• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beğenilmek insanın canını bu kadar sıkabilir...

narantikibi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2013
4.691
2.426
173
5 seneyi doldurmuş ilişkim var erkek arkadaşım sürekli hep senin gibi güzel bir sevgilim olsun isterdim diyor.Ya da çok kısa süreli aralıklarla iyi ki çok güzelsin diye bir sürü güzel şeyler söylüyor işte saçını toplayınca güzelliğin daha çok ortaya çıkıyor yüzün çok güzel her şeyin çok güzel falan.

Ama ben çok rahatsız oluyorum bu durumdan her kız/kadın beğenilmek ister ama benim canımı çok sıkıyor bu durum.Öyle anlattığı kadar da güzel değilim ki ben güzel değilim diyorum ama yok.Bazen diyorum sadece güzel bulduğu için mi benimle falan ama bu kadar sene onca tartışma çekilir mi sırf güzellik için dışarıda dünya kadar güzel var. Ya acaba saçmalıyor muyum ?

bencede saçmalıyorsunuz :34: 5 yıl az değil..ayrıca seviyor ki güzel buluyor..insan sevmeyince, isterse karşısındaki çok güzel olsun, vız geliyor.

Bence de saçmalıyorsun tatlım, güzel diyorsa güzel buluyor demek ki sen kendini
çok güzel bulmasan da. Ve dediğin gibi o kadar tartışma sadece güzel olduğun için
değil hem güzel bulduğu için hem de sevdiği için çekiliyor boşuna, bu konuda canına
sıkma gerçekten çok saçma çünkü bu konuda canını sıkman..

Son düzenleme:
bencede saçmalıyorsunuz :34: 5 yıl az değil..ayrıca seviyor ki güzel buluyor..insan sevmeyince, isterse karşısındaki çok güzel olsun, vız geliyor.

ama sürekli dile getirince sırf güzel olduğumu düşündüğü için birlikteyiz diye kuruntu yapıyorum ya da benim elime koluma Allah göstermesin bir şey olsa ayrılacakmış gibi hissediyorum sırf şu güzellik konusunu çok açtığı için

Bence de saçmalıyorsun tatlım, güzel diyorsa güzel buluyor demek ki sen kendini
çok güzel bulmasan da. Ve dediğin gibi o kadar tartışma sadece güzel olduğun için
değil hem güzel bulduğu için hem de sevdiği için çekiliyor boşuna, bu konuda canına
sıkma gerçekten çok saçma çünkü bu konuda canını sıkman..

Biliyorum ama saçma sapan düşüncelere kapılıyorum sonra sevgilime de söylüyorum onun da canını sıkıyorum bana sapık muamelesi yapıyorsun diyor sırf dış görünüşün için seninle olduğumu düşünüyorsun diye kızıyor

5 seneyi doldurmuş ilişkim var erkek arkadaşım sürekli hep senin gibi güzel bir sevgilim olsun isterdim diyor.Ya da çok kısa süreli aralıklarla iyi ki çok güzelsin diye bir sürü güzel şeyler söylüyor işte saçını toplayınca güzelliğin daha çok ortaya çıkıyor yüzün çok güzel her şeyin çok güzel falan.

Ama ben çok rahatsız oluyorum bu durumdan her kız/kadın beğenilmek ister ama benim canımı çok sıkıyor bu durum.Öyle anlattığı kadar da güzel değilim ki ben güzel değilim diyorum ama yok.Bazen diyorum sadece güzel bulduğu için mi benimle falan ama bu kadar sene onca tartışma çekilir mi sırf güzellik için dışarıda dünya kadar güzel var. Ya acaba saçmalıyor muyum ?

ne olmuş ki ne güzel işte...

benim de eşim bana diyor ''hep senin gibi bir eşim olsun diye dua ettim'' diye. sürekli güzelliğimden bahsediyor, ''utanmasam fotoğrafını göğsüme takıp gezeceğim'' diyor.

ama ben bundan gocunmuyorum ki bilakis, bayılıyorum :16: :nazar::nazar::nazar::nazar:

birde kaç sene evli yada birlikte olan insanların eşlerine ne hakaret ettiğini düşün. yok şuran böyle şuran çirkin diye.

seven insana sevdiği insanın her şeyini güzel görür çünkü gönül gözüyle bakar ona.

Biliyorum ama saçma sapan düşüncelere kapılıyorum sonra sevgilime de söylüyorum onun da canını sıkıyorum bana sapık muamelesi yapıyorsun diyor sırf dış görünüşün için seninle olduğumu düşünüyorsun diye kızıyor

adamı bu laflarınla bıktırırsan elini ayağını çeker senden, ağzından tek güzel cümle duymak için paralarsın kendini.
deme di deme, kim olsa bıkar senin bu yaptığından. :19:

sevgilisinden,eşinden bu sözleri duymak isteyen ne çok kadın vardır kim bilir.erkeklerin çoğu genelde kadın sormadıkca ne sevdiğini ne güzel olduğunu sıklıkla söylemez.kadın sorarsa ben seni içimden seviyorum herzaman söylememe gerek yok der.bence sevinmelisin senin kendini güzel görmediğin kadar seni sevdiği için güzel görüyor.

