Eşim elbetteki bensiz tatile gidebilir tabi ki benim gidebildiğim ölçüde . onunki can da sizinki patlıcan mı?Merhaba kızlar,
1,5 yasında çocuğum var eşim cok yakın bi arkadaşıyla 2 gün kafa dınlemek sohbet edıp hasret gıdermek anlamında bi yerlere gitmek istediğini dile getirdi ben hamileyken gitmem sıkıntılı olur anlamında gitmesini istemiştim gitti de ama şuan çocuk var ve kendıne gelınce kafa dinlemeyi düşünen kişi bana gelince hadı sende git demiyo ben nereye gıdersem onla gıdecekmısım bende akıl basa yenı gelmıs bıri olarak bu defa dedım ki bana gelınce hep bırlıkte sana gelınce olmuyo mu haksızmıyım kızlar ne gerek var yani bende bi çok arkadaşımla Bebek'ten dolayı ne vakit oldu görüşmeyeli cok mu gerekli bişey bu kadar bır kez tamam dedım dıe sanki elde edılmıs Hakkı gıbı gitmek istıyo
Simdi herkes kendi tarafindan bakacak.Gidemez edemez diyecek evet benimkide gitmez ancak belkide bu adam bunalmıştır evde bir kadin ve biri karninda biri elinde cocuk..ben bunalırdım valla düşününce. Belki 1-2 gün iyi gelecektir.
ne hamıleyken ne su halınızle ızın vermeyın, ben vermezdım sadece iş gezılerıne cıft taraflı ızın verırız, ve aıle ıle olan gezılere....Merhaba kızlar,
1,5 yasında çocuğum var eşim cok yakın bi arkadaşıyla 2 gün kafa dınlemek sohbet edıp hasret gıdermek anlamında bi yerlere gitmek istediğini dile getirdi ben hamileyken gitmem sıkıntılı olur anlamında gitmesini istemiştim gitti de ama şuan çocuk var ve kendıne gelınce kafa dinlemeyi düşünen kişi bana gelince hadı sende git demiyo ben nereye gıdersem onla gıdecekmısım bende akıl basa yenı gelmıs bıri olarak bu defa dedım ki bana gelınce hep bırlıkte sana gelınce olmuyo mu haksızmıyım kızlar ne gerek var yani bende bi çok arkadaşımla Bebek'ten dolayı ne vakit oldu görüşmeyeli cok mu gerekli bişey bu kadar bır kez tamam dedım dıe sanki elde edılmıs Hakkı gıbı gitmek istıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?