BEGÜM KAYRA KARACA ismi nasıl sizce kızım için akıl verin lütfeeen

Guvenveren

Nirvana
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2008
122
0
641
Yozgat
BEGÜM KAYRA KARACA ismi nasıl sizce kızım için akıl verin lütfeeen sizerinde fikirleri varsa ne olur paylaşın teşekkürler soyadıyla uyumlu

BEGÜM KAYRA KARACA ismi nasıl sizce kızım için akıl verin lütfeeen sizerinde fikirleri varsa ne olur paylaşın teşekkürler soyadıyla uyumlu

canım merhaba ismiyele yaşasın meleğin inşallah ama benim bildiğim kayra erkek ismi bende çok beğeniyorum o ismi ama genelde erkek ismi olarak duydum

çok seviyorum bu ismi nette baktığım zman unisex yani hem erkek hem kız diye geçiyo hatta sırf bu yüzden başına begüm ekliyorum ama tereddütteyim yinede kız isimlerine bakarsanız ordada öle geçiyo başka isimler varsa aklınızda alabilirim teşekkürler

canım sen begendıysen guzeldır bana sorarsan begum derım karaca bıraz garıp geldı kulagıma kayrada erkekk dıe bııyordum
ama senın gonlunden ona nasıl seslenmek gelıyorsa oyle davran
veya esınle begendıgınız ısımlerı bır kagıta yazın dogumdan sonra sen cek bakalım hangısı gelecek bunuda deneye bılırsın
benım arkadasıma 3 sefer omer geldı bebgının ısmı omer

kayra hep erkek ismi olarak kullanılıyor canım baska isim bul bence...
begüm de kulagıma hoş gelmiyor acıkcası ama tabi karar sizina.s.

kayra yı bilmiyordum hoş isim ama karaca ile fazla zorlama olmuş. begümü ben çok severim begüm karaca yeterli bence. bir de kardeşim 2 isimli çok zor oluyor kullanması

Avrupa ve amerika da kız çocuklarında KYRA , KEİRA sık kullanılıyor, KAYRA nın okunuşuda aynı ve manası benzer.Kutsal kitaplarda geçen bir kelime lutuf anlamında. O nedenle uniseks bir isimden çok global bir kız ismi olarak kullanılmalı.

bence begüm kayra karaca çok güzel bi isim. erkek ismi olsa dahi ki haydar kadarda erkeksi bi isim diil neticede ve kulağa da oldukça unisex gelio. ben beğendim kızının ismini kesinlikle böyle kalmalı

umarım öyle kalmıştır bencede begüm kayra çok güzel adıyla yaşasın konu açılalı çok olmuş ama neyse
benim kızım olursanada elif kayra koymayı düşünüyom tabi olursa allah nasip eder inşallah

Bende oğluma Kayra ismini koymayı düşünüyorum...
Hem kıza hemde erkeğe kullanılıyor bu isim...
Eğer hoşuna gitti ise koy bence ama daha güzel isimler de var kız için...

Back
X