BEKAR KARDEŞLERİMİN DUA GRUBU

LaraPars canim duani paylasir misin

Canım merhaba.

Ben sizden zahmet olmazsa benim icin
1 tane Taha Suresi ve maddi manevi değerleri güçlü olan, bana ve ailesine sadık davranacak, bir ömür beraber mutlu bir şekilde yaşayacağımız, beni ve çocuklarını çok sevecek, saygılı ve merhametli davranacak, çalışkan, nazik, hoş görünümlu, ailesiyle vakit gecirmeyi seven,kotu huylari olmayan biriyle evlilik gerçekleştirmek için dua istiyorum

Kusura bakmayın geç yazdım. Elektrikler kesildi ve şarjım çok azdı. Teşekkürler şimdiden

Amin canim inşaAllah gönül muradına göre biri ile yuva kurarsin❤

El-Fettah Celle Celaluhu

Her türlü müşkülleri açan ve kolaylaştıran, darlıktan kurtaran, zorluk ve müşkülleri çözen, maddi-manevi bütün kapıları açan. Hüküm veren, kapıları açıp yardım eden, zafer ve fetih lütfeden ve varlıklara suretler giydiren, Kulların arasında hakim olan. Her şeyi hikmetle açan.

NOT: HERKES DUA SAHIBI ICIN 489 TANE Ya Fettah Celle Celaluhu esmasini OKUYACAK OKUMA SURESI BIR GUNDUR
önce Tugce arkadaşımızın duasını edip daha sonra esmamizi çekmeye başlayalım

LaraPars arkadaşımızın duasi;
Ben sizden zahmet olmazsa benim icin
1 tane Taha Suresi ve maddi manevi değerleri güçlü olan, bana ve ailesine sadık davranacak, bir ömür beraber mutlu bir şekilde yaşayacağımız, beni ve çocuklarını çok sevecek, saygılı ve merhametli davranacak, çalışkan, nazik, hoş görünümlu, ailesiyle vakit gecirmeyi seven,kotu huylari olmayan biriyle evlilik gerçekleştirmek için dua istiyorum

@tospaagdt
LaraPars
Kafiyesizsiir
S selametle66

El-Fettah Celle Celaluhu

Her türlü müşkülleri açan ve kolaylaştıran, darlıktan kurtaran, zorluk ve müşkülleri çözen, maddi-manevi bütün kapıları açan. Hüküm veren, kapıları açıp yardım eden, zafer ve fetih lütfeden ve varlıklara suretler giydiren, Kulların arasında hakim olan. Her şeyi hikmetle açan.

NOT: HERKES DUA SAHIBI ICIN 489 TANE Ya Fettah Celle Celaluhu esmasini OKUYACAK OKUMA SURESI BIR GUNDUR
önce arkadaşımızın duasını edip daha sonra esmamizi çekmeye başlayalım

Kafiyesizsiir ismim Mine
Duam: Hayırlısı ile hem dinim hem dünyam hem ahiretim için hayırlı olan iki cihandada Rabbimin razi olacağı gönül muradima göre biriyle evlenip neslimin devam etmesini Rabbim nasip eylesin Amin burda bulunan tüm kardesleriminde dualarını hayirla kabul olsun insaAllah ❤

5 528mucizemmm
LaraPars
Kafiyesizsiir
S selametle66

Canım benim senin niyetine okudum rabbim hayırlı istediğin gibi birini karşına çıkarsın

Canım LaraPars arkadaşımızın duasını okudum.Rabbim kabul etsin
Canım yalnız Taha suresini okumamizi rics etmiş sanırsam arkadas ben Taha suresini hiç okumadım o yüzden okuyamadım sadece duasını OKUDUM haber vereyim dedim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…