begenmiyorsan kendin bilirsin diyen yardimci sizce ne yapmaliyim?

Onlar cahil lafın nereye gideceğini bilmeyen gerzek demek ki arama bir daha çağırma

Imza atilmis.

Ben olsam aramazdim.

Ben asla cagirmam bir daha da yüzüne bakmam benimde evime temizlikci geliyor ama hiç böyle saçma salak notlar yazmıyor sağolsun

Asla bir daha cagirmazdim , cagirirsan bundan sonra sözün gecmez bve dikkate almazlar seni..

Haklısınız ama burada günlüğü 150 tl veriyoruz ben günlük 150 tl kazanmıyorum mesela. O meslek neyi gerektiriyorsa yapmalılar Wc ya da banyo ayrıca Kediniz kendi tuvaletini temizleyebiliyorsa süper :) tüyü kadar ömrü olsun.

Ben olsam tekrar cagirmazdim.dogru aoylemisler memnun degilseniz cagirmayin elimizden gelen bu demisler.
Ayrica ben olsam not olayina kirilmaz cok gulrdim

Bunun bir benzeri bana temizliğe gelen ablanın başına da geldi. Evine gittiği bir kadın msj atardı hiç aramazdı. Bugün burayı yap yarın burayı yap. Bir de akşam msj atardı ocağın şurasında yağ lekesi kalmış. Sehpada toz vardı vb
Bu abla artık tak etti o kıza msj attı. Ben senin evini temizleyemiyorum. Daha iyisini bul dedi.
Bu abla bana 6 yıldır temizliğe gelir. Muhteşem bir temizlik beklemeyin. Mümkün değil. Bir günde bütün ev biter mi?
Ben şöyle yapıyorum. Bir geldiğinde kapıları siliyorsa bir geldiğinde silmiyor. Bir geldiğinde fayans ovalıyorsa bir geldiğinde ovalamıyor. 15 günde alıyorum ben.
İlk nokta düzgün biri olup olmamasına bakıyorum çünkü ev emanet ediyoruz.

Konu sahibi sizin için söylemiyorum ama bazı insanlar temizliğe gelen kadınları robot sanıyorlar. Elinden gelenin en iyisi yapılsa da asla beğenilmiyor. 20 saatlik işin 5 saatte bitmesi bekleniyor. 150 lira para veriyoruz diye karşısındakini köle sanan kadın da çok.

valla şimdi bir kelime yazacağım ama banlarım lütfen sen anla o kelimeyi...et gitsin..iş yok para yok deyip,,her türlü yardımı her türlü parayı beklerler ama işe gelince elimden gel bu hhhhhhhhhhh et gitler aynı sorunu o kadar yaşadım ki kendi işimi kendim yaparım elimden geldikce ...en kötü pis otururum ama onları havasını çivasını çekmem..bir dünyada para alıyorlar

camlar için...mağazaların camlarını silen adamları çağır...10 dk bütün evi siliyorlar ve o kadar uyğun bir fiyat ki
perdeleri at makinaya zaten islak islak asılıyor
tuvalet ve fayanslar için yağ çözü sık şakır şakır kir pis iniyor aşağı
halıları yolla yıkamaya mis gibi geliyor
bir süpürme artık onuda yapalım demi :)))

Cagirmazdim
Boyle ukala birini neden çağırayim ki; hem icime sinmeyen is yapsinlar hem de para odeyeyim
Ha su da var, her yaptıklarında kusur buluyorsaniz onlar da yeter demislerdir
Bazi insanlar çok titizdir, baskasinin yaptığını begenmez oyle insanlar hep bir begenmezlik halindedirler o zaman ben de derim beğenmiyorsa kendi yapsin diye ama o kadar takintili değilseniz yaptıkları saygisizlik

Ara ve 'ben size evimi emanet ediyorum, temizlik yaparken başınızda durmuyorum, ya istediğim gibi temizlik yapın ya da bir daha çağırmam' derdim.

Herkes işini düzgün yapmalı; biz işverenimize böyle bir not yazabiliyor muyuz? Hayır, daha iyi yapmaya çalışıyoruz işimizi değil mi. Onun da yaklaşımı bu olmalıydı, yerinde olsam çağırmazdım bir daha

Buradaki yorumları görünce abartmadigimi anladim tereddüt ettim işlerinden de etmek istemiyorum ama o kadar zoruna gittiği sinirden gözüm doldu he bazı arkadaslarin dediği gibi kadinlari zirt pirt arasam is begenmesem cok titiz olsam tmm haklilar benim uzuldugum nokta öyle asla davranmadim tablosu silelim diye çöplük yaptılar babamin hediyesi duvar ssaatini kurdular agzimi acmadim bi uyarmama bunu yapmaları canimi yakti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…