Bekar kadin, evlenmis bir cocugu olan erkek.

Zaten önemli olan kişinin kendisidir sen sonu belirsiz yola niye giresin ki ? En güzelini yapmışsın o şimdi başka sulara yelken almıştır. Eşi ingiliz kültür farkı vardır çocuğunu önce kendi düşünecek o insanın elinde kendi kültüründen çok uzak yetişmesini göze alacağını sanmıyorum muhtemelen aksiyon vs.arıyor.

Neden boyle yaptin deyince. Karim yakama yakisti , birakmiyor , ben de yeni birini aramaya basladim dedi , bakk senn. Birsey demedim, aramaya devam et sen dedim ,direk sildim , engelledim.

Neden boyle yaptin deyince. Karim yakama yakisti , birakmiyor , ben de yeni birini aramaya basladim dedi , bakk senn. Birsey demedim, aramaya devam et sen dedim ,direk sildim , engelledim.

En güzelini yapmışsın canım başka kadın arayacağına kadar enerjisini bu kadından nasıl kurtacağına baksın. Saygısızlık ne olursa olsun eşine, kendisine, çocuğuna ve karşısındaki sana.

O keyif arıyordur evdeki eksiklerini dışardan alıyor işte.

Ben onun karisinin yerinde olsam hic bosanmazdim:)

Ben onun karisinin yerinde olsam hic bosanmazdim:)

Al işte adamın karısıda senin gibi :)

Şaka bir yana belki söylediğinin doğruluğu bile yoktur. Allahın sevdiği kuluymuşsun öyle düşün şimdi başka yerlere yamanıyordur ki Allah layığını verir illa.

Hislerim iyidir ama 36 yasindayim, yakinda menopoza giricem , artik evlenecegimi sanmiyorum. Turkiye'ye gelirsem televizyona cikicam evlenmek icin:)

Hislerim iyidir ama 36 yasindayim, yakinda menopoza giricem , artik evlenecegimi sanmiyorum. Turkiye'ye gelirsem televizyona cikicam evlenmek icin:)

Olumsuz düşünme lütfen nasip kısmet bu işler. Çık sende başla "Elektrik alamadım" :)

londrada yasiyorsunuz herhalde,bnde orda yasiyorum... burda bilirsin erkekler hep macera pesinde aldatma fln ama bazilari evlilik disi ble cocuk yapiyor artkk iyi yapmisinda sen bunu tek int taniyordun niye bukadar ciddi dusundun anlamadim hic gormediysen hayatinda :)

Son düzenleme:

bence bu da yalandır, erkekler hep böyle diyor galiba eşimle aramız kötü boşanmak üzereyiz boşanmak istemiyor vs külliyen yalan, gece karısının koynunda uyuyordur allah bilir. bitmediler gittiler arkadaş kendi b.klarında boğulsunlar inş.

neyse bulaşmadan öğrendiniz en azından bir sadaka verin bari.

Ben ilk defa boylesiyle karsilasiyorum. Son olur insallah. Ben biraz sogumustum erkeklerden. Biraz sicaklik hissetmistim ona karsi. Acaba dedim. Bunun disinda kotu yanini da gormedim, Allah var. Cok fazla da tanimiyorum ayrica sadece bir hafta. Butun dertlerim boyle olsun ya neyse. Bu sayfa da acilmadan kapanmis bulunmakta.

Son düzenleme:
Sizden uzak Allah'a yakın olsun, sadece bizim Türk erkeklerinde var galiba evliliğiyle ilgili senaryo yazmak, hep nedense eşleri kötüdür, yakasını bırakmıyordur, sevgi, aşk görememiştir, elektrik alamamıştır

Aldatmaya sonuna kadar karşıyım, aldatan cezasını çekmeli, bedelini ödemeli o yüzden yazacaklarımı yanlış anlamayın ama duyduğum olayların birinde bile evliyim, çocukluyum, eşimi seviyorum ama macera yaşamak istiyorum diyen bir tane erkek çıksın dişimi kıracağım

Bence, evlilikte şartlar eşit olmalı, hani hiç evlenmemiş bir bayan evlenip çocuk sahibi olmuş bir beyle mutlu olmaz demiyorum ama zorlanabilirsiniz
ha zaten bitmiş, nolduğunu öğrenmişsin ama mune'nin dediği gibi, adamlar yaptıkları ahlaksızlığa nasıl kılıf uyduracaklarını şaşırmışlar, Allah ıslah etsin, ne mutlu ki kısa sürede çıkardın adamın foyasını meydana aslan burcuyum demiş bi de ben de öyleyim valla bir kelime bile soğutabilir bir insandan bizi dimi ama neyse şaka bir yana kurtulmuşsun çok şükür
Allah karşına gönlüne göre birini çıkartır inşallah
bu arada esra erola çıkarsın dersin ki ben şu şu kriterde erkek arıyorum bulur musun bilemem elektrik alamadım mesleğini beğenmedim, uzakta yaşıyor vs vs... hakkında hayırlısını diliyorum

davul bile dengi dengine denmis...ama sen 36 yasindaymissin o adam 38 yasinda...yani bu yasta evlenmis bosanmis olmasi garip degil. sonucta 25 yasindaki birinden bahsetmiyorsun. goze alabiliyorsan gelebilecek sorunlari tanis tabii, ama ugrasamam diyorsan...hic kafani agritma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…