begenmiyorsan kendin bilirsin diyen yardimci sizce ne yapmaliyim?

Bu temizlikcilerdeki oz guvene hayranim
Onlar kadar olamadik

Konu ile ilgisinden değil fakat yorumunuzdan yazma gereği duydum temizlikçi diye özgüven duygusundan yoksun mu kalmalı.
"onlar kadar " olamadık sizin sandığınız kadar aşağı seviyelerde değiller hamile hali ile çalışıp evleri ne para götüreni vardı.

Not yazmanız bence de güzel . Bende o gün evde yoksam not yazarım ya da çıkarken özel bir isteğim varsa belirtirim .

1 yıldır 15 günde bir gelip dip köşe temizledikleri için evinde "canlarını çıkaracak" ağır iş yoktur zaten .

Okurken Ayşe ablamın gözünü seveyim dedim .

Notuna notla karşılık vermelerini etik bulmadım . Aslında yapılacak iş listesi dışında , klozet olmamış kısmını notta belirtmen de pek uygun değil .

Ben olsam o gün yapılacakları yine notta yazar , ama daha önce gelişi güzel yaptığı kısmı yüz yüze söylerdim.

Yine de hoş değil .

Yeni birini bulmakta zor . Sanırım yine de çağırmazdım.

Evet ,konu sahibine yapilan sey tamamen gereksiz bir ozguvenden kaynaklaniyor. Boyle bir ozguvenden yoksun kalmali. Terbiyeli ve saygili olsun. Siz patronunuza bu tur cumleler kurabiliyor musunuz hanimefendi? Bahsettigim konu onlrin asagi seviyelerde olmasi veya haksiz kazanc elde etmesi degil. Konuda ne demek istedigimi gayet iyi anlamis olmaliydiniz.

Geçenlerde apartmanı temizleyen yardımcıyı sadece mutfak için çağırmıştım. Sonuç dün deli gibi mutfak temizledim yine.
Üst kat komşulardan şikayet geldi tozları duruyor diye. Başlarda çok özeniyordu.
Şimdi siliyor apartmanı uyardım tatlı dille bakalım ne olacak.
İyidir hoştur ablacım düşmez dilinden.
Aslında fazla yüzgöz olmamak lazım işini yaparken

yazdıgım raporu begenmeyen müdüre, benim yazdıgım rapora laf söylemezsiniz diye çıkışmışlıgım vardır, o yüzden kadının yaptıgında abes bir şey göremedim kendi açımdan, resti çekmiş kadın zaten begenmediysen çagırma.

Zaten bu yüzden kaybediyoruz aileden biri gibi davranınca gevşiyorlar az buz para da almıyorlar. Ben olsam yazanı çağırmazdım diğeri yeterli ise 1 bayan gelebilir. Çokta memnun değilseniz başka bulun. Benim bir temizlikçi ablam vardı hiç bir şey söylememe gerek bile bırakmazdı süper temizlerdi.

Asla aramam, arasalar da açmam, bir daha da evime sokmam. Hem para vereceğim, hem karşımda terbiyesizlik yapacak.

Klozet temizlemenin nesini doğru bulmuyorsunuz
İnsanlar temizlikle para kazanıyor,işi bu
Sırf umumi tuvalet temizleyip para kazanan var
O zaman hepimiz işimizin ağır gel Ege'n tarafını yapalım
ben kendı adıma soyleyeyım

kedim mamuk bıle kendı pıslıgını temızleyebılıyorsa bız ınsanlar haylı haylı kendı tuvalet pislıgımızı temızlemelıyız dıye dusunuyorum

umımı wc yı kırlı bırakan yaratıklar olmasa onları temızlemek zorunda kalan kısıler olmaz ,ekmek parasını yıne kazanacak temızlık ısı bulurlardı :) tuvalet temızleyıpde neysekı para kazanıyorlar dıye sevınemıyorum ben

kendı pıslıgımızden huylanıp baskasına bunu temızlettırmek ıle temızlıgımıze yardım edecek bırını bulmak arasında olaganustu bı fark var...

dıpnot: konu sahıbı o wc yı kullanmıyorduk sadece toz oluyordu kullanmadıgımız ıcın dıye duzeltme yaptı bu bı sorun teskıl etmez

Ben küçükken annem şu an olduğu gibi değildi, bir mesleği yoktu. Yoksulluk içinde büyüdüm. Evlere temizliğe gitti çok zaman. Evini temizlemekten aciz birkaç insanın bu işi yapan insanlara bu yaklaşımını anlayamıyorum.
Çok sular aktı, kötü günler geride kaldı ama hala çok hassasım. Kimse kusura bakmasın.

dıkkat ederız demelerıne bıle gerek yoktu
ben bı ısı yarım yapsam kısı bana bak burayı gormemıssın sanırım dese mahcup olurum
elımden bukadar gelıyor ısıne gelırse dıyemem
bu resmen cazgırlık yanı :)

yardımcı hanımları kucuk gormek kadar sızın su evını temızlemekten acız sozunuzun hıc bı farkı yok :)
temızlık yaparak para kazanmakta bı gelır kaynagı bu kucuk gorunemez

sız calısıyormusunuz ?

patron sızden bı ıs ıstedıgınde onu yarım yapıp sonrada elımden bukadarı gelıyor ısıne gelırse dedıgınız oldu mu hıc ?

yasadıgınız zor gunler ıcın cok uzuldum... kımse gördüğü günden geri kalmasın cok zor

Ben genel konuştum zaten, konu sahibi misiniz bilmiyorum ama gelen yorumlar beni üzdü. Yok bunlar kadar olamadık yok bilmem ne. Nasıl yanlış sözler bunlar.
Yoksa sizin için ayrı bir yorum yapmıştım, çalışıyorum evet. İnsan işini iyi yapmalı, onlar da zaten iş için yalvarmamışlar beğenmiyorsan çağırma demişler. Doğru olan başka insanlarla çalışmak olur.

Neden yanlis? Ben soylemistim bahsettiginiz sozleri. 10 yillik ozel sektor calisaniyim. Bir defa olsun patronum yaptigim isi gosterip surasi olmamis dikkat et lutfen dedigi zaman begenmiyorsan kendin yap demisligim yoktur. Evime temizlikci hanim cagiriyorsam bu benim acizligimi gostermez. Ben cagiracagim ki o kisinin de isi olsun, sizin gibi cocuklar buyutulebilsin. Soyledigim sozlerin arkasindayim evet, luzumsuz bir ozguveni olan tum temizlikci arkadaslara sasiriyorum, onlardaki bu gereksiz ozguvene asla sahip olamadim. Kimse de olmasin bence, herkes isini adam gibi yapsin, saygili olsun birbirine zor mu?

Bende temizlikcimden memnun degildim fosur fosur sigara iciyodu ayrica yerleri viledayla siliyodu defettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…