• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beğenilmek insanın canını bu kadar sıkabilir...

Saçmalayan kimse yok aslında. Olayı en güzel özetleyecek durum ise şu; Mecnuna sormuşlar: senin uğruna çöllere düştüğün leyla pek de güzel değilmiş, mecnun: siz onu bir de benim gözümden görün.....

Bir de; kirpi yavrusunu pamuğum diye severmiş :D

O sizi çok sevdiği için o şekilde sözler söylüyor, çünki öyle görüyor. Benimde eşim sürekli benim çok güzel olduğumu, makyaj bile yapmamın gerekli olmadığını vs. hep söyler. Dünyanın en güzel kadını sanıyor, bende eşimi dünyanın en yakışıklı erkeği olduğunu düşünüyorum :16:

Açık ve net saçmalıyorsun şekerim adam seni beğeniyormuş daha ne istiyorsun
Takacak bir şey bulamadın herhalde :1:

daha önceden pek dikkat etmediğini,erkek arkadaşının yönlendirmeleriyle dikkat etmeye başladığını söylemişsin ya, erkek arkadaşın bence seni motive etmeye, yaptığını takdir etmeye çalışıyor ki çok nazik bi davranış. ve aslında saçını toplayınca çok güzel oluyorsun falan diyerek de alttan alta kendi isteklerini söylüyor, mesela saçını daha sık topla demek istemiş olabilir böyle söylerken. bu da bi bakış açısı :34:

Back
X