Bekar hayatınızı özlüyor musunuz.?

Ya ben özlüyorum evet ama mantıken düşününce bekarken yaptığım her şeyi (yalnız veya arkadaşlarımla tatile gitmek dahil) yapabiliyorum. Eşim kısıtlayan biri değil rahattır git gez der nasıl istersen der kendini nasıl iyi hissedersen öyle yap der güvenir bana.
Niye özlüyorum bekarlığı bilmiyorum 😅🤣
Belki de komple sorumluluk yoktu kafa öyle rahattı ondandır

Özlemiyorum.
Çünkü bekarken nasıl isem 3 çocukla da aynıyım:)
Az önce soru sormaya gelen oğluma, kocam "oğlum anan ne derse o bu evin reisi o, bana boşa sorma" diyordu.
Anladın sen :))))))))
Anam bana hep şeyin yukarda erkekler gibisin der:)))) (yani borun ötüyor anlamında)
Daha bekar kalıp napıcam:))

Özlemiyorum.... annem dahil arayanım bile yoktu sahte arkadaşlıklar vs... babsm zaten yok. Yapayalnizdim. Casanova bir kocam yok ama iyi birer arkadaşız en önemlisi bir evladım var o benden sıkılıp kaçana kadar bir 10 yıl yalnız kalmam sanırım bu yönü güzel 🙃
Ana tabiki sorumsuzluk hissi de paha biçilemez bekarlikta
En iyisi sanırım bekar annelik 😂😍 tabi işi gücü parası olanlar için

Özlemiyorum çünkü hayatımda değişen bir şey yok,aynı evde oturuyorum,aynı canım istediği kıyafetleri giyiyorum,canım istediğim her yere gidiyorum eşimle eşimsiz gündüz akşam farketmez,aynı arkadaş çevrem kadın erkek.
Yemek canım isterse yaparım istemezse yapmam eşim yapar veya dışarıda yeriz/eve söyleriz.

Yani radikal bir değişim olmadı,bazı pozitif değişimler dışında,o da artık ikimizin de yapabileceğimiz şeylerin olması

Back
X