• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beğenilmek insanın canını bu kadar sıkabilir...

açıkçası benim de sinirimi boazardı bu durum, övülesi tek özelliğim güzelliğim mi diye düşünürdüm, ya bigün benden daha güzelini bulursa ya da bi 5 sene sonra kaz ayaklarım çıkarsa ne bileyim saçlarım dökülürse sivilce problemi yaşarsam, karakterini de sevmeli, hayattan sadece güzel sevgili istenmez ki

5 seneyi doldurmuş ilişkim var erkek arkadaşım sürekli hep senin gibi güzel bir sevgilim olsun isterdim diyor.Ya da çok kısa süreli aralıklarla iyi ki çok güzelsin diye bir sürü güzel şeyler söylüyor işte saçını toplayınca güzelliğin daha çok ortaya çıkıyor yüzün çok güzel her şeyin çok güzel falan.

Ama ben çok rahatsız oluyorum bu durumdan her kız/kadın beğenilmek ister ama benim canımı çok sıkıyor bu durum.Öyle anlattığı kadar da güzel değilim ki ben güzel değilim diyorum ama yok.Bazen diyorum sadece güzel bulduğu için mi benimle falan ama bu kadar sene onca tartışma çekilir mi sırf güzellik için dışarıda dünya kadar güzel var. Ya acaba saçmalıyor muyum ?

saçmalıyor muyum diye sormuşsun madem ben de öyle cevap vereyim evet saçmalıyorsun..

5 yıllık ilişkide bi adam sadece güzelliğe önem vererek devam eder mi zaten o kadar da güzel değilim demişsin.

demek ki onun gözünde öylesin.yani biz kadınları anlamak ne güç ya,adam iltifat eder sorun olur etmez odun olur yani ne yapsın ne desin? çok değişik bi konu.

Son düzenleme:
açıkçası benim de sinirimi boazardı bu durum, övülesi tek özelliğim güzelliğim mi diye düşünürdüm, ya bigün benden daha güzelini bulursa ya da bi 5 sene sonra kaz ayaklarım çıkarsa ne bileyim saçlarım dökülürse sivilce problemi yaşarsam, karakterini de sevmeli, hayattan sadece güzel sevgili istenmez ki

işte bende böyle düşünüyorum acaba tek övülebilecek durumum o mu diyorum kendi kendime

saçmalıyor muyum diye sormuşsun madem ben de öyle cevap vereyim evet saçmalıyorsun..

5 yıllık ilişkide bi adam sadece güzelliğe önem vererek devam eder mi zaten o kadar da güzel değilim demişsin.

demek ki onun gözünde öylesin.yani biz kadınları anlamak ne güç ya,adam iltifat eder sorun olur etmez odun olur yani ne yapsın ne desin? çok değişik bi konu.

Ömrümde bu kadar insan bana saçmalıyorsun dememişti bir an önce bu düşünceden kurtulmalıyım yoksa takıntılı olup çıkacağım sanırım

kusura bakma bir sürü cevap gelince tek tek cevap için sayfaları açtığımdan isminize dikkat etmemişim önceden cevap verdiğinizi o yüzden anlayamadım :)

Önemli değil tatlım ama gerçekten takma kafana bak mutlu ol sevgilin seni güzel
buluyor ve arkadaşlarında dediği gibi 5 yıl sadece güzellikle yürümez emin ol..

benimki de dün düğün fotomuza bakıp aşkım bu resimde ki sensen, karşımda ki kim dedi.. güya espri yaptı öküz...
4 senede ard arda iki çocuk doğurmuşum..
kendine bak sen önce dedim.. o zamanlar harıl harıl saçlarına şekil verirdin, şimdi bırak şekil vermeyi tarayacak saçında yok dedim..
önce bi kendine baksın

kusura bakma kahkaha attım birden ama çok güzel anlatmışsn :1:

konu sahibi 19 yaşındaymışsın 5 senedir birlikteymişsniz ben güzelliğin için sana değer verdiğini düşünmüyorum.malum 14 yaş ergenliğin ortası ve bu dönemde vücut oturmaya başladığı için orantısızlık,sivilceler,kilo alıp vermeler falan çok oluyor..yani güzellik için olsa o zamanlar anlardın bunu.

Aradan 5 yıl geçmesine rağmen hala seni güzel buluyor , sen de kusur aramıyorsa işte ben buna gerçek aşk derim:16:

ne demek istediğini gayet iyi anladım hayatım.acaba samimimi yoksa değilmi diye çelişkiye düşüyorsun.ki haklısın da.benim eşim de aynı şekilde sürekli söyler ve bu beni rahatsız eder.

