- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.123
- 248
- 37
- Konu Sahibi Yalniztombik
-
Ben balıklama şekersize geçtiydimAynı çay gibi önce şekeri baya azalttım. Birden bırakmadım. Kademeli şekilde şekeri azaltın ve sonra şekersiz içmeye başlayın :)
sigara gibi azalta azalta :)Ben balıklama şekersize geçtiydim
sana özelden atayım canımcımO zaman fotoğraf isteriz kız :)
Birde öyle deneyeyim canımsigara gibi azalta azalta :)
bende su dereotunu sevemedim gittiBirde öyle deneyeyim canımbuarada sabah yumurta yiyoruz ya onu dereotuyla beraber yemek daha faydalıymış:)
Al bende de o kadar ama işe yarıyorbende su dereotunu sevemedim gittiama denerm en azından
o zman yapayım mecburr :) konu açacaktı Y Yalniztombik ama açmadı heyecenalıyım hevesliyim bekliyorumAl bende de o kadar ama işe yarıyor
Kız kadının çocuğu var az sabreto zman yapayım mecburr :) konu açacaktı Y Yalniztombik ama açmadı heyecenalıyım hevesliyim bekliyorum
doğru ben işte rahat rahat outurunca tabiKız kadının çocuğu var az sabret
Ben de şu geçmiş olsun faslını atlatsaydım da otursaydımdoğru ben işte rahat rahat outurunca tabi
konuyu bilmiyorum ama geçmiş olsun diyorumBen de şu geçmiş olsun faslını atlatsaydım da otursaydım
Sağol canım dış gebelik geçiriyorum ama sonuna geldik çok şükür yakında bitecekkonuyu bilmiyorum ama geçmiş olsun diyorum
çok üzüldüm allah yardımcınız olsun gönlünüze göre versin inşallahSağol canım dış gebelik geçiriyorum ama sonuna geldik çok şükür yakında bitecek
Amin cümlemizinçok üzüldüm allah yardımcınız olsun gönlünüze göre versin inşallah
Eristesini yeme canm yesil mercimek cok faydali liste iimis bende elimden geldigince uymaya calisicm evde olanlara gorwSabah
1 ince dilim ekmek
1 yumurta ya da bir dilim peynir
Domates, salatalık ve yeşillik
Açık siyah çay ya da bitki çayı
Ara Öğün
Az şekerli bir meyve
Öğlen
Az yağ ile yapılmış 7 -8 kaşık sebze yemeği
1 kase yoğurt
Ara öğün
1 tane sebze ya da 4 badem ya da 4 kuru kayısı
Akşam
Izgara et ya da balık ya da
1 kase yoğurt
1 kase yağsız salata
Bu diyet listesini düzenli olarak uyguladığınızda bir hafta sonra kilonuza bağlı olarak 3 ile 5 kilo verebilirsiniz.
kk paylaşmış daha önce. iyi kötü uymaya bakalım. bizim elimiz çok dar o yüzden eve alışverişi kısıyorum menüler bende sürekli değişiyor ama abartmadan yemeye çalışıyorum. doyduğumu hissettiğimde bırakıyorum. az sonra portakal yicem ara öğün niyetine.. akşama da kısmet artık.. erişteli yeşil mercimek var evde ama eriştesini ayırıp yesem nolur bilemiyorum
Evet canm kendim icin yapicm sonra ben alay edicem ehdhdbshshhs kaslarimi erteledim zatenevde spor yap.integramda,play storda,youtubda egzersiz programları var kademe kademe.bence oradan başla.ama kendın için kocan için değil..kaşların okadar kötü değil.badem yağı vazelin ile kalınlaştırabılırsın.sonrasında şekıllendırırsın.
Canim konu acamadim misafirim vardi sekersiz turk kahvesi ictim sadece azoncede mercimek corbami ictim konuyuda aciyorumbu arada çok acıktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?