Tercüman gerekti anlamak için karışık karışık yazıyorlar valla insanın kafası almıyor bazenben anladım. Kaynanama eltim geldi,eltim çocuğunun burnuna serum suyu sıktı,kaynanam da eltim için çok bilgili diyor . Alti üstü bir serum sıktı, ne bilgisi ne ovuyorsun kayyynanaaa diyor kisaca.Eşim beni beğenmiyor,kaynanamda eltimin en ufak hareketini bile takdir ediyor,beni etmiyor diyor. Benden bu kadar 🖐
Okyanus suyu sıkılıyor normalde böyle bir aparat var burnun bir yerinden sıkıyorsun öteki yerinden çıkıyorcahilliğimden soruyorum serum neden sıkılır bir çocuğun burnuna? ben eltisi kadar bilgili değilim de
Ben geniz eti ameliyatım sonrası çok sıkmıştım burnumu açması için mesela. :)cahilliğimden soruyorum serum neden sıkılır bir çocuğun burnuna? ben eltisi kadar bilgili değilim de
Bana bu laf söylense bence de dene ihtiyacın var işe yararsa ben de kullanırım, deneğim sensin deyip güler geçerim. Her şeyi bu kadar kafanıza takmayın hasta olursunuz. Ya bu hayata 1 kere geliyoruz. Evlendiğinizde de aynıymışsınız demek ki adam beğenip evlenmiş. Ay hiç beğeniyor mu beğenmiyor mu dert edemem beğenmeyen beğenmesin ben kendimi çok beğeniyorum, muhteşemim yani kimseyi sallayamam.Eşim beni beğenmiyor. Bunu hissediyorum. Bu akşam ben uzanmış konuşuyordum. Birden konuyla alakasız karbonat dişleri beyazkatiyirmus ama tabi dişlere zararlı mı olur deneyeyim fln dedi. Bunu ben başka bsy anlatırken dedi ve dişlerimin sarı olduğunu ima etti. Sanırm yüzümu fln da beğenmiyor.
Evleneli çok uzun zaman geçmedi ve ben bekarken esimle tanıştığımda da böyleydim beni beğenmediyse evlenmeseydi.
Bu hafta köye gideceğiz. Kvalidemlere eltim fln da gelecek. Geçen sene serum fizyoloji şırıngaya çekip kullanmisti eltim bebeğine akli gitmişti kvakdienjn a o çok bilgili tecrübeli diyordu hep.. alt tarafı çocuğunun burnuna serum sıkıyordu ve benden 4 ay önce çocuğu olmuştu başka hareketelrden flm da hep anliyirudm ben.
Insanı neden olduğu gibi kabul etmiyorlar.
Yanı ne kvakdiem ne eşim beni beğeniyor. farkki konular olsa da
Zten özgüveni çok aman aman yüksek biri degikim. Böyle imalarla iyice dibi görüyorum..
Çok kırılıyorum.
Yerinde olsam aynalama yaparım sen de ona ima et , alttan laf sok hatta aynı dediklerini yeri gelince onu kullan. Aslında en başta düzgün konuşarak neden böyle yapıyorsun diye çözmeyi denemek gerekirEşim beni beğenmiyor. Bunu hissediyorum. Bu akşam ben uzanmış konuşuyordum. Birden konuyla alakasız karbonat dişleri beyazkatiyirmus ama tabi dişlere zararlı mı olur deneyeyim fln dedi. Bunu ben başka bsy anlatırken dedi ve dişlerimin sarı olduğunu ima etti. Sanırm yüzümu fln da beğenmiyor.
Evleneli çok uzun zaman geçmedi ve ben bekarken esimle tanıştığımda da böyleydim beni beğenmediyse evlenmeseydi.
Bu hafta köye gideceğiz. Kvalidemlere eltim fln da gelecek. Geçen sene serum fizyoloji şırıngaya çekip kullanmisti eltim bebeğine akli gitmişti kvakdienjn a o çok bilgili tecrübeli diyordu hep.. alt tarafı çocuğunun burnuna serum sıkıyordu ve benden 4 ay önce çocuğu olmuştu başka hareketelrden flm da hep anliyirudm ben.
Insanı neden olduğu gibi kabul etmiyorlar.
Yanı ne kvakdiem ne eşim beni beğeniyor. farkki konular olsa da
Zten özgüveni çok aman aman yüksek biri degikim. Böyle imalarla iyice dibi görüyorum..
Çok kırılıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?