Bekar arkadaşıyla 2 gün tatile gitmek isteyen eşim

-Angela-

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2015
49
24
38
39
Merhaba kızlar,

1,5 yasında çocuğum var eşim cok yakın bi arkadaşıyla 2 gün kafa dınlemek sohbet edıp hasret gıdermek anlamında bi yerlere gitmek istediğini dile getirdi ben hamileyken gitmem sıkıntılı olur anlamında gitmesini istemiştim gitti de ama şuan çocuk var ve kendıne gelınce kafa dinlemeyi düşünen kişi bana gelince hadı sende git demiyo ben nereye gıdersem onla gıdecekmısım bende akıl basa yenı gelmıs bıri olarak bu defa dedım ki bana gelınce hep bırlıkte sana gelınce olmuyo mu haksızmıyım kızlar ne gerek var yani bende bi çok arkadaşımla Bebek'ten dolayı ne vakit oldu görüşmeyeli cok mu gerekli bişey bu kadar bır kez tamam dedım dıe sanki elde edılmıs Hakkı gıbı gitmek istıyo

Sendeki de iyi cesaret hamile halinle niye tek yolluyorsun adami dogumdan sonra hep beraber gideriz deseydin ya.Ayrica bekar adamla ne tatili?Benim esim bana her seyi danisan bir tip degildir,ben de kiskanc degilimdir fakat bu teklifi esim bana yapmayi dusunemez bile...

Ya kusura balmayında böyle öküzleri nerden buluyosunuz bide hamileyken bırakıp gitmiş yazık kıyamam çok yorulmuştur hamile sensin ama kafa dinleyen o
Geçen sene eşim iş için mükellefine gitti deniz kenarında olan bi mekan plajı olan biyer adama zorla mayo verdim yüz diye ben gitmiyorum diye yüzmicekti

Eşim elbetteki bensiz tatile gidebilir tabi ki benim gidebildiğim ölçüde . onunki can da sizinki patlıcan mı?

Valla ben arkadaslarimla tatile gidebiliyorum o yüzden ben de izin veririm...baskıcı olmak ikimizin de tarzi degil..ve fakat siz hamile oldugunuz icin durum farklı...bu durumdayken size bu teklifi getirmemesi gerekir...

yok artık!!paşama bak sen tatile gidip kafa dinleyecekmiş.eşim bana böyle bi teklifle gelmeye bile cesaret edemez oyarım yeminle.sen ipleri çok vermişsin.ya bundan sonra bende tek giderim yada sende gitmiyorsun de tepkini koy.

Simdi herkes kendi tarafindan bakacak.Gidemez edemez diyecek evet benimkide gitmez ancak belkide bu adam bunalmıştır evde bir kadin ve biri karninda biri elinde cocuk..ben bunalırdım valla düşününce. Belki 1-2 gün iyi gelecektir.

bayagı keyfıne duskun bı esın varmıs
ben olsam once bı hayrola derım
kafa dınlemek, erkek arkadasıyla hasret gıdermek te ne oluyomus
erkek erkege ne hasreti gıdereceklermış orsaydın
haftasonu ogleden sonrasını ayırsa fazla bıle gelır hasret gıdermeye
dıkkat ettıysen senın de ıhtıyacın olacagına degınmedım bıle
ben olsam işgilenirdim
haaa dese kı ıkıgunlugune balıga gıdıyorum ,kuş kaz avlayacaz anlarım
ıkı erkegın basbasa tatılı cok enteresan gelır bana herzaman

Bence kadın gitsin ev işi çocuklar derken asıl bunalan kadın erkek degil. ..

Niye kocani tek gonderiyosunki hamileyken. Ne alaka? Ben kocamla ayri takilmak icin evlenmedim. Ben gitmiyosam oda gitmez. Hamileysem hastaysam da basimda bekler. Ne zaman iyi olurum beraber gideriz. Siz yuz vermissiniz oda astarini istemis

Ben gitmesinde bir sakınca görmedim. Artı bunu istiyorsa zaten yapmalı .. Ha siz gitmesine engel olduğunuz için kalmış ha gitmiş ne farkediyor? Sonucta adam bunu istiyor ...

ANCAk siz neden gidemiyormuşsunuz?

Yok öyle bir dünya!

Yeri gelecek ıkı gün siz de kaçacak kafa dinleyeceksiniz .. Izin bile almam valla ben. Gidiyorum bitti

ne hamıleyken ne su halınızle ızın vermeyın, ben vermezdım sadece iş gezılerıne cıft taraflı ızın verırız, ve aıle ıle olan gezılere....
zaten cocugunuz buyumus onunla cok rahat tatıl yapabılırsınız, gerekırse anane-dedeye bıle bırakılabılır bır yasta , esınızın ben arkadasımla tatıle gıdıp kafa dınlemek ıstıyorum degıl, hep bırlıkte tatıle gıdelım teklıfını sunması gerekırdı sıze....
bence sımdı tamam dersenız, sız hep yalnız kalıp evde esınızı beklemeye mahkum olursunuz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…