- 31 Ocak 2013
- 8.639
- 29.964
- 748
- Konu Sahibi BenimZorHayatim
2 tane hayatta biri melek:) hayırdır inşallah?Çocuk varmı senin
Benim zayıf noktam evlat, ordan gelme bana üslubumu değişmek istemem.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 tane hayatta biri melek:) hayırdır inşallah?Çocuk varmı senin
Uslubun kotu zaten nese sen yazmasanda olur2 tane hayatta biri melek:) hayırdır inşallah?
Benim zayıf noktam evlat, ordan gelme bana üslubumu değişmek istemem.
Okul cagında cocuga kres yok devlet okulundalar sdce 5 saat 20 dk okul
Bir iş bulsam 1.5 saat yol surer merkeze varmam hangi arada calıscam
Bencede sana yazmasam da olur, problem bende ki hala yardım etmeye çalışıyorum. Gözardı etmek lazımmışUslubun kotu zaten nese sen yazmasanda olur
Henüz bosanma davası açılmadı nafaka da çalısan adamdan alınır malum duzenli bi işi yok işsizdi zaten kaç ay şimdi bi işi var ama dedim ya o yurtdısında biz tr deboşanırken neden nafaka talep etmediniz? her ay düzenli olarak para göndermesi gerekirdi. ayrıca siz, çalışabilirsiniz çünkü ailenize dayandığınızı söylüyorsunuz.demek ki aileyle bağınız var belki de yakınsınız o halde aileniz, yardımcı olup çocuklarınızı okul çıkışında alıp siz işten gelene kadar bakabilir. bence siz biraz da eski eşinizin bekar hayatı yaşıyor olmasına kızmışsınız ama adam evliyken de bekar gibi yaşıyormuş zaten kurtulduğunuza sevinin ne b.k yerse yesin.ondan bir fayda gelmeyeceği kesin. çocuklarınız biraz büyüyünce siz de daha rahat olursunuz.
Bakıcıya da karsı cıktı basıma iş acma otur cocuklara bak dedi zaten bende annemde guvenemeyiz elin kadını kimbilir nasıl bakar napar haberlerde neler okuyozbakıcı bulcan o zaman ..çocukları okuldan dönünce karşılayacak..tr nin şartları böyle dedik sana..
bu durumu bu hale getiren sensin.. adam geziyo diye şikayetlenmeyi bırakıp çözüm üretmek zorunda olanda sensin..
konu sayfalarını okumadım ama şu var.sindiremiyorum dayanamıyorum
Ben 2 ufak cocugun tüm sorumluluğuyla hayat geçirirken onun bekar gibi yasamasına dayanamıyorum
Okula gotur getir yedir icir temizle yıka odev yaptır ev işleri ama o sadece calıssın parasını kendi dilediği gibi harcasın bu hakmı revamı
Ben işe bile girip çalısamıyorum cocuklara bakan olmayınca napabilirim buyuzden para kazanamıyorum aileme dayandım mecbur
Adam beni 2 kucuk cocukla ortada bıraktı pişkin bekar gibi yaşamaya devam ediyo
Adın üstünde bi manyak üye iyi koymusun adınıYurt disindayken de biliyoruz sizi ,adamdan cocuklari kacirmaya calistiniz, cocuklari kullanarak adami kendinize cevirmeye calistiniz, beni uc cocukla kim alir dediniz ( sayi o zaman 3tu ) adamin bekar hayati yasamasina kizdiniz, ille Turkiyeye donecegim dediniz,aha dondunuz buyrun alin size Turkiye. Simdi de ailenizden fayda gormuyorsunuz diye calisamiyorum cocuklar var bilmem ne diyorsunuz. Hatice hanim, calismazsiniz,cocuklara istersiniz ki babalari baksin maddi manevi,ailenizden dayda yok sizin kendinizden fayda yok, peki ne ise yararsiniz afedersiniz de ona yok buna yok. Eh bizim de size yapacak yorumumuz kalmadi. Kara turna kadar guzel nazik yorum yapanimiz yokken siz ona bile uslubun kotu dediniz. Kusura bakmayin da tek derdiniz koca bulmakti Turkiyeye gelirken. Eski konulardan dem vurmaktan nefret ederim ama bu da bir gercek.
