Hayır ben şunu anlamadım doğuran, hamileyken tatile gidemeyen, bebeğe bakan sizsiniz de eşiniz hangi kafayı boşaltıcakmış tatilde??? Sizin kafayı mı?Merhaba kızlar,
1,5 yasında çocuğum var eşim cok yakın bi arkadaşıyla 2 gün kafa dınlemek sohbet edıp hasret gıdermek anlamında bi yerlere gitmek istediğini dile getirdi ben hamileyken gitmem sıkıntılı olur anlamında gitmesini istemiştim gitti de ama şuan çocuk var ve kendıne gelınce kafa dinlemeyi düşünen kişi bana gelince hadı sende git demiyo ben nereye gıdersem onla gıdecekmısım bende akıl basa yenı gelmıs bıri olarak bu defa dedım ki bana gelınce hep bırlıkte sana gelınce olmuyo mu haksızmıyım kızlar ne gerek var yani bende bi çok arkadaşımla Bebek'ten dolayı ne vakit oldu görüşmeyeli cok mu gerekli bişey bu kadar bır kez tamam dedım dıe sanki elde edılmıs Hakkı gıbı gitmek istıyo
Bence kadın gitsin ev işi çocuklar derken asıl bunalan kadın erkek degil. ..
bayagı keyfıne duskun bı esın varmıs
ben olsam once bı hayrola derım
kafa dınlemek, erkek arkadasıyla hasret gıdermek te ne oluyomus
erkek erkege ne hasreti gıdereceklermış orsaydın
haftasonu ogleden sonrasını ayırsa fazla bıle gelır hasret gıdermeye
dıkkat ettıysen senın de ıhtıyacın olacagına degınmedım bıle
ben olsam işgilenirdim
haaa dese kı ıkıgunlugune balıga gıdıyorum ,kuş kaz avlayacaz anlarım
ıkı erkegın basbasa tatılı cok enteresan gelır bana herzaman
Zaten en tehlikeli dönemler hamilelik ve doğum sonrası ...Merhaba kızlar,
1,5 yasında çocuğum var eşim cok yakın bi arkadaşıyla 2 gün kafa dınlemek sohbet edıp hasret gıdermek anlamında bi yerlere gitmek istediğini dile getirdi ben hamileyken gitmem sıkıntılı olur anlamında gitmesini istemiştim gitti de ama şuan çocuk var ve kendıne gelınce kafa dinlemeyi düşünen kişi bana gelince hadı sende git demiyo ben nereye gıdersem onla gıdecekmısım bende akıl basa yenı gelmıs bıri olarak bu defa dedım ki bana gelınce hep bırlıkte sana gelınce olmuyo mu haksızmıyım kızlar ne gerek var yani bende bi çok arkadaşımla Bebek'ten dolayı ne vakit oldu görüşmeyeli cok mu gerekli bişey bu kadar bır kez tamam dedım dıe sanki elde edılmıs Hakkı gıbı gitmek istıyo
Ben en baş konuşurdum
Sana olmaz ama bana olmalı diyosa , sana da olmaz der konuyu kapatırdım
Bir kez taviz vermişsin sağ ol demek yerine adet haline getiriyo bir de
Yüz verme deliye gelip bip yapar halıya demişler
Evli ciftlerin bekar takilmalari bence yanlis. Bir iki saat arkadaslariyla takilabilir ama bir kac gun bayagi bir abartili.Merhaba kızlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?