BEKAR KARDEŞLERİMİN DUA GRUBU

canım ben mazeretliyim esma salavat ya da hz yunus duası önerebilirim ya da Kur'andan secerseniz sonra okurum
Canım bende muafım :)
acaba bölüşmeli 276.676 adet ya şekür mü okusak yada selati tefriciye
biraz süreyi uzun tutarız...

Canım bende muafım :)
acaba bölüşmeli 276.676 adet ya şekür mü okusak yada selati tefriciye
biraz süreyi uzun tutarız...
canım sayımız az 276.676 ya Şekur bu sayıyla bir hayli zor okunur
salatı tefriciye de zor olur bence sayıya göre ama arkadaşlar ne der bilmiyorum

Ağırlıklı olarak toplu niyetlenerek okumakla birlikte bazı dualarda ortak kararla kisi kisi okuma yapılıyor​
• Tum dualara ortak karar verilip secilen dua ve kac defa okunacagina bagli uygun bir okuma suresi belirleniyor
Suresinde haber vermeyen duayi alip sonra bir daha haber vermeyen arkadaslar listeden cikartiliyor
• sayfaya belli araliklarla bakmak zorunlu ozellikle yeni dua belirleme sure belirleme vb durunlarda da fikir beyaniniz icin sık sık iletisimde kalmaniz rica olunur
•Muafiyetlerde olan okunan dua ayet ,sure ise kisi bitince arkadan okur digerleri dua suresi sonunda yeni duaya gecerler

OKUNAN DUA:1000 ADET YA LATİF VE 100 ADET SALAVATI FATİH
OKUNAN KİSİ:TOPLU NIYET
DUA BITIS SURESI PAZARTESİ AKŞAM

@love_story
@OMRUM79 okudu
megos okudu
bensu06 okudu
@Pembis Hayaller
@betul_65
Namaria okudu
miyomim okudu
bcgirl okudu

Okudum arkadaşlar rabbim hayırlı isteklerinizi tez zamanda kabul etsin inşallah

Kısmetin açılması için,kısmeti kapalı olduğunu düşün her kim her sabah “Yâ Aliyyü Yâ Azıym” zikirini okuyabildiği kadar veya ebced degerleri toplamı olan (110+1020) 1130 defa okumaya devam eder ise çok geçmeden Allah’ın izni ile hayırlı bir talip çıkar,hayırlı bir evlilik yapar.

Kısmetinde kapalılık olanlar için bir iksirdir.

Kaynak.esmaül Hüsna’dan sırlar ve şifalar ansiklopedisi(Arif pamuk)

Veya Ya Cami Ya Vedud okuyabiliriz isterseniz kizlar. Muaf olanlar var dediniz ama benimkisi oneri sadece :))

ben bu esmayi sevdim öneri olarak ben de katılabilirim bu fikre.

Ağırlıklı olarak toplu niyetlenerek okumakla birlikte bazı dualarda ortak kararla kisi kisi okuma yapılıyor​
• Tum dualara ortak karar verilip secilen dua ve kac defa okunacagina bagli uygun bir okuma suresi belirleniyor
Suresinde haber vermeyen duayi alip sonra bir daha haber vermeyen arkadaslar listeden cikartiliyor
• sayfaya belli araliklarla bakmak zorunlu ozellikle yeni dua belirleme sure belirleme vb durunlarda da fikir beyaniniz icin sık sık iletisimde kalmaniz rica olunur
•Muafiyetlerde olan okunan dua ayet ,sure ise kisi bitince arkadan okur digerleri dua suresi sonunda yeni duaya gecerler

OKUNAN DUA:1000 ADET YA LATİF VE 100 ADET SALAVATI FATİH
OKUNAN KİSİ:TOPLU NIYET
DUA BITIS SURESI PAZARTESİ AKŞAM

@love_story kudu
@OMRUM79 okudu
megos okudu
bensu06 okudu
@Pembis Hayaller
@betul_65 okudu
Namaria okudu
miyomim okudu
bcgirl okudu[/QUOTE]

Kızlar bu seferlikte esma oluyalım o zaman 1130 adet ya alıyyü ya azım okuyalım,ama süre kısa olsun bence 2 gün yeter,sizin içinde uygunsa sabah bu şekilde başlatayım.

OKUNAN DUA:1130 ADET YA ALİYYÜ YA AZİM
OKUNAN KİSİ:TOPLU NİYET
DUA BİTİŞ SÜRESİ ÇARŞAMBA AKŞAM

@love_story
OMRUM79
@megos
bensu06
@Pembis Hayaller
@betul_65
@Namaria
@miyomim
[USER=802825]@bcgirl
[/USER]

hayırlı sabahlar kızlar,2 gün yeterli diye düşündüm,yetişemeyen olursa bildirim yapın canlar süreyi uzatırız :)
Pembis Hayaller canım bugünde haber bekliyorum.

OKUNAN DUA:1130 ADET YA ALİYYÜ YA AZİM
OKUNAN KİSİ:TOPLU NİYET
DUA BİTİŞ SÜRESİ ÇARŞAMBA AKŞAM
@love_story
@OMRUM79 okudu
@bensu06
@Pembis Hayaller
@betul_65
@Namaria
@miyomim
@bcgirl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…