• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beğenmiyor beğenmiyor

Lonelypoet

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2016
2.196
1.573
53
41
Kızlar çıldırıcaz. Malum pazartesi bayram var idareciler gösterilere basit diyor oysa mükemmel oluyor sinir oluyoruz

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı
Teşekkürler
Ayyy benim İstanbul’da elçilikte işim vardı o gün ordan Hırvatistan’a geçecektim
Birazdan bilet almaya inecektim iyiki okudum
Yoksa ahmak ahmak gidecektim ayıkmazdım da
Bu aralar aklım karmakarışık zaten

İyide yumurta kapıya dayanmış şimdi mi söylenir beğenmedik diye ,yada önceden ne yapılacağı belirlenmiş olmalıydı.
Mesela kızımın okulunda lösev'e bağış amaçlı kermes düzenlenecek,bize 2 hafta önce bildirildi.
Etkinlikler,faaliyetler var,löseve bağış amaçlı bilet alıp çocuklar katılmak istediklerine katılacaklar. Bizlerde yiyecek içecek standı kuracağız veliler olarak ve bu 2 haftadır malum.
Bilemedim. Geç kalinmış sanki biraz.

ne tür bi gösteri istiyolar konsept belirlesinler o zaman öğretmene ne diye karışıyolar yahu
kasmaya da gerek yok zaten her 23 Nisan yağmurlu falan olur can sıkar bide yönetim germesin
Cıvıl cıvıl giyinsinler iki dönseler bile yeter

Ben çocuklara gösteri yaptırılmasını hiç anlamıyorum
Provalar provalar ..
Rahatsız kıyafetler

Çocuk bayramı adı üstünde
Hepsi ne istiyorsa onu giyse
Rengarenk cıvıl cıvıl
Canı ne isterse onu olsa
Prenses , superman , uğur böceği ..

Çocukları eğlendirecek etkinlikler yapılsa

Çocuklar kimseyi eğlendirmek zorunda kalmasın

Bide beğenmemiş hasbam ya ..

konu 23 Nisan sa ben oynamaya razıyım ,

Atatürk'e saygı ve seygiyle
Valla onu da dedik biz bi tiyatro hazırlayalım ne bileyim halkoyunu çocuklar eğlensin dedik yok illa onlar olcak ve mükemmel olcak kaç yaşında çocuklara eziyet etmek zorunda kaldım yaaa

Back
X