Behceci tüp bebek cem çelik tüp bebek yaptıranlar

Hayır eğitim araştırma ve üniversite hastanelerinden belli şartlar sağlanırsa rapor alabiliyoruz.
Burdan aldiğiniz raporla özel hastanede indirim oluyo mu
inşallah sizden de güzel haberler alırız :) Tüp bebek tedavisi zorlu bir süreç. Hep dua ediyorum bu yolda emek veren herkese. Siz pozitif düşünün , içinizi ferah tutun. Cem Bey en doğru tedaviyi uygulayacaktır.
Çok teşekkür ederim güzel düşünceleriniz için en güzelleri tüm anne adaylarının olsun umudumuzu kaybetmeyelim

Muyane ücreti nekadar ödediniz nekadara çıktı ücret özel değilse tabı soruyorum kusura bakmayın istanbul dişi gelicemde ben
Ben Haziranda 850 TL ödemiştim, bir kez ödüyorsunuz tedavi boyunca. transferden sonra da kese kontrolü ve kalp atışı için giderseniz tekrar muayene ücreti isteniyor.

Zaten erkek faktörü nde Sperm düşüklüğü ve şekil bozukluğu sebebiyle yapılmıyor mu tüp bebek biz de tedavl olduk ama sonuç değişmediği için tüp yaptircaz
Evet genelde tüp bebek öneriliyor ama bazı durumlarda iğne ve ilaçla bu durum normal gebe kalmaya yaraya biliyor yüzdesi önemli şekil bozukluğunun ve srem düşüklüğünün

Back
X