İlla dünya güzeli olman gerekmez demek ki onun için gerçekten de çok güzelsin. Ama bu seni rahatsız ettiğine göre belki de sen onu beğenmiyorsun.
Mesela sen onu o kadar yakışıklı bulmuyorsan bunun için iltifatları hak etmediğini(karşılığı olmadığı için) ya da sırf senin hoşuna gitmesi için abartarak söylediğini düşünüyor olabilir misin acaba.

benimki de dün düğün fotomuza bakıp aşkım bu resimde ki sensen, karşımda ki kim dedi.. güya espri yaptı öküz...
4 senede ard arda iki çocuk doğurmuşum..
kendine bak sen önce dedim.. o zamanlar harıl harıl saçlarına şekil verirdin, şimdi bırak şekil vermeyi tarayacak saçında yok dedim..
önce bi kendine baksın

Övdüğü başka özellikleriniz vardır ama değilmi.Aslında bende sizin gibi düşünürdüm sanırım ama:)

benimki de dün düğün fotomuza bakıp aşkım bu resimde ki sensen, karşımda ki kim dedi.. güya espri yaptı öküz...
4 senede ard arda iki çocuk doğurmuşum..
kendine bak sen önce dedim.. o zamanlar harıl harıl saçlarına şekil verirdin, şimdi bırak şekil vermeyi tarayacak saçında yok dedim..
önce bi kendine baksın

ay kusura bakma bir an sesli güldüm. yanlış anlamayın eşinin gereksiz espirisine verdiğin tepkiden dolayı söylediklerin hoşuma gitti.

not : annelik kadına güzellik katar bence eskisinden de güzelsindir.
:16:

Son düzenleme:
o seni sevmese güzellik fasa fiso 5 senesini güzelsin diye harcamazdı. bence seni seviyo insan sevdiğine bakınca bütün güzellikleri onda görür ondan sürekli dile getiriyodur bence ayrıca kendini çok güzel bulmuyo olabilirsin ama bide onun gözüyle baksan belki sen bile kendine aşık olursun.:1:

kusura bakmayın ancak bu sözcükleri duymak için sürekli eşlerine "beni seviyor musun "diye soran ve evet dediklerini duymak için gözlerinin içine bakan onbinlerce kadın var. kıymet bilmeniz arz olunur.(5 yıl az bir süre değil onu tanımak için)

Son düzenleme:
yanlış anlamayın ama bence hem saçmalıyorsunuz hem de nankörlük ediyorsunuz. kimse dış görünüşü güzel diye 5 yılını kimseye vermez. dünya güzeli olsa ne yazar. bende dünya güzeli değilim ama eşim dünya güzeliymişim gibi hissettirir. o beni öyle görüyor sevgisinden. o da çok yakışıklı değil ama benim için de dünyanın en yakışıklı adamı. bence tadını çıkarın inanın ki böyle güzel sözleri duymak isteyen milyonlarca kadın var.

ay kusura bakma bir an sesli güldüm. yanlış anlamayın eşinin gereksiz espirisine verdiğin tepkiden dolayı söylediklerin hoşuma gitti.

not : annelik kadına güzellik katar bence eskisinden de güzelsindir.
:16:

tşk cnm.. bence de anne olduktan sonra her kadın güzelleşiyor, ayrı bi hava katıo annelik...
lüzumsuz adam işte, güya ben orda aşkım beni yeniden güzel bulman için elimden geleni yapıcam, dememi bekledi..
sonra netten saç ektirme işlemini arattırıp gitti, haha :32:

sevdiğin insan tarafından beğenilmek çok güzel . bunu neden dert ettin anlamadım . güzelliğini öven bir erkekle birliktesin . demek ki sana aşık . birde bazıları var duyuyorum kız arkadaşlarına sürekli eleştiri yok popon büyük diyet yap spora git yok şöle yok böle diyen . öle olsa daha mı iyiydi

5 seneyi doldurmuş ilişkim var erkek arkadaşım sürekli hep senin gibi güzel bir sevgilim olsun isterdim diyor.ya da çok kısa süreli aralıklarla iyi ki çok güzelsin diye bir sürü güzel şeyler söylüyor işte saçını toplayınca güzelliğin daha çok ortaya çıkıyor yüzün çok güzel her şeyin çok güzel falan.

Ama ben çok rahatsız oluyorum bu durumdan her kız/kadın beğenilmek ister ama benim canımı çok sıkıyor bu durum.öyle anlattığı kadar da güzel değilim ki ben güzel değilim diyorum ama yok.bazen diyorum sadece güzel bulduğu için mi benimle falan ama bu kadar sene onca tartışma çekilir mi sırf güzellik için dışarıda dünya kadar güzel var. Ya acaba saçmalıyor muyum ?

[sıze=3]bir miktar saçmalıyor gibi gözüksende anladım seni.. Sanki o güzelliğin için seninle gibi geliyor.. Ama canım 5 yıl olmuş eğer tek güzellikten olsa biterdi artık bu sözler.. :52::52:erkeklerde haklı yaa ne dese kadına yaraanılmaz[/sıze]:52:

tşk cnm.. bence de anne olduktan sonra her kadın güzelleşiyor, ayrı bi hava katıo annelik...
lüzumsuz adam işte, güya ben orda aşkım beni yeniden güzel bulman için elimden geleni yapıcam, dememi bekledi..
sonra netten saç ektirme işlemini arattırıp gitti, haha :32:

işte kadının gücü :)

ama söyle eşine bir tanıdığımız yaptırdı sonra onlarda döküldü yani işe yaramıyor hahahaha :52:

Back
X