- 18 Kasım 2011
- 11.766
- 19.878
- 598
- 38
29 yaşındayımsen kac yaşindasın konu sahibi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
29 yaşındayımsen kac yaşindasın konu sahibi?
yas farkiniz cok adam 40 gelmis29 yaşındayım
Bende bu yaştaki insanlarla daha iyi anlasiyorum ama:) sorun değil yani bu kadar büyük olmasıKartmış yaf, ben de 29um ama 40lık herif almam herhalŞaka bir yana, kart olmasa bile 40 yaşındaki adam heyecanını kaybetmiş olur bence, gözleri aşkla bakar mı, heyecan duyar mı bilemem. Çok görmüş geçirmiş birini istemezdim.
Ben her zaman benden büyük olsun isterdim. Annemle babam arasında da 8 yaş varyas farkiniz cok adam 40 gelmis
Yok hayır:)Aradı mı
Bende bu yaştaki insanlarla daha iyi anlasiyorum ama:) sorun değil yani bu kadar büyük olması
10 yas cok. sen daha 29sun 40 gelmis adamdan heycan bekleme.Ben her zaman benden büyük olsun isterdim. Annemle babam arasında da 8 yaş var
Bekliyorum bakalım. Ararsa artık. Beni tanıştıran arkadaştan da ses yok birbirimize tlf numaraları verdi, gerisini bize bıraktı. Ne yaptın diye de sormadı.O zaman problem yok. İnşallah abiyi götürmek nasip olur![]()
Aslında sen arayip arkadaşına sorabilirsin benim hakkımda ne düşünmüş diye belki hafta sonu görüşmek için cuma günü falan arayabilirBekliyorum bakalım. Ararsa artık. Beni tanıştıran arkadaştan da ses yok birbirimize tlf numaraları verdi, gerisini bize bıraktı. Ne yaptın diye de sormadı.
Begendimki bu kadar sorun ediyorum:)Sen onu begenmismiydin?
ay bende boyle beklemistim esimi mesaj atacak die kendi kendimi yemistim 3 4 saat sonra atmisti ne tatliydi o gunlerrrBegendimki bu kadar sorun ediyorum:)
Yastan olabilir belki. Aksam bi teşekkür edebilirdi gorusmeniz icin ama bir olumsuzluk goremedim ben. Ancak siz de karsi tarafi degerlendirin sadece onun sizi degerlendirmesine musaade etmeyin
Bana da öyle geldi . Bazıları hemen atlamim diye aranıyor belki haftasonu musait olduğunda arar bakalım. Sanırım bende çok kafaya taktım.İlk gün mesaj atmaması sizi beğenmemiş anlamına gelmez canım belki aceleye getirmek istemiyordur sen biraz daha bekle elbet döner inşallah hakkınızda hayırlısı olur