- 21 Temmuz 2013
- 4.691
- 2.426
- 173
- Konu Sahibi narantikibi
5 seneyi doldurmuş ilişkim var erkek arkadaşım sürekli hep senin gibi güzel bir sevgilim olsun isterdim diyor.Ya da çok kısa süreli aralıklarla iyi ki çok güzelsin diye bir sürü güzel şeyler söylüyor işte saçını toplayınca güzelliğin daha çok ortaya çıkıyor yüzün çok güzel her şeyin çok güzel falan.
Ama ben çok rahatsız oluyorum bu durumdan her kız/kadın beğenilmek ister ama benim canımı çok sıkıyor bu durum.Öyle anlattığı kadar da güzel değilim ki ben güzel değilim diyorum ama yok.Bazen diyorum sadece güzel bulduğu için mi benimle falan ama bu kadar sene onca tartışma çekilir mi sırf güzellik için dışarıda dünya kadar güzel var. Ya acaba saçmalıyor muyum ?
Ama ben çok rahatsız oluyorum bu durumdan her kız/kadın beğenilmek ister ama benim canımı çok sıkıyor bu durum.Öyle anlattığı kadar da güzel değilim ki ben güzel değilim diyorum ama yok.Bazen diyorum sadece güzel bulduğu için mi benimle falan ama bu kadar sene onca tartışma çekilir mi sırf güzellik için dışarıda dünya kadar güzel var. Ya acaba saçmalıyor muyum ?