BEKAR KARDEŞLERİMİN DUA GRUBU

Ben dün gece başladım okumaya sabah regly oldum sayımı malum durum bitince tamamlarım artık kızlar

Simdi Simdi girdum yukarda anlatmis bir arkadaş nasil okunacağını. Listeye benide ekleyin :) ogle namazına müteakip başlıyorum okumaya inşallah ismim Tuğçe ismen dua edebilirseniz

Simdi Simdi girdum yukarda anlatmis bir arkadaş nasil okunacağını. Listeye benide ekleyin :) ogle namazına müteakip başlıyorum okumaya inşallah ismim Tuğçe ismen dua edebilirseniz
canım listeye ekledim seni,sen gelince sayı değişti kişi başı 1.111 adet okunacak haberin olsun.Cuma son gün okuyunca bildirim yaparsın.

Okudum ben kizlar 1.111 tane . Allah kabul eder insallah . Okurken icime ferahlik geldi. Hakkimizda hayirlisi olacagina inaniyorum canlar

Yetistiremeyen varsa yerine ben okur sayisini alirim :)

Allah kabul etsin kızlar ben de akşam bitiricem inşallah. Perşembe gününe kadar tamamlasak cuma kandil olduğu için yeni bir dua yapsak sizin için uygun olur mu?

Tevafuk bu okuduğumuz duayi annemde benim için okuyacakmis bugün öyle konusurken farkettik. Sonunda bitince fetih suresi okunuyor dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…