Beğenmedi mi acaba beni :(

Siz kaç yaşındasınız? sanki yaşınız o kişiden daha genç gibi. bir iki gün bekleyin olmadı görüşme hakkındaki fikirlerini sorar silersin abartıp üzülmene değmez

Ben 29 yaşındayım

işi varken işini birakip isteduginiz saatte bulusmaya gelmesi, isinin oldugunu bile soylememesi cok guzel bir sey bence. Yasi da buyukmus, mesaj icin biraz daha bekleyin bence ama bu surecte ondan bir adim gelmeden siz atmayin derim

bence çok çok begenseydi etkilenseydi arardı ruhsuz bi odun olabilir :işsiz:

belki o da utanmıştır bugün hemen gittiği için o yüzden aramamıştır.

Biraz bekle bence, 1 hafta içinde aramazsa ses çıkmaz birdaha. Ama olumlu gibi konuşmuş. Yaşla alakalı bence... Rahatsız etmek gibi düşünmüş olabilir.

Hiç üzülme ;emin ol bunda da bir hayır vardır.Kısmetin olsaydı zaten ikinizinde ağzı dili bağlanırdı.Allah hayırlı Eş nasip etsin.Evlilik çok ciddi alınması gereken bir karar.Umarım Herşey gönlünce olur.

Bugün arkadaş aracılığı ile biriyle görüştüm. Sabah beni aradı çocuk bugün musait misin görüşebilir miyiz dedi bende ogleden sonra olabilir dedim. Neyse görüştük sohbet falan güzel geçti. 2 saat oturduk sonra ara ara için müşteriler arıyordu. Biraz tedirginlik vardı ama anlamadım. Ilk başta meğer çalışıyormus bugunde yoğunmus ben.ogleden.sonra.deyince bişey diyememis işi gücü bırakıp gelmiş , kalksak. Sorun olur mu dedi bende keşke en baştan söyleseydin başka zaman görüşürduk mani oldum sana.kendimi kötü hissettim dedim. Neyse kalktık sonunda birdahaki sefere artık söylerim dedi güldü. Görüşürüz olur mu dedi olur dedim. Ama akşam en azından mesaj atar diye bekledim ama hiç ne aradı ne de mesaj attı sizce bu normal mi acaba beni beğenmedimi :KK43:(

kac yasindasiniz ki ? Ergenmide daha ilk defa gorustugu birine aksamina kisa mesajlar atsin, hoslandiysa bir kac gun sonra arar bir sonraki gorusme icin randevu almaya calisir, zaten gorusuruz demis yani nedir bu korkunuz anlamadim, son sansinizmi sanki bu adam?

oruç değildi bugün. 39 yaşında acaba yaşının verdiği bişey mi

39 yasindaki adamdan ergen gibi davranmasini mi bekliyorsun yani, adam bu yasina kadar nele gorup neler yasamistir oyle ask bocegi olmasini bekleme bence ayrica sende oyle olma yani, muhtemelen 39 yasindaki adam yasamis gormus gecirmis karsinda olgun birini ister diye dusunuyorum

Kartmış yaf, ben de 29um ama 40lık herif almam herhal :deli: Şaka bir yana, kart olmasa bile 40 yaşındaki adam heyecanını kaybetmiş olur bence, gözleri aşkla bakar mı, heyecan duyar mı bilemem. Çok görmüş geçirmiş birini istemezdim.

Bugün arkadaş aracılığı ile biriyle görüştüm. Sabah beni aradı çocuk bugün musait misin görüşebilir miyiz dedi bende ogleden sonra olabilir dedim. Neyse görüştük sohbet falan güzel geçti. 2 saat oturduk sonra ara ara için müşteriler arıyordu. Biraz tedirginlik vardı ama anlamadım. Ilk başta meğer çalışıyormus bugunde yoğunmus ben.ogleden.sonra.deyince bişey diyememis işi gücü bırakıp gelmiş , kalksak. Sorun olur mu dedi bende keşke en baştan söyleseydin başka zaman görüşürduk mani oldum sana.kendimi kötü hissettim dedim. Neyse kalktık sonunda birdahaki sefere artık söylerim dedi güldü. Görüşürüz olur mu dedi olur dedim. Ama akşam en azından mesaj atar diye bekledim ama hiç ne aradı ne de mesaj attı sizce bu normal mi acaba beni beğenmedimi :KK43:(
bazi erkekler sIkmamak icin hemen aramazlar. bekle iki gun gecsin.

Back
X