Begenilmemek

Manolya--

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2016
1.620
2.537
133
Eşim beni beğenmiyor. Bunu hissediyorum. Bu akşam ben uzanmış konuşuyordum. Birden konuyla alakasız karbonat dişleri beyazkatiyirmus ama tabi dişlere zararlı mı olur deneyeyim fln dedi. Bunu ben başka bsy anlatırken dedi ve dişlerimin sarı olduğunu ima etti. Sanırm yüzümu fln da beğenmiyor.
Evleneli çok uzun zaman geçmedi ve ben bekarken esimle tanıştığımda da böyleydim beni beğenmediyse evlenmeseydi.
Bu hafta köye gideceğiz. Kvalidemlere eltim fln da gelecek. Geçen sene serum fizyoloji şırıngaya çekip kullanmisti eltim bebeğine akli gitmişti kvakdienjn a o çok bilgili tecrübeli diyordu hep.. alt tarafı çocuğunun burnuna serum sıkıyordu ve benden 4 ay önce çocuğu olmuştu başka hareketelrden flm da hep anliyirudm ben.
Insanı neden olduğu gibi kabul etmiyorlar.
Yanı ne kvakdiem ne eşim beni beğeniyor. farkki konular olsa da
Zten özgüveni çok aman aman yüksek biri degikim. Böyle imalarla iyice dibi görüyorum..
Çok kırılıyorum.

Son düzenleme:
Konularınıza soyle bir baktımda zaten hep eşinizle ilgili konular sizde soğumuşsunuz oda ilgisizmiş yani öyle desen ne olur demese ne olur ikinizde mutlu değilsiniz

Ben eşimin dişlerin sararmış karbonat dene demesine sevinirdim. Çünkü benim temiz olmamı istiyor. Ben de onu uyarırım hoşuma gitmeyen bir şey olduğunda. Yani normal olan eşlerin her konuda birbirlerinin eksiklerini gidermeye çalışması değil midir

Sizin eşiniz kendi dişinden bahsetmiş bir de. Gerçekten sizin dişinizi bu şekilde ima etmişse çok hassas bir adammış

Verdiğiniz örneklerden ben öyle bir izlenim edinmedim. Başka ne diyor? Surat ifadesi mi değişik, dişlerinize ya da başka bir yerinize bakıp yüzünü mü ekşitiyor?
Ben yatıyordum..o oturuyordu kesinlikle. Bana bakıp dişlerime bakıp dedi..ya burda tam anlatamadim

Ben yatıyordum..o oturuyordu kesinlikle. Bana bakıp dişlerime bakıp dedi..ya burda tam anlatamadim
Bilemiyorum. Öyleyse de kibarca ima etmiş. Dişlerin sarı dememiş kırıcı bir şekilde.

Dişin sarı olması hijyenle ya da sağlıkla alakalı bir sorun, çaresi bulunabilir. Yüzünüzdeki doğuştan gelen bir özelliğe hakaret etmemiş. İma ettiyse de sizin iyiliğiniz için yapmış yani, bence.

Ne var bunda ben eşimi beğenirim ama dişlerinde böyle problem farkedersem söylerim. Hatta kendi dişlerim de de olunca kendim söylerim. Hadi karbonat yapalım deriz. Yaparız. Ama zararlıymış. Oral b diş macunu çok beyazlatıyor. Bir deneyin. Diş hekiminde işlem yaptırıp sürekli bakım yaparsanız dişlerinize sararmaz çok fazla. Ayrıca böyle bir imada bile bulunmuş olsa gayet kibar söylemiş. Daha kötü bir üslupta kullanabilirdi.

Hayır eşimin böyle imaları daha önce de oldu. Hangi cümleyi niye kurduğunu biliyorum

Peki neden direkt dişlerin sarı demiyor da ima ediyor sizce. Dişleriniz sarı olabilir farketmemiş olabilirsiniz. Ben olsam bana direkt söylenmesini tercih ederdim. Eşim bana saçını şöyle yap vs dediğinde beni beğenmediğini düşünmem.
Kv elti muhabbetini hiç anlamdım

Bence üslubu kötü olmadıkça eşler arasında bu tarz şeyler gayet normal
Son zamanlarda benim eşimde kendi için diş beyazlatma için ürün arıyor birlikte
Araştırma yapıyoruz .
Ben dişçi veya ürün öneriyorum gayet iki arkadaş gibi öneride ve eleştiride bulunuyoruz .
Alınmayın üzülmeyin eğer kemik renginden kaynaklı değilse sorun versin parasını gidin güzelce bir dişçiye beyazlatma işlemi yaptırın .

Eltinizle olan olaya da takılmayın emin olun her anne kendi evladına elinden gelenin en iyisini yapar çabalar
Böyle konularda üstünüze alınmayın o iyi yapmışsa " AA evet o çok iyi annedir güzel yapar bakar " diyebilirsiniz .
Kendi üstünüze eleştiri gelmiş gibi düşünmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…