Önemli değil tatlım ama gerçekten takma kafana bak mutlu ol sevgilin seni güzel
buluyor ve arkadaşlarında dediği gibi 5 yıl sadece güzellikle yürümez emin ol..

ya benim şüphem yok aslında çünkü öyle görmese söylemez ama öyle şeyler duyuyorum okuyorum ki altında bir şey aramam gerektiğini düşünüyorum böyle psikopat bir durum böyle olmasından bende memnun değilim ilişkimize zarar vericem ben dile getirirsem bununda farkındayım ama içimden o şey gitmiyor.

kusura bakma kahkaha attım birden ama çok güzel anlatmışsn :1:

konu sahibi 19 yaşındaymışsın 5 senedir birlikteymişsniz ben güzelliğin için sana değer verdiğini düşünmüyorum.malum 14 yaş ergenliğin ortası ve bu dönemde vücut oturmaya başladığı için orantısızlık,sivilceler,kilo alıp vermeler falan çok oluyor..yani güzellik için olsa o zamanlar anlardın bunu.

ben zaten anca anca kendime çeki düzen verdim görüntü bakımından anca tam anlamıyla özen gösteriyorum şimdiye kadar böyle bir şey görmediği için de sanırım şu an dikkat etmem çok hoşuna gidiyor olmalı ondandır bu kadar dile getirmesi

ben bu konuyu okumuştum hatta şok olmuştum Allah göstermesin kimse böyle bir şey yaşamasın yani kötü bir durum

Şükret haline.. Böyle bi sevgilin olduğu için benimki gibi olsa heralde naparsın süslen püslen hiç bi yorum alamadığını düşün..

Çokta güzel değilim biliyorum ama..
Göremediğinden söylemiyor adım kadar eminim buna.
Sadece fazla dinliyorum aldatmam ailem bile onu biliyor onunla aramızdaki kurallara saygı duyuyor diye kopamıyor ha seviyo mudur evet ama bu söylediklerimden dolayı sevgisi var. Ama ben mesela onu başlarda pekte yakışıklı bulmuyordum doğruyu doğru ama şimdi tam tersi gibi geliyor sanki fazlasıyla yakışıklı.
Bi kere ben bu güzel değilim konusunu açtığımda gayet güzelsin bana göre fazlasın hatta demişti ama sonraki şakalarıyla doğrular biraz olsun çıktı gün yüzüne.. şaka falanda dese belliydi gerçekler..

Kendime bi öz güvenim yok zaten "o haricinde (!) " güzel olduğumu söyleyenler var..
Ben ondan öncede güzel değil sempatik olduğumun farkındaydım ama ama şimdi git gide sempatikliğinde benden gittiğinin farkındayım.

Ben kendime güveniyorum demişti bi kavgada sonra aramız düzeldiğinde ben bu tiple senin gibi birini bulduğumdan bu güven demişti.
Ama benden en ufak şeyde rahatlıkla kopar sadece ailemin bile anlayışlı oluşu onu durduruyor birde benim kişiliğim...

.

canını fazlasıyla acıtıyor bu durum belli ki, neden çekiyorsun bunu diye sorsam biliyorum 'seviyorum'diyeceksin.

seni ezmeye çalıştığı içten içe üstünlük kurma çabası sanırım işe yaramış.

neden yakışıklı geliyor sana biliyormusun? çünkü kendinin farkındaydı o ve aradaki kendince farkı kapamak için seni alt etmesi gerekiyordu.

biliyormusun yazını okurken kalbinin güzelliği çıktı ortaya. bence bir insanın güzel kalbi varsa yüzünden belli oluyor.

ama tekrarlıyorum lütfen kendine olan güvenini geri getir. tarzını değiştir, saçını değiştir, EN ÖNEMLİSİ DÜŞÜNCELERİNİ DEĞİŞTİR.

ışını geri kazan, sen sadece ışını kaybetmişsin, eğer onu geri alırsan (ki bu çok kolay iste sadece) gör bak neler olacak.

yapabilirsin,sen hissediyorum bunu.

canını fazlasıyla acıtıyor bu durum belli ki, neden çekiyorsun bunu diye sorsam biliyorum 'seviyorum'diyeceksin.

seni ezmeye çalıştığı içten içe üstünlük kurma çabası sanırım işe yaramış.

neden yakışıklı geliyor sana biliyormusun? çünkü kendinin farkındaydı o ve aradaki kendince farkı kapamak için seni alt etmesi gerekiyordu.

biliyormusun yazını okurken kalbinin güzelliği çıktı ortaya. bence bir insanın güzel kalbi varsa yüzünden belli oluyor.

ama tekrarlıyorum lütfen kendine olan güvenini geri getir. tarzını değiştir, saçını değiştir, EN ÖNEMLİSİ DÜŞÜNCELERİNİ DEĞİŞTİR.

ışını geri kazan, sen sadece ışını kaybetmişsin, eğer onu geri alırsan (ki bu çok kolay iste sadece) gör bak neler olacak.

yapabilirsin,sen hissediyorum bunu.

Seviyorum evet..
Düşüncelerimi değiştiremiyorum uğraşıyorum ama değişmiyor..
Kendimde görüntü anlamında değişik yapsamda farkedilmiyor onun tarafından.

Back
X