Çocuklar eski konularda 3 tü diye hayırlıyorum, bir yanlışlık mı var? Bu arada bir pisliği geride bıraktınız. Evliliğinden hayrı olmayanın, ayrılınca iyi olmasını zaten bekleyemezsiniz. Güçlü olmalısınız, evet zor ama evde kaldığınız kısa bir süre. Sonra çalışırsınız. Ayrıca ailenizin yanındaysanız, şu anda da çalışırsınız.sindiremiyorum dayanamıyorum
Ben 2 ufak cocugun tüm sorumluluğuyla hayat geçirirken onun bekar gibi yasamasına dayanamıyorum
Okula gotur getir yedir icir temizle yıka odev yaptır ev işleri ama o sadece calıssın parasını kendi dilediği gibi harcasın bu hakmı revamı
Ben işe bile girip çalısamıyorum cocuklara bakan olmayınca napabilirim buyuzden para kazanamıyorum aileme dayandım mecbur
Adam beni 2 kucuk cocukla ortada bıraktı pişkin bekar gibi yaşamaya devam ediyo
Bakıcıya da karsı cıktı basıma iş acma otur cocuklara bak dedi zaten bende annemde guvenemeyiz elin kadını kimbilir nasıl bakar napar haberlerde neler okuyoz
Adın üstünde bi manyak üye iyi koymusun adını
Tşk ederim canım. Gözardı ettiğimden görmemişim yazdığını. Bana ne dediği çok umrumda değil, lafı söyleyene bakarım önce ben, ona göre umursarım :)Yurt disindayken de biliyoruz sizi ,adamdan cocuklari kacirmaya calistiniz, cocuklari kullanarak adami kendinize cevirmeye calistiniz, beni uc cocukla kim alir dediniz ( sayi o zaman 3tu ) adamin bekar hayati yasamasina kizdiniz, ille Turkiyeye donecegim dediniz,aha dondunuz buyrun alin size Turkiye. Simdi de ailenizden fayda gormuyorsunuz diye calisamiyorum cocuklar var bilmem ne diyorsunuz. Hatice hanim, calismazsiniz,cocuklara istersiniz ki babalari baksin maddi manevi,ailenizden dayda yok sizin kendinizden fayda yok, peki ne ise yararsiniz afedersiniz de ona yok buna yok. Eh bizim de size yapacak yorumumuz kalmadi. Kara turna kadar guzel nazik yorum yapanimiz yokken siz ona bile uslubun kotu dediniz. Kusura bakmayin da tek derdiniz koca bulmakti Turkiyeye gelirken. Eski konulardan dem vurmaktan nefret ederim ama bu da bir gercek.
İyide sen o adamı niye dinliyorsun ki, madem bakıcı istemiyor evde otur diyor, sana para gönderecek ozaman.Bakıcıya da karsı cıktı basıma iş acma otur cocuklara bak dedi zaten bende annemde guvenemeyiz elin kadını kimbilir nasıl bakar napar haberlerde neler okuyoz
neymiş ki derdi, ben anlamadım?Evet tuhaf. Ben merdiven silmeyi ornek olarak verdim. İse ihtiyaci olana her is sunulur yani. Marketlerde part time reyon elemanlari var, universite ogrencileri bile yapiyorlar. Magazalarda part time is bulabilirsiniz. Diliniz varsa yayinevlerinde veya tercumanlik burolarindan is alabilirsiniz, evde ozel ders verebilirsiniz. Secenek cok fazla. Sizin derdiniz is degil,baska seyler. O nedenle uyeleri daha fazla yaniltmayin derim.