imkansizhayaller Üye Kayıtlı Üye Katılım 2 Ekim 2018 Mesajlar 318 Emoji Skoru 193 Puanlar 18 Yaş 31 14 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Yalniztombik #201 Yalniztombik .!.: Ozel olarak kullandiginiz bisey varmiydi ? 30 kg cok harika bi rakam ben 20 kilo versem dunyalar benjm olur Genişletmek için tıkla... Ozel olarak eve yuruyus bandi aldim iki cocuk annesiyim o yuzden bazen aksam bazen sabah bol bol yurudum rafine seker un yemedim
Yalniztombik .!.: Ozel olarak kullandiginiz bisey varmiydi ? 30 kg cok harika bi rakam ben 20 kilo versem dunyalar benjm olur Genişletmek için tıkla... Ozel olarak eve yuruyus bandi aldim iki cocuk annesiyim o yuzden bazen aksam bazen sabah bol bol yurudum rafine seker un yemedim
Y Yalniztombik Üye Kayıtlı Üye Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 159 Emoji Skoru 134 Puanlar 23 Yaş 35 14 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Yalniztombik #202 imkansizhayaller .!.: Ozel olarak eve yuruyus bandi aldim iki cocuk annesiyim o yuzden bazen aksam bazen sabah bol bol yurudum rafine seker un yemedim Genişletmek için tıkla... Benmde var ama gunduz binemiyorum oglum cikmak istiyo aksamda alt komsum rahatsiz olur die binmiyorum ;(
imkansizhayaller .!.: Ozel olarak eve yuruyus bandi aldim iki cocuk annesiyim o yuzden bazen aksam bazen sabah bol bol yurudum rafine seker un yemedim Genişletmek için tıkla... Benmde var ama gunduz binemiyorum oglum cikmak istiyo aksamda alt komsum rahatsiz olur die binmiyorum ;(
kackaloribu Nirvana Kayıtlı Üye Katılım 12 Temmuz 2016 Mesajlar 6.965 Emoji Skoru 30.814 Puanlar 548 Yaş 32 14 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Yalniztombik #203 Ufukta_bebek .!.: Ban yemiştim girince de bildirimler arasında gözümden kaçmış :) beni unuttun sandım Genişletmek için tıkla... :) ban yemekte berbat oluyo
Ufukta_bebek .!.: Ban yemiştim girince de bildirimler arasında gözümden kaçmış :) beni unuttun sandım Genişletmek için tıkla... :) ban yemekte berbat oluyo