Hayır eşimin böyle imaları daha önce de oldu. Hangi cümleyi niye kurduğunu biliyorumNe alakası var, kendi dişinden bahsetmiş. Biraz paranoya mı yapıyorsunuz acaba?
Hayır Öyle d3di ki benim de aklıma gelsinSorun özgüvensiz olmanız bence kocanız öyle bir imada bulunmamış
Verdiğiniz örneklerden ben öyle bir izlenim edinmedim. Başka ne diyor? Surat ifadesi mi değişik, dişlerinize ya da başka bir yerinize bakıp yüzünü mü ekşitiyor?Hayır eşimin böyle imaları daha önce de oldu. Hangi cümleyi niye kurduğunu biliyorum
Ben yatıyordum..o oturuyordu kesinlikle. Bana bakıp dişlerime bakıp dedi..ya burda tam anlatamadimVerdiğiniz örneklerden ben öyle bir izlenim edinmedim. Başka ne diyor? Surat ifadesi mi değişik, dişlerinize ya da başka bir yerinize bakıp yüzünü mü ekşitiyor?
Düzeltmeye çalışıyordum/k. Kahve icip oturmuş konuşuyorduk.Konularınıza soyle bir baktımda zaten hep eşinizle ilgili konular sizde soğumuşsunuz oda ilgisizmiş yani öyle desen ne olur demese ne olur ikinizde mutlu değilsiniz
Biliyorum..dişleri çizdiğini fln.Bu arada karbonat kullanımı uzun vadede dişe zarar verebilir. Tavsiye edilmiyor.
Bilemiyorum. Öyleyse de kibarca ima etmiş. Dişlerin sarı dememiş kırıcı bir şekilde.Ben yatıyordum..o oturuyordu kesinlikle. Bana bakıp dişlerime bakıp dedi..ya burda tam anlatamadim
Hayır eşimin böyle imaları daha önce de oldu. Hangi cümleyi niye kurduğunu biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?