BEKAR KARDEŞLERİMİN DUA GRUBU

’Rabbi inni lime enzelte ileyyi min hayrin fakiru. (Manası: Rabbim bana indireceğin her hayra muhtacım.)

Evlilik için Tesirli dualar Araştırırken forumda bulup iş yerinde gözümün önüne yazıp asmıştım. Boş vakit buldukça bol bol okudum ve 10 gün sonra birileri aracı oldu ve eşim ile tanıştım. Belki birilerine de kısmet olur diye sizinle de paylaşmak istedim. Allah'ım tez vakitte hayırlı eş nasip etsin hepinize.

Ya maşallah canim çok sagol paylaşımın için ❤

Canım evlilik niyeti ile mi okumustun

Canım evlilik niyeti ile mi okumustun

Evet canım. Beş ay öncesi söz atmıştım. Hayırlı bir eş için niyet edip okudum çok şükür kısmet oldu. Ve öyle ki ilk buluşmaya giderken olmaz bu iş ama aracı olanlar kıymetli benim için kırmamak için gittim. Acabalar ile 6 ayda evlendim. Çok şükür eşim oldu gözümün içine bakar Allah isteyen herkese hayırlı kısmet ler nasip eder

Amin canim inşaAllah çok sevindim senin adına

Reactions: Bns
Kızlar benimde duam bu sadece Tuğçe yerine Şüheda diye dua edin lütfen

Yaaaa masaallh canım okurken tüylerim diken diken oldu
Rabb'im eşinizle aranızda sevgiyi mutluluğu huzuru aşkı birbrinize karşı dhaa da artırsın amin

Yalnız anlamadigim canım insan evlenmeye karar verdiği kişiye acabalar ile soru işareti kalır mı aklında normal mi yani bu durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…