Begenilmemek

Tercüman gerekti anlamak için karışık karışık yazıyorlar valla insanın kafası almıyor bazen

cahilliğimden soruyorum serum neden sıkılır bir çocuğun burnuna? ben eltisi kadar bilgili değilim de
Okyanus suyu sıkılıyor normalde böyle bir aparat var burnun bir yerinden sıkıyorsun öteki yerinden çıkıyorucuz olsun diye serum fizyolojikle yapıyorlar aynı işe yarıyor zaten bende burun ameliyatından sonra öğrenmiştim.çok güzel oluyor burnu açıyor resmen.

Dişleri beyazlatmak çok kolay diş hastahanesinden randevu alın dişleri temizletip beyazlatıyorlar.6 ayda bir yapılıyor sanırım çok sık yapılmıyor.beğenmediği şey dişse sorun yok yani o basit.yüzünüzü beğenmiyorsa evlenmezdi heralde beğenmediği imasında bulunursa sizde onun beğenmediğiniz yanlarını söyleyin o zaman sonuçta aynı eve girince herkesin kusuru ortaya çıkar.tabi evlenip kendini tümden salan bir tip değilseniz siz haklısınız bu konuda canınızı sıkmayın.kvye gelince o beğenmesede olur nedir bu elti görümce mevzuları herkes bir yarış içindeymiş meğersem

Bana bu laf söylense bence de dene ihtiyacın var işe yararsa ben de kullanırım, deneğim sensin deyip güler geçerim. Her şeyi bu kadar kafanıza takmayın hasta olursunuz. Ya bu hayata 1 kere geliyoruz. Evlendiğinizde de aynıymışsınız demek ki adam beğenip evlenmiş. Ay hiç beğeniyor mu beğenmiyor mu dert edemem beğenmeyen beğenmesin ben kendimi çok beğeniyorum, muhteşemim yani kimseyi sallayamam.

Kendi disini demis kocan, neden uzerine alindin? Ayrica dislerinin dis temizligine ihtiyaci varsa temizletmen gerek.. ya beni boyle kabul etsin diye birsey yok.. belki bir arada yasamaya baslayinca rahatsiz oldu.. dis bakimi
Zaten ozbakimdir…extra seyler icin katailabilirim bu dedigine.. mesela giyim
Tarzini degistir falan filan..dese haklisin

Yerinde olsam aynalama yaparım sen de ona ima et , alttan laf sok hatta aynı dediklerini yeri gelince onu kullan. Aslında en başta düzgün konuşarak neden böyle yapıyorsun diye çözmeyi denemek gerekir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…