- 2 Ocak 2015
- 6.446
- 15.479
- 448
- Konu Sahibi zziinneett
-
Bu temizlikcilerdeki oz guvene hayranim
Onlar kadar olamadik
Evet ,konu sahibine yapilan sey tamamen gereksiz bir ozguvenden kaynaklaniyor. Boyle bir ozguvenden yoksun kalmali. Terbiyeli ve saygili olsun. Siz patronunuza bu tur cumleler kurabiliyor musunuz hanimefendi? Bahsettigim konu onlrin asagi seviyelerde olmasi veya haksiz kazanc elde etmesi degil. Konuda ne demek istedigimi gayet iyi anlamis olmaliydiniz.Konu ile ilgisinden değil fakat yorumunuzdan yazma gereği duydum temizlikçi diye özgüven duygusundan yoksun mu kalmalı.
"onlar kadar " olamadık sizin sandığınız kadar aşağı seviyelerde değiller hamile hali ile çalışıp evleri ne para götüreni vardı.
Tabiiki de arama canimSizce aramalimiyim peki
Aslında bu kadar didiklememin sebebi de su hem benim düzenimi biliyorlar Esim de öyle herkesi eve sokmaz bu ablaları iyi dürüst namuslu insanlar gelsinler diyo hem de cok kotu değiller bazi noktaları gözden kaciriolar sil bastan birini bul güven fln ondan buraya konu actim ama yazılan not cok zoruma gitti ben hep aileden biri gibi davranmistim onlara uzuntum bunu haketmemem
ben kendı adıma soyleyeyımKlozet temizlemenin nesini doğru bulmuyorsunuz
İnsanlar temizlikle para kazanıyor,işi bu
Sırf umumi tuvalet temizleyip para kazanan var
O zaman hepimiz işimizin ağır gel Ege'n tarafını yapalım
Konu ile ilgisinden değil fakat yorumunuzdan yazma gereği duydum temizlikçi diye özgüven duygusundan yoksun mu kalmalı.
"onlar kadar " olamadık sizin sandığınız kadar aşağı seviyelerde değiller hamile hali ile çalışıp evleri ne para götüreni vardı.
dıkkat ederız demelerıne bıle gerek yoktuYa tamam dikkat ederiz deselerdi keske o zaman hic sikinti yoktu ayrıcaekmek kutsaldır bunu tuvalet klozet temizleme diye ayirmiyorum hic tasan logarlari temizleyen de insan ve biz onlara da muhtaciz bu aablalarin özgüveni sundan sanirim ilce ufak calisan kesim cok rağbet goruyolar birini bulmak cok zor büyük sehirde olsam umrumda olmazdi
Ben küçükken annem şu an olduğu gibi değildi, bir mesleği yoktu. Yoksulluk içinde büyüdüm. Evlere temizliğe gitti çok zaman. Evini temizlemekten aciz birkaç insanın bu işi yapan insanlara bu yaklaşımını anlayamıyorum.
Çok sular aktı, kötü günler geride kaldı ama hala çok hassasım. Kimse kusura bakmasın.
yardımcı hanımları kucuk gormek kadar sızın su evını temızlemekten acız sozunuzun hıc bı farkı yok :)
temızlık yaparak para kazanmakta bı gelır kaynagı bu kucuk gorunemez
sız calısıyormusunuz ?
patron sızden bı ıs ıstedıgınde onu yarım yapıp sonrada elımden bukadarı gelıyor ısıne gelırse dedıgınız oldu mu hıc ?
yasadıgınız zor gunler ıcın cok uzuldum... kımse gördüğü günden geri kalmasın cok zor
Neden yanlis? Ben soylemistim bahsettiginiz sozleri. 10 yillik ozel sektor calisaniyim. Bir defa olsun patronum yaptigim isi gosterip surasi olmamis dikkat et lutfen dedigi zaman begenmiyorsan kendin yap demisligim yoktur. Evime temizlikci hanim cagiriyorsam bu benim acizligimi gostermez. Ben cagiracagim ki o kisinin de isi olsun, sizin gibi cocuklar buyutulebilsin. Soyledigim sozlerin arkasindayim evet, luzumsuz bir ozguveni olan tum temizlikci arkadaslara sasiriyorum, onlardaki bu gereksiz ozguvene asla sahip olamadim. Kimse de olmasin bence, herkes isini adam gibi yapsin, saygili olsun birbirine zor mu?Ben genel konuştum zaten, konu sahibi misiniz bilmiyorum ama gelen yorumlar beni üzdü. Yok bunlar kadar olamadık yok bilmem ne. Nasıl yanlış sözler bunlar.
Yoksa sizin için ayrı bir yorum yapmıştım, çalışıyorum evet. İnsan işini iyi yapmalı, onlar da zaten iş için yalvarmamışlar beğenmiyorsan çağırma demişler. Doğru olan başka insanlarla çalışmak olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?