nıye öyle düşünmeye basladınız. yüzünü begenmedıgını berden cıkarttınız hele kv nın.. bışey ima eden yokki. yada sence varsa görünümünü en cok sac rengıyle degıstırırsın en yakın. çirkin buldugunu sanmıyorum sadece bakımdan hoşlanan biri gibi işteEşim beni beğenmiyor. Bunu hissediyorum. Bu akşam ben uzanmış konuşuyordum. Birden konuyla alakasız karbonat dişleri beyazkatiyirmus ama tabi dişlere zararlı mı olur deneyeyim fln dedi. Bunu ben başka bsy anlatırken dedi ve dişlerimin sarı olduğunu ima etti. Sanırm yüzümu fln da beğenmiyor.
Evleneli çok uzun zaman geçmedi ve ben bekarken esimle tanıştığımda da böyleydim beni beğenmediyse evlenmeseydi.
Bu hafta köye gideceğiz. Kvalidemlere eltim fln da gelecek. Geçen sene serum fizyoloji şırıngaya çekip kullanmisti eltim bebeğine akli gitmişti kvakdienjn a o çok bilgili tecrübeli diyordu hep.. alt tarafı çocuğunun burnuna serum sıkıyordu ve benden 4 ay önce çocuğu olmuştu başka hareketelrden flm da hep anliyirudm ben.
Insanı neden olduğu gibi kabul etmiyorlar.
Yanı ne kvakdiem ne eşim beni beğeniyor. farkki konular olsa da
Zten özgüveni çok aman aman yüksek biri degikim. Böyle imalarla iyice dibi görüyorum..
Çok kırılıyorum.
Insanlarin dusuncelerine mudahale edemezsiniz ozguveninizi arttirin siz hersey duzelir boylelikle.Eşim beni beğenmiyor. Bunu hissediyorum. Bu akşam ben uzanmış konuşuyordum. Birden konuyla alakasız karbonat dişleri beyazkatiyirmus ama tabi dişlere zararlı mı olur deneyeyim fln dedi. Bunu ben başka bsy anlatırken dedi ve dişlerimin sarı olduğunu ima etti. Sanırm yüzümu fln da beğenmiyor.
Evleneli çok uzun zaman geçmedi ve ben bekarken esimle tanıştığımda da böyleydim beni beğenmediyse evlenmeseydi.
Bu hafta köye gideceğiz. Kvalidemlere eltim fln da gelecek. Geçen sene serum fizyoloji şırıngaya çekip kullanmisti eltim bebeğine akli gitmişti kvakdienjn a o çok bilgili tecrübeli diyordu hep.. alt tarafı çocuğunun burnuna serum sıkıyordu ve benden 4 ay önce çocuğu olmuştu başka hareketelrden flm da hep anliyirudm ben.
Zten özgüveni çok aman aman yüksek biri degikim. Böyle imalarla iyice dibi görüyorum..
Çok kırılıyorum.
Bu kısmı yazarken kriz mi geçirdiniz hiçbir şey anlaşılmıyor daKvalidemlere eltim fln da gelecek. Geçen sene serum fizyoloji şırıngaya çekip kullanmisti eltim bebeğine akli gitmişti kvakdienjn a o çok bilgili tecrübeli diyordu hep..
Bu kısmı yazarken kriz mi geçirdiniz hiçbir şey anlaşılmıyor da
cahilliğimden soruyorum serum neden sıkılır bir çocuğun burnuna? ben eltisi kadar bilgili değilim deben anladım. Kaynanama eltim geldi,eltim çocuğunun burnuna serum suyu sıktı,kaynanam da eltim için çok bilgili diyor . Alti üstü bir serum sıktı, ne bilgisi ne ovuyorsun kayyynanaaa diyor kisaca.Eşim beni beğenmiyor,kaynanamda eltimin en ufak hareketini bile takdir ediyor,beni etmiyor diyor. Benden bu kadar 🖐
Tikaniktir,temizlemek için rahat nefes alsincahilliğimden soruyorum serum neden sıkılır bir çocuğun burnuna? ben eltisi kadar bilgili değilim de
Her gün bir yeni bilgi ahahhsTikaniktir,temizlemek için rahat nefes alsin
Tamam da bunu dediyse ‘dişlerim sararmış mı, ondan mı söylüyorsun?’ diye niye soramadınız ki?Ben yatıyordum..o oturuyordu kesinlikle. Bana bakıp dişlerime bakıp dedi..ya burda tam anlatamadim
Bak senin de aklın gitti..ama Manolya yapsa kimse beğenmezHer gün bir yeni bilgi ahahhsteşekkür ederim nilda bacım
Sadece diş beyazlatma ile ilgili konu açmasından mı bunları çıkardınız? Başka neler söylüyor ki sizi beğenmediğini düşünüyorsunuz? Ortada öyle görünüşünüzden rahatsız olan eş kayınvalide profili çıkartamadım ben pek. Görünüşünüzü bilmem ama yazı yazmak üzerinde çalışabilirsiniz o nasıl bir metin ya :) Ayrıca diş beyazlatmaya da girmişken böyle bir fikri varsa doktora gidip beyazlatsın ben yaptırdım sapsarıydı dişlerim inanılmaz derece de 3 günde inci gibi oldu daha sağlıklı oluyor doktor kontrolü altında buda tecrübeli biri olarak tavsiyem olsun :)Eşim beni beğenmiyor. Bunu hissediyorum. Bu akşam ben uzanmış konuşuyordum. Birden konuyla alakasız karbonat dişleri beyazkatiyirmus ama tabi dişlere zararlı mı olur deneyeyim fln dedi. Bunu ben başka bsy anlatırken dedi ve dişlerimin sarı olduğunu ima etti. Sanırm yüzümu fln da beğenmiyor.
Çok kırılıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?