- 4 Ekim 2012
- 16.985
- 33.514
- 798
Bak evlilik dedim kahkahayı bastı hemen. Şahidi olurum, altınlar kurban olsunVallaha evlense el birligi bir altin mi taksak ne yapsak artik.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bak evlilik dedim kahkahayı bastı hemen. Şahidi olurum, altınlar kurban olsunVallaha evlense el birligi bir altin mi taksak ne yapsak artik.
29 yaşında tanıştım. Eşim de 27 yaşındaydı30 yasinda mi tanistiniz ama
Altin diyince guldum kdkskjBak evlilik dedim kahkahayı bastı hemen. Şahidi olurum, altınlar kurban olsun![]()
Adamı bozulmadan kapmışın tebriks.29 yaşında tanıştım. Eşim de 27 yaşındaydı
Tabi gözü açılmadan kaptımAdamı bozulmadan kapmışın tebriks.
allahım inşallah bir yıl içinde evlenir.çok aminnnnnn.Evlenirse açar o konuyu ancak![]()
evlenince elin adamı değil kendi adamı olacak ama.neden istemesin?Evliliği neden bu kadar istiyorsun merak ediyorum sürekli erkekler erkekler vallahi dert bitmiyor hayatını yaşa şimdi ne yapacaksın elin adamlarını
İyilik yaş ve bekarlık arasında korelasyon yok. Onun icin ümidinizi kesmeyin30 lu yaslardan sonra bekar iyi erkek kalir mi hepsi evlenir mi? Umidi kesmis durumdayim
Rainy sonunda KK ahalisi olarak,erkek bulman için toplu dua falan açacağız.Bul bir tane de,sen de kurtul,biz de kurtulalım30 lu yaslardan sonra bekar iyi erkek kalir mi hepsi evlenir mi? Umidi kesmis durumdayim
Rainyy pes etmiyordu30 lu yaslardan sonra bekar iyi erkek kalir mi hepsi evlenir mi? Umidi kesmis durumdayim
Eşimin bir arkadaşı var çok titiz ,akıllı, Allah korkusu olan,nazik ,5 vakit namazında biri ama kendi gibi titiz ,uyumlu birini bulamadığı için evlenemedi 44 yaşında .30 lu yaslardan sonra bekar iyi erkek kalir mi hepsi evlenir mi? Umidi kesmis durumdayim
Ümidi kesme Kendinden küçük yaş alırsın ne olacak sanki :)30 lu yaslardan sonra bekar iyi erkek kalir mi hepsi evlenir mi? Umidi kesmis durumdayim
Yoruldum aslinda ama elimde olan bir sey degilÜmidi kesme Kendinden küçük yaş alırsın ne olacak sanki :)
Ama biraz beynini bu konudan uzak tut Gerçekten yorulmadın mı ?
Sanırım bu konu sende takıntı haline gelmiş Hayatında en önemli eksiklik gibi hissediyorsun ve hemen olmasını istiyorsun gibiYoruldum aslinda ama elimde olan bir sey degil