- 9 Ağustos 2010
- 2.054
- 1.400
- 248
- Konu Sahibi zziinneett
Bende neden iki kişi onu merak ettim.Iki kisi ne kadara geliyolar cok merak ettim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende neden iki kişi onu merak ettim.Iki kisi ne kadara geliyolar cok merak ettim
Yahu tamam arkadasim. Isteyen klozetini de temizletsin banane yani. Ben de sadecekendi fikrimi soyledim. Herkes de ben bunu soyledim diye, bana uyacak degildir heralde. Uzatmayalim bizde. Iyi forumlar.Lafı yanlış anlamak yada anlatmak başka birşey lafı çarpıtmak başka birşey neden çarpıtayım tanıyor muyum kastım mı var? Ayrıca evine yardımcı alan hiçkimse klozete kendi temizlemiyordur 15 gün aralarda söylemiyorum, ben kendi temizliğimi kendim yapıyorum eve yardımcı alsam bile sadece iç çamaşırım ve yatak örtüme dikkat ederim bunun dışında bütün ev temizlenir zaten.
Fikrine Saygım var sakin arkadaşım sakinYahu tamam arkadasim. Isteyen klozetini de temizletsin banane yani. Ben de sadecekendi fikrimi soyledim. Herkes de ben bunu soyledim diye, bana uyacak degildir heralde. Uzatmayalim bizde. Iyi forumlar.
É açık değilmi :)beyenmiyordan başkasını çağır demişler :)sen bilirsinHerkese mrb hemen konuya gireyim 15 günde bir evime temizlik için iki abla geliyor ben isteyken temizlik esnasinda zirt pirt arayip rahatsız etmek istemedigim için biseyleri kagida yaziyorum bu seferde yapilmasi gerekenleri yazdim gecen geldiklerinde banyoyu cok baştan savma yapmislardi banyoyu daha ayrintili yapalim klozet tam temizlenmemisti gecen yazdim neyse eve gelince bi not buldum aynen yaziyorum: elimizden geleni yaptik gecen seferde her yeri ayrintili temizlemistik begenmiyorsan kendin bilirsin biz evimizdede boyle temizlik yapiyoruz ziinetcim ve sonundada bi ablanin adi vardi biri yazmis bu durumda arayip ne demeliyim siz olsaniz onlari bidaha cagirirmiydiniz 1 yildir devamlı cagirdigim kişiler şimdiden tesekkurler
Kullanilmayan klozet icin neden ayrintili temizleyin diye not biraktiniz? Madem kullanilmiyor, alt tarafi toz olur. Onu da temizlemislerdir. Ben o klozetin kullanilmadigina inanmadim dogrusu. Ayriyeten klozet temizletmeyi ben de dogru bulmuyorum. Buna ragmen klozet icin ekstra not dusmeniz de ayip olmus bana gore. Temiz olmamissa, iki firca da siz vurabilirsiniz pekala klozete.
Ha bir de, o ne ozguven o diyenlere de ben sasiriyorum. Temizlikci diye kafasina vur elinden ekmegini al tipinde mi olmalilar? Bu zihniyetler hic iyi zihniyetler degil.
1 yıldır her 15 günde bir siz evde yokken evinizi teslim edecek kadar güvenip tanıdığınız kişilere ağızdan söylemek yerine kağıt yazarak sıkıntınızı anlattığınız için belkide bu tutumunuzu içerlediler ve size kendilerince rest çekmek için sizin birebir de muhattap olmak yerine bizimle konuşup bizi insan yerine koymadı diye düşünüp kağıt yazdığınız için aynı duyguyu size yaşatmak istemişler belli ki.Herkese mrb hemen konuya gireyim 15 günde bir evime temizlik için iki abla geliyor ben isteyken temizlik esnasinda zirt pirt arayip rahatsız etmek istemedigim için biseyleri kagida yaziyorum bu seferde yapilmasi gerekenleri yazdim gecen geldiklerinde banyoyu cok baştan savma yapmislardi banyoyu daha ayrintili yapalim klozet tam temizlenmemisti gecen yazdim neyse eve gelince bi not buldum aynen yaziyorum: elimizden geleni yaptik gecen seferde her yeri ayrintili temizlemistik begenmiyorsan kendin bilirsin biz evimizdede boyle temizlik yapiyoruz ziinetcim ve sonundada bi ablanin adi vardi biri yazmis bu durumda arayip ne demeliyim siz olsaniz onlari bidaha cagirirmiydiniz 1 yildir devamlı cagirdigim kişiler şimdiden tesekkurler
niye ,sizi onlara üstün kılan nedir? neden özgüvenli olamasınlar.emeklerini satıyorlar ,kendilerini değil.Bu temizlikcilerdeki oz guvene hayranim
Onlar kadar olamadik