- 7 Mart 2013
- 1.049
- 1.243
- 333
canım kalan sayını yaz ,eğer ben tamamlayabilirsem senin sayını da okurum.Ben dün gece başladım okumaya sabah regly oldum sayımı malum durum bitince tamamlarım artık kızlar
canım kalan sayını yaz ,eğer ben tamamlayabilirsem senin sayını da okurum.
Ağırlıklı olarak toplu niyetlenerek okumakla birlikte bazı dualarda ortak kararla kisi kisi okuma yapılıyor
• Tum dualara ortak karar verilip secilen dua ve kac defa okunacagina bagli uygun bir okuma suresi belirleniyor
•Suresinde haber vermeyen duayi alip sonra bir daha haber vermeyen arkadaslar listeden cikartiliyor
• sayfaya belli araliklarla bakmak zorunlu ozellikle yeni dua belirleme sure belirleme vb durunlarda da fikir beyaniniz icin sık sık iletisimde kalmaniz rica olunur
•Muafiyetlerde olan okunan dua ayet ,sure ise kisi bitince arkadan okur digerleri dua suresi sonunda yeni duaya gecerler
OKUNAN DUA:9999 adet Fetih suresi ilk ayeti “İnnâ fetahnâ leke fethan mubînâ(mubînen).”
OKUNAN KİSİ:TOPLU NİYET
DUA BİTİŞİ CUMA AKŞAMI
love_story 670 adet
OMRUM79 1552 adet
megos 1111 adet
bensu06 1111 adet
betul_65 1111 adet
Namaria 1111 adet
bcgirl 1111 adet
miyomim 1111 adet
@bal10cukk 1111 adet
canım senin kalan sayını aldım.Cnm ilk gün okuyabildim sadece 670 tane
canım listeye ekledim seni,sen gelince sayı değişti kişi başı 1.111 adet okunacak haberin olsun.Cuma son gün okuyunca bildirim yaparsın.Simdi Simdi girdum yukarda anlatmis bir arkadaş nasil okunacağını. Listeye benide ekleyin :) ogle namazına müteakip başlıyorum okumaya inşallahismim Tuğçe ismen dua edebilirseniz
canım senin kalan sayını aldım.
Allah kabul etsin kızlar ben de akşam bitiricem inşallah. Perşembe gününe kadar tamamlasak cuma kandil olduğu için yeni bir dua yapsak sizin için uygun olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?