• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bekar anne olmak

Suçlusu o üniversiteyi onunla evlenirken bıraktım sonra beni bıraktı 2 cocukla anlıyomusun cocuga bakacak kimse yok diyorum anlamıyomusun sen
Bırakmasaydın sen de adam silah zoruyla bıraktırdı sanki.Ayrıca konunu hatırlıyorum senin adamı terkedip cocuklarla türkiyeye gelen sendin geleceklerini düşünmeden.Çünkü yine barışacaksın zannettin ama bu sefer olmadı .Derdin de adamın yaşadığı hayat çalışmak çocuklar falan değil.

Hadi selametle

Yok ben kendimi anlatamıyorum galiba tr de yada orda cocukları okula goturup getircek evde onlarla ilgilencek biri yada aile buyugu yok benden baska bu sartlar altında oraya donsemde calısamam calısamayınca evde bulamam gecinememde
Orada çocuk bakım parası vardı en azından. Yanlış hatırlamıyorsam zaten eşinin işsiz olduğu dönemde de çocuk parasıyla dönüyordu ev dimi?

Orada çocuk bakım parası vardı en azından. Yanlış hatırlamıyorsam zaten eşinin işsiz olduğu dönemde de çocuk parasıyla dönüyordu ev dimi?
Sana bişey deyim çocuk parası dediğin le eve maaş girmiyosa geçim yapılmaz cüzi bir miktar sonucta yani orda gidip geçim yapmadıkça anlayamazsın ben sana anlatsamda

Sana bişey deyim çocuk parası dediğin le eve maaş girmiyosa geçim yapılmaz cüzi bir miktar sonucta yani orda gidip geçim yapmadıkça anlayamazsın ben sana anlatsamda
Niye anlayamıyorumki? Ne bu agresiflik?
Çocukların ilkokula gidiyor part time iş arayabilirsin mesela. Veya orda tam günse okul onlar okuldayken çalışabilirsin. Kucağında 1 yaşında bebekle kalakalmadın ki şükürsüz olma.

Sen çocuklarını ona bırakıp zor durumda kalsın pişman olsun diyip gelmesini umarken nelerle karşılaştın dimi?
Önce niyetini Halis tut bence.

Okul tam gun degil ordada burdada 5.5 saat gunde ama işe git gel 12 saatini alıyo bi insanın gunde parttime okul saati icinde iş aradım bulamadım orda senelerce

Çocukların ilkokula gidiyor part time iş arayabilirsin mesela. Veya orda tam günse okul onlar okuldayken çalışabilirsin. Kucağında 1 yaşında bebekle kalakalmadın ki şükürsüz olma.

Sen çocuklarını ona bırakıp zor durumda kalsın pişman olsun diyip gelmesini umarken nelerle karşılaştın dimi?
Cocukları ona bırakmadım yanımdalar oyuzden calısamıyorum ayrıca 1 yasındayken bırakmıstı bizi aldatmıstı beni sonra bidaha

Ha 1 yaşında ha bu yaşta fark yok halen kendine yetemiyolar

Cocukları ona bırakmadım yanımdalar oyuzden calısamıyorum
Bıraktın demiyorum ki zaten. İlk başta ona bırakıp sürünerek gelmesini istedin, sonra çocukları kaçırıp peşinden gelsin istedin. Senin derdin sinek kadar olsun başımda dursun kocam.
Ha 1 yaşında ha bu yaşta fark yok halen kendine yetemiyolar
1 yaşındakiyle ilkokul çağının durumu farklı ama.
İş bulamamış olmana üzüldüm ama biraz daha akıllı davransaydın keşke. Tek problemin ilk baştan beri koca olmasaydı belki herşey daha güzel gidebilirdi bunu anlatmaya çalışıyorum.
Eski konulardan vurmayı asla sevmem ve yapmam ama sana olan kızgınlığım "atıcam çocukları başına yoksa beni kimse almaz" cümlesinden sonra geçmedi.

Beni çooook açık konuşan acı söyleyen bi dostun olarak gör lütfen ve artık kendine çeki düzen ver. Üzülüyorum hatta daha dün gece naptı acaba Hatice diye inceledim konunu görümcede şaşırdım.

Bıraktın demiyorum ki zaten. İlk başta ona bırakıp sürünerek gelmesini istedin, sonra çocukları kaçırıp peşinden gelsin istedin. Senin derdin sinek kadar olsun başımda dursun kocam.

1 yaşındakiyle ilkokul çağının durumu farklı ama.
İş bulamamış olmana üzüldüm ama biraz daha akıllı davransaydın keşke. Tek problemin ilk baştan beri koca olmasaydı belki herşey daha güzel gidebilirdi bunu anlatmaya çalışıyorum.
Eski konulardan vurmayı asla sevmem ve yapmam ama sana olan kızgınlığım "atıcam çocukları başına yoksa beni kimse almaz" cümlesinden sonra geçmedi.

Beni çooook açık konuşan acı söyleyen bi dostun olarak gör lütfen ve artık kendine çeki düzen ver. Üzülüyorum hatta daha dün gece naptı acaba Hatice diye inceledim konunu görümcede şaşırdım.
Çocuk varmı senin

Açtığım konuya bak adamla ilgilimi yazmısım yoksa birşey yapamıyor olmanın çaresizliğimi

bakıyorum hatice. ilk açtığın konuda son açtığın konuda özünde aynı..
gelmeseydin orda boşansaydın devletten çocuk parasıda alacaktın..
sahi niye geldin? amacın neydi boşanamasın diye mi?
dönüp dolaşıp aynı yerdesin kurtul şu adamdan artık.. kendine yeni bir hayat kur..madem ki bir riske girdin geldin ve elinde patladı artık yapabileceklerine odaklan..
iş bakmaya başla ..çocukları kreşe verirsin..

bakıyorum hatice. ilk açtığın konuda son açtığın konuda özünde aynı..
gelmeseydin orda boşansaydın devletten çocuk parasıda alacaktın..
sahi niye geldin? amacın neydi boşanamasın diye mi?
dönüp dolaşıp aynı yerdesin kurtul şu adamdan artık.. kendine yeni bir hayat kur..madem ki bir riske girdin geldin ve elinde patladı artık yapabileceklerine odaklan..
iş bakmaya başla ..çocukları kreşe verirsin..
Okul cagında cocuga kres yok devlet okulundalar sdce 5 saat 20 dk okul
Bir iş bulsam 1.5 saat yol surer merkeze varmam hangi arada calıscam

alamıyorum işsizdi ödemedi şimdi işi var şimdide yalvartıyo nafaka için canı isterse öder istemezse ödemiyo ki genelde istemiyo ödemek
Kız hatce sen misin :D şimdi gördüm yorumları ...bosanıp da yurt dışında kalaydin ya ,burda hatce çok zaten :) hem orda daha iyi şartlarda yaşardin

Back
X