begenmiyorsan kendin bilirsin diyen yardimci sizce ne yapmaliyim?

bende biraz indir dedim temizlikciye benim musterim cok sen bilirsin dedi ne aradim ne cagirdim bi daha

Temizlige gelenlerin oyle canla basla kendin yapiyormuscasina temizlik yapmadiklari asikar.Oyle yuzeysel kendilerini cok yormadan 10 dk sil supur 15 dk sigara molasi seklinde islerini yurutup parayi cukka yaparlar.Biyonik degiller haliyle haftanin 5 gunu yaptiklari temizlik te anca o kadar olur ve bunu bilerek cagirirsin.O yuzden bir baskasini cagirirsan daha iyi olur.Fazla musemma gostermeye gelmiyor zira kendilerini bulunmaz hint kumasi saniyor bir cogu.

Lafı yanlış anlamak yada anlatmak başka birşey lafı çarpıtmak başka birşey neden çarpıtayım tanıyor muyum kastım mı var? Ayrıca evine yardımcı alan hiçkimse klozete kendi temizlemiyordur 15 gün aralarda söylemiyorum, ben kendi temizliğimi kendim yapıyorum eve yardımcı alsam bile sadece iç çamaşırım ve yatak örtüme dikkat ederim bunun dışında bütün ev temizlenir zaten.
Yahu tamam arkadasim. Isteyen klozetini de temizletsin banane yani. Ben de sadecekendi fikrimi soyledim. Herkes de ben bunu soyledim diye, bana uyacak degildir heralde. Uzatmayalim bizde. Iyi forumlar.

Yahu tamam arkadasim. Isteyen klozetini de temizletsin banane yani. Ben de sadecekendi fikrimi soyledim. Herkes de ben bunu soyledim diye, bana uyacak degildir heralde. Uzatmayalim bizde. Iyi forumlar.
Fikrine Saygım var sakin arkadaşım sakin

Cagirirsan kendini cok kucuk dusurmus olursun. Kaldi ki cagirdigin durumda iyice bastan savma yapacaklarindan kuskun olmasin.

Benim ogrendigim su ki temizlikci kadin geldigi zaman basinda onu kontrol edecek biri sart. Bu siz olabilirsiniz anneniz olabilir vs.

Herkese mrb hemen konuya gireyim 15 günde bir evime temizlik için iki abla geliyor ben isteyken temizlik esnasinda zirt pirt arayip rahatsız etmek istemedigim için biseyleri kagida yaziyorum bu seferde yapilmasi gerekenleri yazdim gecen geldiklerinde banyoyu cok baştan savma yapmislardi banyoyu daha ayrintili yapalim klozet tam temizlenmemisti gecen yazdim neyse eve gelince bi not buldum aynen yaziyorum: elimizden geleni yaptik gecen seferde her yeri ayrintili temizlemistik begenmiyorsan kendin bilirsin biz evimizdede boyle temizlik yapiyoruz ziinetcim ve sonundada bi ablanin adi vardi biri yazmis bu durumda arayip ne demeliyim siz olsaniz onlari bidaha cagirirmiydiniz 1 yildir devamlı cagirdigim kişiler şimdiden tesekkurler
É açık değilmi :)beyenmiyordan başkasını çağır demişler :)sen bilirsin

Bu tavrın üzerine kesinlikle bir daha onları çağırmazdım. Şehirde başka temizlikçi kalmadıysa bile kendim yapmaya razı olurdum.

Kaldı ki şehirde başka temizlikçi de vardır. Bunları nasıl bulup güvendi iseniz bundan sonrakini de öyle bulup güvenebilirsiniz.

Elimizden geleni yaptık ama olmadıysa kusıra bakma, bir dahakine daha iyi yapmaya çalışırız filan yazar insan.

Yani hem istediğiniz gibi temizlemiyorlar hem de pabuç kadar dilleri var.
Burada konu açmanıza bile gerek yokmuş çünlü bunları tutmak için sebebiniz yok. Hani deseniz ki şehirdeki en iyi temizlikçiler bunlar, hem hızlı hem becerikli, o zaman belllllllki bir ihtimal. İyi de neden hala düşünüyorsunuz?

