- Konu Sahibi london2012
-
Ben aslan burcuyum detaylara dikkat ederim. Ogrenirim kisa zamanda
Adam uyanik ayrilmadan saglama aliyor kendini pis.
Allahin sevdigi kuluymussun.
Ben de Aslanım.
Kaçırmam, unutmam, unutturmam
Yalancinin teki. Bir hafta oldu tanisali, tanisma asamasindayim. Bosandim da cart curt. Karisi Ingiliz cirkef oldugunu sanmiyorum. Belki seviyor cocugu var bosanmak istemiyor kadin, hakli degil mi? Bosansin tam, sonra kiminle gorusuyorsa gorussun. Benim boyleleriyle isim olmaz.
Zaten önemli olan kişinin kendisidir sen sonu belirsiz yola niye giresin ki ? En güzelini yapmışsın o şimdi başka sulara yelken almıştır. Eşi ingiliz kültür farkı vardır çocuğunu önce kendi düşünecek o insanın elinde kendi kültüründen çok uzak yetişmesini göze alacağını sanmıyorum muhtemelen aksiyon vs.arıyor.
Neden boyle yaptin deyince. Karim yakama yakisti , birakmiyor , ben de yeni birini aramaya basladim dedi , bakk senn. Birsey demedim, aramaya devam et sen dedim ,direk sildim , engelledim.
En güzelini yapmışsın canım başka kadın arayacağına kadar enerjisini bu kadından nasıl kurtacağına baksın. Saygısızlık ne olursa olsun eşine, kendisine, çocuğuna ve karşısındaki sana.
O keyif arıyordur evdeki eksiklerini dışardan alıyor işte.
Ben onun karisinin yerinde olsam hic bosanmazdim:)
Al işte adamın karısıda senin gibi :)
Şaka bir yana belki söylediğinin doğruluğu bile yoktur. Allahın sevdiği kuluymuşsun öyle düşün şimdi başka yerlere yamanıyordur ki Allah layığını verir illa.
Hislerim iyidir ama 36 yasindayim, yakinda menopoza giricem , artik evlenecegimi sanmiyorum. Turkiye'ye gelirsem televizyona cikicam evlenmek icin:)
Olumsuz düşünme lütfen nasip kısmet bu işler. Çık sende başla "Elektrik alamadım" :)
Kimyam tutmadi diycem ben:)
Fiziği iyi ama kimya yok :) Evlilik programında çağ atlatcaksın.
londrada yasiyorsunuz herhalde,bnde orda yasiyorum... neyse bence engel deil ama daha sonra sorun yarata bilir diye dusunuyorum
Neyse arkadaslar konu kapandi. Biraz SIKISTIRDIM beyefendiyi 1 senedir ayri oldugunu, bosanmaya calistigini ama karisinin bosanmaya yanasmadigini soyledi. Cocugu olmasa da hic isim olmaz artik. Biz bu kadar ince dusunurken, erkekler bu kadar odun oluyor ya pesss...
bence bu da yalandır, erkekler hep böyle diyor galiba eşimle aramız kötü boşanmak üzereyiz boşanmak istemiyor vs külliyen yalan, gece karısının koynunda uyuyordur allah bilir. bitmediler gittiler arkadaş kendi b.klarında boğulsunlar inş.
neyse bulaşmadan öğrendiniz en azından bir sadaka verin bari.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?