Okudum tatlım, Rabbim gönlüne göre nasip etsinBirine verebileceğin en güzel hediye duadır.
Duamız; ‘Ya Cami’ esması.
Duasına niyet edeceğimiz arkadaşımız için 114 defa Ya Cami esmasını çekelim. ☺
Ya cami esmasının anlamı: İstediğini, istediği zaman, istediği yerde toplayan, insanları kıyamet günü hesap için toplayan, birbirine benzeyen, benzemeyen veya birbirinin zıddı olan varlıkları bir araya, istediğini istediği şekilde toplayan.
library_ Gizem’in duası; Allah'ım gönlümü öyle birine ısındır ki her baktığım da ilk önce seni göreyim.Her şeyden önce seni bilen,daha sonra vatanını,daha sonra beni tanıyacak olan ailesine saygılı,dürüst,güvenilir,temiz,çalışkan bir kulun ile gönüllerimizin birleşmesini,2 cihanda da mutlu olmayı senden niyaz ederim.Buradaki tüm kardeşlerimin duaları kabul olsun inşallah.
S sibellcim
love_story
S Sarya41
Pinkpotter
denizaslim
Gizem için okudum Allah kabul etsin tez zamanda bol muhabbetli bi yuva kurmamızı nasip etsin .Birine verebileceğin en güzel hediye duadır.
Duamız; ‘Ya Cami’ esması.
Duasına niyet edeceğimiz arkadaşımız için 114 defa Ya Cami esmasını çekelim. ☺
Ya cami esmasının anlamı: İstediğini, istediği zaman, istediği yerde toplayan, insanları kıyamet günü hesap için toplayan, birbirine benzeyen, benzemeyen veya birbirinin zıddı olan varlıkları bir araya, istediğini istediği şekilde toplayan.
library_ Gizem’in duası; Allah'ım gönlümü öyle birine ısındır ki her baktığım da ilk önce seni göreyim.Her şeyden önce seni bilen,daha sonra vatanını,daha sonra beni tanıyacak olan ailesine saygılı,dürüst,güvenilir,temiz,çalışkan bir kulun ile gönüllerimizin birleşmesini,2 cihanda da mutlu olmayı senden niyaz ederim.Buradaki tüm kardeşlerimin duaları kabul olsun inşallah.
S sibellcim
love_story
S Sarya41
Pinkpotter
denizaslim
Bu okunanlar bzede geliyo mu yoksa gizem arkadaşımıza tek mi gidiyo ben alıyım bı tanesiniGizem arkadaşımızın duası tamamlanınca yeni duamıza başlayacağız. Hazırlıklara başlayalımYeni duamız 786 besmele, 133 salavat ve besmele duası olsun. Hepimize paylaştırıp okuruz. Muafiyet durumunda da okunabilir, hepimiz için daha kolay olur. Süremiz yine 1 gün olacak. Bu mübarek Ramazan ayını bol bol duayla geçirelim inşallah, duamız yanımıza kar kalacak ☺ Bu dua listesinde yer almak isteyen bana özel mesajla bildirebilir mi, ona göre listeyi oluşturacağım.
S sibellcimlove_story Aventuss @bizamaninmeleki library_ denizaslim S Sarya41 C Cancan936
Canım bu yeni duamız olacak. Her bir arkadaşımız için okuyacağız sayıyı paylaşarak mesela 786 besmeleyi 5 kişiysek 5’e böleceğiz gibi.Bu okunanlar bzede geliyo mu yoksa gizem arkadaşımıza tek mi gidiyo ben alıyım bı tanesini
Kızlar bir de hepimiz okuyabilelim diye Besmele ile yapılan duayı seçmiştik ancak Besmelenin özel günlerde okunmasıyla ilgili ben araştırdığım kadarıyla dua olarak okunduğu için bir sakınca olmadığını okudum. Bu konuda farklı bir bilgisi olan var mı?
[/QUben de senin gibi biliyorum hatta bazi ayetler bile dua maksadiyla okunabiliyor
library_ S sibellcim love_story S Sarya41 Aventuss C Cancan936 denizaslim
Yeni duamıza geçelim mi kızlar? Herkes devam ediyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?