Tesekkurler herkese, annemle konustum son care o da ablami aramis konusmus 1-2 hafta kalsin sonra kendine bi yer bulsun demis kardesin sinava calisiyo rahat edemez demis. Ablam da hak vermis gelsin soyliycem somestr dan sonra bi yer bul kendine diycem dedi. Ama o konusana kadar icim icimi yiyecek hep bu cuma geliyomus simdiden stres oldum. Bazen de salonda yatip kalkicak kisi o, o rahatsiz olsun banane diyorum ama...((( calisma odami asla vermem salonda yatip kalksin dimi hem boylelikle yerlesemez bize.
mağdur durumda olan bi insana yardımcı olmak gerekir diye düşünürüm ama , o insan ukala bi şekilde 'beni idare edeceksiniz' diye emrivaki yapmıyorsa. onun için siz bilirsiniz ama istemiyosanız da ablanızı karıştırmayın madem direk kendiniz söyleyin istemiyorum bizimle kalmanı diye. ablanızın üstüne yıkmayın bence.
Bu kadar katı olmayın onu' da düsünün ablanın arkadasıymıs siz iki kardes birbirinize desteksiniz belki o' da iyiki arkadasım orada yalnız olmayacagım diye düsünmüstür. Tamam fazla kalmasından rahatsız olabilirsiniz ama en azından bir yere bulana kadar idare etmelisiniz.
Kendinizi bosuna strese sokuyorsunuz belki de bu sürec icinde cok iyi anlasıcaksınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?