- 13 Temmuz 2021
- 96
- 51
- 3
- 37
- Konu Sahibi Deryaumutlu
-
Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim.yaşınız genç , yumurta varsa umut da var :) moral bu süreçte çok önemli. ben kendime o süreçte çok iyi baktım, arı sütü kullandım sağlıklı beslendim. dilerim ki en kısa sürede bebeğinize kavuşursunuz
Teşekkur ederim bu hastanede rapor çıkıyo muGeçmiş olsun. Bende rapor çıkarmak için uğraşıyorum. Sanırım aynı zamanlarda başvuru yapacağız. İnşallah bizlerinde yüzü güler
Hayır eğitim araştırma ve üniversite hastanelerinden belli şartlar sağlanırsa rapor alabiliyoruz.Teşekkur ederim bu hastanede rapor çıkıyo mu
Bende arı sütü kullandım karaciğer enzimlerim yükseliyoyaşınız genç , yumurta varsa umut da var :) moral bu süreçte çok önemli. ben kendime o süreçte çok iyi baktım, arı sütü kullandım sağlıklı beslendim. dilerim ki en kısa sürede bebeğinize kavuşursunuz
Burdan aldiğiniz raporla özel hastanede indirim oluyo muHayır eğitim araştırma ve üniversite hastanelerinden belli şartlar sağlanırsa rapor alabiliyoruz.
Evet bir kısmını devlet karşılıyor. İlaçlarda dahil bunaBurdan aldiğiniz raporla özel hastanede indirim oluyo mu
Zaten erkek faktörü nde Sperm düşüklüğü ve şekil bozukluğu sebebiyle yapılmıyor mu tüp bebek biz de tedavl olduk ama sonuç değişmediği için tüp yaptircazBizim 6 ay sürdü benim eşimde sprem düşüklüğü vardı ve şekil bozukluğu o yüzden eşimin tedavisini bekledik
Burdan aldiğiniz raporla özel hastanede indirim oluyo muHayır eğitim araştırma ve üniversite hastanelerinden belli şartlar sağlanırsa rapor alabiliyoruz.
Çok teşekkür ederim güzel düşünceleriniz için en güzelleri tüm anne adaylarının olsun umudumuzu kaybetmeyeliminşallah sizden de güzel haberler alırız :) Tüp bebek tedavisi zorlu bir süreç. Hep dua ediyorum bu yolda emek veren herkese. Siz pozitif düşünün , içinizi ferah tutun. Cem Bey en doğru tedaviyi uygulayacaktır.
Behcecide rapor kabul ediliyo muEvet bir kısmını devlet karşılıyor. İlaçlarda dahil buna
Her hastane karşilamiyo diye bılıyordum raporuEvet bir kısmını devlet karşılıyor. İlaçlarda dahil buna
Çok soru sordum kusuruma bakmayınGeçmiş olsun. Bende rapor çıkarmak için uğraşıyorum. Sanırım aynı zamanlarda başvuru yapacağız. İnşallah bizlerinde yüzü güler
Bahçeci'nin İstanbul Ankara ve Bursa da bulunan merkezlerinde rapor geçerli yaklaşık olarak %30 oranında indirim uygulanıyormuş. Buna ilaçlarda dahil sanırım. Sizde de uygun şartlar varsa kesinlikle çıkarın tabi kiÇok soru sordum kusuruma bakmayın
:) hastane raporu kabul ediyosa bende çıkartim
Hım istanbuldaki tüm şubeleri için geçerlimiBahçeci'nin İstanbul Ankara ve Bursa da bulunan merkezlerinde rapor geçerli yaklaşık olarak %30 oranında indirim uygulanıyormuş. Buna ilaçlarda dahil sanırım. Sizde de uygun şartlar varsa kesinlikle çıkarın tabi ki
İnşallah güzel sonuç alirsinizBen de Cem hocada tedavi gördüm 14 ekimde transfer oldum sonuç bekliyorum
Ben Haziranda 850 TL ödemiştim, bir kez ödüyorsunuz tedavi boyunca. transferden sonra da kese kontrolü ve kalp atışı için giderseniz tekrar muayene ücreti isteniyor.Muyane ücreti nekadar ödediniz nekadara çıktı ücret özel değilse tabı soruyorum kusura bakmayın istanbul dişi gelicemde ben
Hımm teşekkürlerBen Haziranda 850 TL ödemiştim, bir kez ödüyorsunuz tedavi boyunca. transferden sonra da kese kontrolü ve kalp atışı için giderseniz tekrar muayene ücreti isteniyor.
Tüp bebek ücreti 12 tl denildi bana telefondan arayıp sormuştumBen Haziranda 850 TL ödemiştim, bir kez ödüyorsunuz tedavi boyunca. transferden sonra da kese kontrolü ve kalp atışı için giderseniz tekrar muayene ücreti isteniyor.
Evet genelde tüp bebek öneriliyor ama bazı durumlarda iğne ve ilaçla bu durum normal gebe kalmaya yaraya biliyor yüzdesi önemli şekil bozukluğunun ve srem düşüklüğününZaten erkek faktörü nde Sperm düşüklüğü ve şekil bozukluğu sebebiyle yapılmıyor mu tüp bebek biz de tedavl olduk ama sonuç değişmediği için tüp yaptircaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?