geldi şu anda tüm eşyalarını çalışma odama bıraktı çantasını ceketini. Deliriyorum. Bu odayı asla vermicem yorganı salona koyup ben geceleri orda ders çalıyorum sen burda yatarsın diycem
Konuştum abla ile (bu arada 34 yaşındaymış öğrendim)
Ev mi tutacaksın burda dedim evet ama bahara kadar sizdeyim dedi... Ama küçük oda benim çalışma odam ben ders çalışıyorum orda dedim. Salonda yatarım ne olacak dedi.Yarından itibaren ortak oluyorum her şeye dedi. Çok kötüyüm
Ev mi tutacaksın burda dedim evet ama bahara kadar sizdeyim dedi... Ama küçük oda benim çalışma odam ben ders çalışıyorum orda dedim. Salonda yatarım ne olacak dedi.Yarından itibaren ortak oluyorum her şeye dedi. Çok kötüyüm
ortak oluyorum derken kirayı ve faturaları da kastediyor mu?
herseye ortak deken... ev kirasi , faturalar ve mutfak giderine ortak olacak mi? Yoksa sadece siz odeyeceksiniz kendisi imkanlara mi ortak olacak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?