canım ben sürekli okurum bu salavatı şerifeyi çok faziletli dediğin gibi benim için de uygundurkızlar bitince bunu okuyalımmı ne dersiniz cok fazıletlı daha bn yarısını kopyalamadım
Diger arkadaslara uygunsa okuruz insallahcanım ben sürekli okurum bu salavatı şerifeyi çok faziletli dediğin gibi benim için de uygundur
Benim için de uygundur kızlarkızlar bitince bunu okuyalımmı ne dersiniz cok fazıletlı daha bn yarısını kopyalamadım
canım ekliyorum seni :)Kızlar bende katılabilir miyim
bensucum esma okuduk,mazeretli iken de okunabiliyor...ben hala uygun değilim o yüzden haliyle tamamlayamadım.
canım sanırım katılamayacaksın,şimdilik çıkardım seni ama uygun olunca yine gel...ya kızlar ben niyetlendim gruba katılmaya ama regl olucam unuttum
canım sanırım katılamayacaksın,şimdilik çıkardım seni ama uygun olunca yine gel...
ben esmalari okudum çok şükür allah kabul eder inşallah. kızlar kusura bakmayın ben neredeyse dualarla ve hatta dinimizle yeni tanıştım sayılır o yüzden fikir sunup böyle ayrıntı şeyleri pek bilmiyorum daha(reglken esma okunabileceği gibi)
hoşgeldin canım :) bugün 3 günlük okuma bitiyor eğer okuyabilirsen bildirim yap,ama okuyamaz isen yarın başlatacağım duaya ekleyeyim uygun mu ?Merhaba kizlar benide tekrar alabilir misiniz gruba :) eger uygunsa tabiki :)
hoşgeldin canım :) bugün 3 günlük okuma bitiyor eğer okuyabilirsen bildirim yap,ama okuyamaz isen yarın başlatacağım duaya ekleyeyim uygun mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?