Begenilmemek

Esim mutfaga geldi.B twit okudu gundemle.ilgili ve yorumunu yapiyodu.Her gun limonlu su icmek kan sulandirici etki yapiyomus ic sende dedim.Ben ne diyorum sen ne diyosum dedi iceri gitti.Yani bazen boyle seyler olabiliyor neden alindiniz ki

Eşinizin soylediignde alinacak oek bisey gormedim.ancak soyleyis bicimi onemli tabi.alindiysaniz siz de esinize karsiniza alin; karbonat zararli yaziyor nette, ben de dis beyazlatmak istiyorum.ev tipi beyazlaticilar zararsizmis bi disciye gideyim de yaptirayim diyin. (3200 e yapiyorlar ev tipi beyazlatmayi discide.gecen gun discim soyledi şok oldum) esinizde bi şok olsun .esiniz fiyata takilmazsa da gidin yaptirin inci gibi beyazlayin bence..

Geçen eşim evde olduğu halde terlemişti bunu ona söyledim alınmak yerine kalkıp duş aldı ve bilirki bende öyle olsam terlesen ne bilim koksam birşey olsa soylesin isterim ve bunu söyleriz çünkü utanırım başkasından böyle bir durum olsa

Fazla alingan ve ozguvensiz davraniyorsunuz. Bu sizi cevrenizdeki insanlarin gozunde itici yapar. Diger insanlarin iliskilerine takilmak yerine kendinize yonelin. Ayrica esinizin söylediğinde alinacak bir sey yok, ima ya da degil.

nıye öyle düşünmeye basladınız. yüzünü begenmedıgını berden cıkarttınız hele kv nın.. bışey ima eden yokki. yada sence varsa görünümünü en cok sac rengıyle degıstırırsın en yakın. çirkin buldugunu sanmıyorum sadece bakımdan hoşlanan biri gibi işte

Bunda alinacak bisey yok bence. Esim bana istersen bir duş al, rahatlarsin der. Demekki benim farketmedigim birsey görüyor. Bende ona istersen dislerini fircala derim, sigara ictigi icin sarariyor. Beraber yasadigin insanin temiz ve bakimli olmasini istemek bana normal geliyor. Nazi subayi gibi sert degilse ve uc noktalarda talebi yoksa gayet olağan yani.

Bunun beğenmemekle ne alakası var ben anlamadım.
Kendi için söylemiş.
Hadi sizin için söylemiş olsun.
Kötü bir şey dememiş ki?
Varsın dişlerinizin bakımı için size bunu söylemiş olsun.
Söyleyiş tarzı gücendirecek, aşağılayacak şekilde olmadıkça bence eşler bunları konuşabilmeli.

Aslında uzman psikologlar birine biseyi dolaylı yoldan kırmadan anlatın derler . Ornek vereyim hocam eşinin ağzı kokuyor o yüzden yatmak bile istemiyorum napacagim diyen birine, kırmadan anlatinn .. aaa şu ağız bakımına cok iyi geliyor,mide de rahatsızlığın mi var acaba benim var gel doktora gidelim vs. Ima etme ihtimali de var yani sizin de dişleriniz gerçekten sarıysa

Bence metni düzenleyin çünkü hiç anlaşılır olmamış. Adamın bir iması yok gibi ve eltiniz olan kısım da anlaşılmıyor daha düzgün ve detaylı düzenlerseniz sağlıklı yorumlar gelir

Eltisi olan kısmın nesini anlamadınız arkadaşlar...eltim ufacık bir sey yaptı gözünde çok büyüttüler sanki o herşeyi başarıyor da ben yapamıyormuşum gibi hissediyorum,sürekli onu övüyorlar bana karşıda soğuklar diyor kısaca. ALLAHTAN sozelimiz iyi ya jdjdjdj. Konu sahibine diyecegim ozguvenini kazanmak icin cabala ve insanlari eşin dahi olsa fazla takma

Insanlarin dusuncelerine mudahale edemezsiniz ozguveninizi arttirin siz hersey duzelir boylelikle.

Kvalidemlere eltim fln da gelecek. Geçen sene serum fizyoloji şırıngaya çekip kullanmisti eltim bebeğine akli gitmişti kvakdienjn a o çok bilgili tecrübeli diyordu hep..
Bu kısmı yazarken kriz mi geçirdiniz hiçbir şey anlaşılmıyor da

Bu kısmı yazarken kriz mi geçirdiniz hiçbir şey anlaşılmıyor da
ben anladım. Kaynanama eltim geldi,eltim çocuğunun burnuna serum suyu sıktı,kaynanam da eltim için çok bilgili diyor . Alti üstü bir serum sıktı, ne bilgisi ne ovuyorsun kayyynanaaa diyor kisaca.Eşim beni beğenmiyor,kaynanamda eltimin en ufak hareketini bile takdir ediyor,beni etmiyor diyor. Benden bu kadar 🖐

cahilliğimden soruyorum serum neden sıkılır bir çocuğun burnuna? ben eltisi kadar bilgili değilim de

Ben yatıyordum..o oturuyordu kesinlikle. Bana bakıp dişlerime bakıp dedi..ya burda tam anlatamadim
Tamam da bunu dediyse ‘dişlerim sararmış mı, ondan mı söylüyorsun?’ diye niye soramadınız ki?
Düşünüp duracağınıza şuan manası nedir diye şahsın kendisine söylesenize…

Sadece diş beyazlatma ile ilgili konu açmasından mı bunları çıkardınız? Başka neler söylüyor ki sizi beğenmediğini düşünüyorsunuz? Ortada öyle görünüşünüzden rahatsız olan eş kayınvalide profili çıkartamadım ben pek. Görünüşünüzü bilmem ama yazı yazmak üzerinde çalışabilirsiniz o nasıl bir metin ya :) Ayrıca diş beyazlatmaya da girmişken böyle bir fikri varsa doktora gidip beyazlatsın ben yaptırdım sapsarıydı dişlerim inanılmaz derece de 3 günde inci gibi oldu daha sağlıklı oluyor doktor kontrolü altında buda tecrübeli biri olarak tavsiyem olsun :)

Evinizdeki evlilik hayatı Ali Rıza bey ve Hayriye hanım resmiyetinde mi olsun istiyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…