Beğenmedi mi acaba beni :(

Kartmış yaf, ben de 29um ama 40lık herif almam herhal :deli: Şaka bir yana, kart olmasa bile 40 yaşındaki adam heyecanını kaybetmiş olur bence, gözleri aşkla bakar mı, heyecan duyar mı bilemem. Çok görmüş geçirmiş birini istemezdim.
Bende bu yaştaki insanlarla daha iyi anlasiyorum ama:) sorun değil yani bu kadar büyük olması

O zaman problem yok. İnşallah abiyi götürmek nasip olur :deli:
Bekliyorum bakalım. Ararsa artık. Beni tanıştıran arkadaştan da ses yok birbirimize tlf numaraları verdi, gerisini bize bıraktı. Ne yaptın diye de sormadı.

Bekliyorum bakalım. Ararsa artık. Beni tanıştıran arkadaştan da ses yok birbirimize tlf numaraları verdi, gerisini bize bıraktı. Ne yaptın diye de sormadı.
Aslında sen arayip arkadaşına sorabilirsin benim hakkımda ne düşünmüş diye belki hafta sonu görüşmek için cuma günü falan arayabilir

zamana bırak ama elinden kaçırmak istemese 1 2 güne mesaj atar. araya 2 3 hafta girerse bosluktan sana yazdı diye dusunecegim. bekle az daha

Yastan olabilir belki. Aksam bi teşekkür edebilirdi gorusmeniz icin ama bir olumsuzluk goremedim ben. Ancak siz de karsi tarafi degerlendirin sadece onun sizi degerlendirmesine musaade etmeyin

İlk gün mesaj atmaması sizi beğenmemiş anlamına gelmez canım belki aceleye getirmek istemiyordur sen biraz daha bekle elbet döner inşallah hakkınızda hayırlısı olur

Yastan olabilir belki. Aksam bi teşekkür edebilirdi gorusmeniz icin ama bir olumsuzluk goremedim ben. Ancak siz de karsi tarafi degerlendirin sadece onun sizi degerlendirmesine musaade etmeyin

Evet bende öyle bekliyordum. Aslında olumlu mu değil mi bilsem bu kadar sorun etmicem böyle beklemek sinir ediyor beni biraz sabırsız biriyim çünkü

İlk gün mesaj atmaması sizi beğenmemiş anlamına gelmez canım belki aceleye getirmek istemiyordur sen biraz daha bekle elbet döner inşallah hakkınızda hayırlısı olur
Bana da öyle geldi . Bazıları hemen atlamim diye aranıyor belki haftasonu musait olduğunda arar bakalım. Sanırım bende çok kafaya taktım.

Back
X