Kullanilmayan klozet icin neden ayrintili temizleyin diye not biraktiniz? Madem kullanilmiyor, alt tarafi toz olur. Onu da temizlemislerdir. Ben o klozetin kullanilmadigina inanmadim dogrusu. Ayriyeten klozet temizletmeyi ben de dogru bulmuyorum. Buna ragmen klozet icin ekstra not dusmeniz de ayip olmus bana gore. Temiz olmamissa, iki firca da siz vurabilirsiniz pekala klozete.
Ha bir de, o ne ozguven o diyenlere de ben sasiriyorum. Temizlikci diye kafasina vur elinden ekmegini al tipinde mi olmalilar? Bu zihniyetler hic iyi zihniyetler degil.

günlüğü 150 Tl alınan yerde klozeti de biz temizleyeceksek temizlikçinin ne anlamı var ki

yardımcım ile 3 yıl bitti 4. yıla başladık

arada şurayı da yap bu hafta vs dedim sadece

ama aynı kişiye akşam arayıp da ay şurada toz kalmış diyeni de duydum

yani ben memnun kalmasam bile haftaya burayı tekrar yap derim konu sahibi de dikkatle yapalım derim bir sonraki gelişte telefon açıp çemkirmemiş de

bu arda haftanın 6 günü dolu bayram zamanı Pazar ı bile dolu

demek ki işini iyi yapıyor

Herkese mrb hemen konuya gireyim 15 günde bir evime temizlik için iki abla geliyor ben isteyken temizlik esnasinda zirt pirt arayip rahatsız etmek istemedigim için biseyleri kagida yaziyorum bu seferde yapilmasi gerekenleri yazdim gecen geldiklerinde banyoyu cok baştan savma yapmislardi banyoyu daha ayrintili yapalim klozet tam temizlenmemisti gecen yazdim neyse eve gelince bi not buldum aynen yaziyorum: elimizden geleni yaptik gecen seferde her yeri ayrintili temizlemistik begenmiyorsan kendin bilirsin biz evimizdede boyle temizlik yapiyoruz ziinetcim ve sonundada bi ablanin adi vardi biri yazmis bu durumda arayip ne demeliyim siz olsaniz onlari bidaha cagirirmiydiniz 1 yildir devamlı cagirdigim kişiler şimdiden tesekkurler
1 yıldır her 15 günde bir siz evde yokken evinizi teslim edecek kadar güvenip tanıdığınız kişilere ağızdan söylemek yerine kağıt yazarak sıkıntınızı anlattığınız için belkide bu tutumunuzu içerlediler ve size kendilerince rest çekmek için sizin birebir de muhattap olmak yerine bizimle konuşup bizi insan yerine koymadı diye düşünüp kağıt yazdığınız için aynı duyguyu size yaşatmak istemişler belli ki.
Ve inanın sizin onları bir daha çağırmanızı çok istediklerini de sanmıyorum.
Burada yapılan şey etkiye tepki ile size misilleme yapmışlar resmen.
Siz bir davranış hatası yapmışsınız onşarda tüy dikmişler.
Evinizi siz yokken rahatça teslim edeceğiniz başka ablalarınız varsa bir daha çağırmayın o zaman.
Yeni abla demek güven demek evin düzenini öğretmek demek sıkıntı demek vs vs...
Not: Bu işin telefonla rahatsız etmekle alakası yok.Gerçekten çok merak ettim yakın dialog kurup evinizi gözünüz kapalı teslim ettiğiniz kişilerle bir ağızdan konuşmak yerine kağıt yazdınız?
Küsmüydünüz? Yada geçen temzilikten bir kaç gün sonra telefon açıp "X abla sakın yanlış anlama ama şimdiye dek sizin bu şekilde klozet temizlediğinizi hiç görmedim hayırdır birşeymi olduda yapamadınızmı?" Vs gibi sorabilirdiniz?
Ama siz 15 gün beklemişsiniz öteki temzilikte not yazmışsınız.
Bana çok etik bir davranış gibi gelmedi.
Elbette not yazabilirsiniz ama bu not rica ve istek notu olmalı şikayet için not olmaz.
Çalışan kişilerin de nihayetinde izzeti nefsi var sonuçta.Siz onları muhattap almamışsınız onlar da sizi muhattap alamamış.

Çağırmazdım bir daha. Kimse bulunmaz hint kumaşı değildir. Vazgeçilmez olduklarını hissetmişler 1 yılda. Had bildirmek gerekir. Vazgeçilir. Başka denenir.

Kadin gün içinde tel acmiyo hep kagittan yazi istiyo ben telde şikayet etcek kadar buyutmemistim olayi komple banyo temizliği hoşuma gitmemişti dusakabin fln onu da notumda belirttim arayip telden olmamis bura diyecek kadar buyutmedigim için laf arasında sikistirdim daha da cagirmicam bni cok kirdilar o kadar iyi muameleye ben bunu haketmemistim sindiremedim hala tehditvari yaziyi

zaten.not yazmakla size minnetlerinin olmadigini belirtmisler..allah askina daha ne dusunuyorsun..buna ragmen cagarirsan simarip daha da az temizlerler

gündelikçi çağırmayı oldum olası ahlaklı bulmam.biri geçimini sağlamak için bir başkasının pisliğini temizlememeli.buna mecbur kalmamalı.böyle bir sistem olmaz,olamaz ,olmamalı.
üstüne birden tepeden bakılmalar,başında beklenmeler,kendini ifade etmenin bile hor görülmesi..kendim öle öle temizlerim,çağırmam başkasını..

Back
X