• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beğenilmeme ve sevilmeme korkusu

böyle bi durum basıma gelmişti iki arkadasımı birbrne cok uygun görmüştüm ama once kızla konustum. (Erkek her türlü tamamdı kafamda😂) tam tersi oldu ama kız arkadasıma seni begenmedi demedim öyle denilmemeli kıvırabilirdi. Ki bende kendimi hiç begenmem aldatıldktan snrada asırı özgüven sorunum oldu hadi sunla tanıs gbi bi durum olumca yok beni begenmez diyip o topa girmiyorum direkt kafamda( brazda ilişki istemediğimden)

Yani ben de arkadaşıma olur da böyle bir şey olursa ilk benim fotoğrafımı gösterin diye. Sorun olmaz benim için. Evet insan kırılıyor. Benim de beğenmediğim görüşmek istemediğim insanlar oldu dediğiniz gibi. İnanın ne yaptı hangi ara buldu hiç bilmiyorum. Zamanında beni aldattığı için belki şuanki eşiyle de aldattı beni. Yani instagramdan bulduysa şifresi bendeydi eşini biz ayrıldıktan sonra gördüm. Ama biz ayrıldıktan hemen sonra gördüm. Evliyim dedikten sonra benle de son kez görüşmek istedi. O yüzden her şeyi yapabilir her şeyi beklerim ondan. İkimiz de deprem bölgesindeyiz. Deprem olduğu sıra 10 dk içinde beni arayıp ondan sonraki günler de bana mesaj attı defalarca. Sevgilisi varken yani. Kadın Türkiye’ye geldiği sıra benim eskisi de afadda gönüllü olarak enkaz çalışmalarına katıldım demişti. Meğerse Antalya’ya kadının yanına gidip buluşmuş evlenmişler hahahaa 🤣🤣🤣 böyle iğrenc bir insan işte
Hatirladim sizi, yabanci kadinla evlenen degil miydi eski sevgiliniz? Onun zaten neden evlendigi apacik ortada degil mi? Yurtdisina gitmek icin, vatandaslik almak icin yada. Cok adice , daha cok arar ama sizi.

Hatirladim sizi, yabanci kadinla evlenen degil miydi eski sevgiliniz? Onun zaten neden evlendigi apacik ortada degil mi? Yurtdisina gitmek icin, vatandaslik almak icin yada. Cok adice , daha cok arar ama sizi.
Evet oyum 🤣 bilmiyorum niye ama şuanki ilişkisinde mutlu olsun. Herkes hak ettiği yerde bence. Hak etmediğimi düşünüp kendimi üzüyordum ama aslında tam da hak ettiğim buydu. Onun hayatımda olmaması 🤲

Back
X