün özel günümden dolayı olsa gerek sinirlerim o kadar bozuk ki..
bi de aramıorr...
önce bi kaç kişiyle kavga edip sonra da oturup ağlayasım var
ben de aynı durum ve aynı psikolojideyim tek farkla benim başkalarıyla kavga edecek gücüm yok :26:
huuuu huuuuuuuuuuu kızlarrrrrrrrr
Dans ediyoruz deli gibi rahatlıyoruz straw o anlamda koydum bu sabit avatarları nasıl sabitliyorsunuz ben her şeyi sürekli değiştirme gibi bir eğilimdeyim yaa.
Canını sıkanalr var anlaşılan iş yeinde, ver laflarını oturt ayol senden kaçar mı:)
Bu taylı cidden tospaa adayıyımış bu arada. Kızlar hepimizin derdi aynı adamlar bizi aramıyor sormuyor cevap dahi vermiyorlar nedir bu işin sırrı yaa...
Dans ediyoruz deli gibi rahatlıyoruz straw o anlamda koydum bu sabit avatarları nasıl sabitliyorsunuz ben her şeyi sürekli değiştirme gibi bir eğilimdeyim yaa.
Canını sıkanalr var anlaşılan iş yeinde, ver laflarını oturt ayol senden kaçar mı:)
Bu taylı cidden tospaa adayıyımış bu arada. Kızlar hepimizin derdi aynı adamlar bizi aramıyor sormuyor cevap dahi vermiyorlar nedir bu işin sırrı yaa...
bana daha çok duvara tırmanıosun gibi geldi ama
dans edelim kendimize gelelim di mi
işyerinde bir sürü sinirimi bozan var ama onları umursadıımdan deil tatlımm yaa, asıl o beni aramıor die sinirleniorumm öfff..
seninkiyle bu akraba olmasınlar, ikisi de tospaa harbidenn :97:
yaa gerçekten neden aramıorlar, bi fikri olan var mııı :84:
off rapuş yaaa ; evlenilecek aday var da sanki
bulursak bu kriterlerin hangisi aklımızda kalacak acabaa çok merak ediyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?