- 20 Kasım 2013
- 568
- 391
- 103
- 35
Yapmasaymış valla ben bakamam mesela bunalırım yapmıyorum çoçcuğum yok. Gözü yiyor ki cocuk doguruyor.
Çocuğu tek kadın yapmıyor ... Annesi ne kadar yükün altına giriyor babası da giriversin bir zahmet..
Girsinle etsinle olmuyor işte goruldugu uzere ben kedi bakiyorum en basiti esim sadece oynuyor onunla ama yemegi temizligi herseyi bende.
Kaldiki bu adam yemek yapan gece gece canim sunu cekti desem kalkip usenmeyen adam :))) ev islerini ustume yikmayan adam ama bir kediyle ugrasamiyor kaldiki cocuk bakacak sanmiyorum :))
Simdi ben bunu gorerek cocuk yapsam sonra virvirvir cocuga bak cocuk durmuyor bilmem ne yapsam oda kacmak ister biyerlere cunku kediden daha kulfetli bir durum cocuk.Tahammul edemez ona.Ama evliligin olmazsa olmazi olarak gorulen cocuk bunlar dusunulerek yapilmiyor malesef .
Girsinle etsinle olmuyor işte goruldugu uzere ben kedi bakiyorum en basiti esim sadece oynuyor onunla ama yemegi temizligi herseyi bende.
Kaldiki bu adam yemek yapan gece gece canim sunu cekti desem kalkip usenmeyen adam :))) ev islerini ustume yikmayan adam ama bir kediyle ugrasamiyor kaldiki cocuk bakacak sanmiyorum :))
Simdi ben bunu gorerek cocuk yapsam sonra virvirvir cocuga bak cocuk durmuyor bilmem ne yapsam oda kacmak ister biyerlere cunku kediden daha kulfetli bir durum cocuk.Tahammul edemez ona.Ama evliligin olmazsa olmazi olarak gorulen cocuk bunlar dusunulerek yapilmiyor malesef .
kedinin kumunu temizlemiyo mamasını vermiyo diye kendi çocuguyla ilgilenmeyeceği sonucuna nasıl vardınız belki kediyi sizin kadar sevmiyodur ama çocuğu olunca aynı şeymiGirsinle etsinle olmuyor işte goruldugu uzere ben kedi bakiyorum en basiti esim sadece oynuyor onunla ama yemegi temizligi herseyi bende.
Bir baba çocuğu ile sadece sevmek istediği zaman vakit geçirmemeli.Sevecek,altını temizleyecek,gece uyandığında yanına gidecek...Bunlar bir babanın yapması gerekenler aslında daha tonla şey var.Anne ile babanın görevleri arasındaki tek fark herhalde annenin emzirmesi geri kalanı baba da yapabilir.Babanın bunları yapmak istemiyor oluşu,sorumluluğun onda olduğu gerçeğini değiştirmez.
Konu sahibi konuşun eşinizle kafasını mı dinleyecek,eğer size de bir kaç günlük izin verirse gönderin gitsin.Siz de bir kaç gün arkadaşlarınızla kafa dağıtmış olursunuz.Ha baktınız sizi tek göndermek istemiyor,kabul etmeyin.
Kusura bakmayı sizin gibi düşünmüyorum. Çocugün sorumlulugu sadece anneye ait değildir. Babaya da aittir. Akşamdan aksama çocuk sevmekle babalık olmaz. Anne nasıl ilgileniyorsa baba da ilgilenmeli.
O yüzden vayy efendim adam bunaldı tatile gidecek arkadaşıyla olmaz. Gidilecekse ailecek beraber gidilir. Gidilmeyecekse adam da gidemez.
Cok seviyor kedileri alir koynunda yatirir birlikte uyur sever.kedinin kumunu temizlemiyo mamasını vermiyo diye kendi çocuguyla ilgilenmeyeceği sonucuna nasıl vardınız belki kediyi sizin kadar sevmiyodur ama çocuğu olunca aynı şeymi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?