BEKAR KARDEŞLERİMİN DUA GRUBU

taha suresi okuyabiliriz ya da 313 fatiha aklıma gelenler bunlar

fetih okuyabiliriz uygun benim için sonrasında furkan suresinin 74. ayetini de okuyalım

Duamı okudum kızlar rabbim kabul etsin inşallah ..
Öneriler benim için de uygundur sırayla fetih ayetel kürsi şeklinde devam edebiliriz .

Ağırlıklı olarak toplu niyetlenerek okumakla birlikte bazı dualarda ortak kararla kisi kisi okuma yapılıyor
• Tum dualara ortak karar verilip secilen dua ve kac defa okunacagina bagli uygun bir okuma suresi belirleniyor
Suresinde haber vermeyen duayi alip sonra bir daha haber vermeyen arkadaslar listeden cikartiliyor
• sayfaya belli araliklarla bakmak zorunlu ozellikle yeni dua belirleme sure belirleme vb durunlarda da fikir beyaniniz icin sık sık iletisimde kalmaniz rica olunur
•Muafiyetlerde olan okunan dua ayet ,sure ise kisi bitince arkadan okur digerleri dua suresi sonunda yeni duaya gecerler

OKUNAN DUA:“1062 defa Yâ Bâis Yâ Fettah celle celalühü”
OKUNAN KİSİ:TOPLU NİYET
DUA BİTİŞ SÜRESİ CUMA AKŞAM

love_story
okudu
OMRUM79 okudu
megos okudu
bensu06 okudu
betul_65
okudu
Namaria okudu
bcgirl okudu
miyomim okudu

bal10cukk , turuncusari kızlar yeni listeyi yarın başlatcağım 9999 adet fetih suresini ilk ayetini bölüşmeli olarak okuyacağız,sizede uygunsa ekleyip sayıyı ona göre ayarlayayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…