Bekar arkadaşlarıyla otele gidecekmişşşşşşş

Bunu sana anlatti mi esiniz ?
Ya cok saf esiniz yada .. nebilim bunu sana anlatmasi sizi killandirir yani arkadasini oyle anlatmak pekte hos bisi yapmamis yaaani.

Ewet anlattı saf mı denir bilmiorum ama böle anlattığı ve bnim rahatsız olduğum konu çoktur paylaşır herşeyini.

O arkadaşını da sewmez zati

Çok tanımıyorum sadece bekar olduklarını ve ismen biliyorum

nasıl yani eşinizin arkadaşlarını bilmiyo musunuz?

tanısanız neyse gitsin gezsin falan derim kendimce ama eşimin böyle bi isteği bile tuhaf. tanımadığım etmediğim insanlrla ne işi var otelde fln.
eşiniz size ne derdi acaba tanımadığı arkadaşlarınızla böyle bişey planlasanız.

nasıl yani eşinizin arkadaşlarını bilmiyo musunuz?

tanısanız neyse gitsin gezsin falan derim kendimce ama eşimin böyle bi isteği bile tuhaf. tanımadığım etmediğim insanlrla ne işi var otelde fln.
eşiniz size ne derdi acaba tanımadığı arkadaşlarınızla böyle bişey planlasanız.

Bilmiorum çünkü tayin nedeniyle burdayız 2 yıl oldu az zaman değil ama eşim öle vıcık ilişkileri sevmez hep beraber başbaşa takılmak ister
Arkadaşlarının davetinide geri çevirir.
Yoğun çalışıyor ya boş vaktimi senle gçirmek istiorum der.
Ama bn tanışmak kaynaşmak isterim o ayrı

• Beğen
Reactions: KV_
Bilmiorum çünkü tayin nedeniyle burdayız 2 yıl oldu az zaman değil ama eşim öle vıcık ilişkileri sevmez hep beraber başbaşa takılmak ister
Arkadaşlarının davetinide geri çevirir.
Yoğun çalışıyor ya boş vaktimi senle gçirmek istiorum der.
Ama bn tanışmak kaynaşmak isterim o ayrı

arkadaşlarıyla otele gitmek isteyen erkek vıcık ilişki sevmiyor nası oluyor anlamadım valla?

sizin tanımamanız da garip. bu arkadaşların erkek olduğundan emin misiniz? hepberaber bir şeyler neden yapmıyorsunuz arkadaşlarıyla birlikte?

• Beğen
Reactions: KV_
Kari kiz isi midir diye dusunmeniz dahi esinize guvenmediginizi gösterir, umarim yaniliyorumdur. eger hicbir sebep yokken böyle dusunuyorsaniz esinize yazik. eger guveninizi kiracak birsey yaptiysa yedirgin olmakda haklisiniz.

Bence adamın aramaktan vazgeçmesinin sebebi
İşgillendiğiniz konu değil

Bekarlar dalga geçiyorlar evlilerle
yengeden izin alamadın mı falan gibi gülüyorlar ondan vazgeçmiştir siz öyle deyince konusu açılcak sanmıştır bence

Back
X