BEKAR KARDEŞLERİMİN DUA GRUBU

Okudum tatlım, Rabbim gönlüne göre nasip etsin

Gizem için okudum Allah kabul etsin tez zamanda bol muhabbetli bi yuva kurmamızı nasip etsin .

Bu okunanlar bzede geliyo mu yoksa gizem arkadaşımıza tek mi gidiyo ben alıyım bı tanesini

kızlar yine geciktim biliyorum. Dün ve bugün ki duaları ayrı ayrı arkadaşlarımın niyetleri için okuyacağım. Okuyunca paylaşırım hakkınızı helal edin. Dua defterini de buldum duayıda yazacağım en kısa zamanda

Bu okunanlar bzede geliyo mu yoksa gizem arkadaşımıza tek mi gidiyo ben alıyım bı tanesini
Canım bu yeni duamız olacak. Her bir arkadaşımız için okuyacağız sayıyı paylaşarak mesela 786 besmeleyi 5 kişiysek 5’e böleceğiz gibi.

Kızlar bir de hepimiz okuyabilelim diye Besmele ile yapılan duayı seçmiştik ancak Besmelenin özel günlerde okunmasıyla ilgili ben araştırdığım kadarıyla dua olarak okunduğu için bir sakınca olmadığını okudum. Bu konuda farklı bir bilgisi olan var mı?

Arkadaşlar annemin evlenmek isteyipte evlenemeyen, kısmeti kapalı olanlar için yaptığı bir okuma usül var. Hatta ben çocukken anlatırlardı. kime okunduysa çok kısa zamanda ya sözlenmiş ya nişanlamış ve akabinde evliliği gerçekleşmiş. O yüzden bu duayı hep anneme sorarlardı. Ünversite okuduğum dönemlerde ise dua defterini kaybettim annemde hayatta olmadığından kimseden öğrenemedim. Seneler sonra yazlıktaki evde buldum defteri. Nasip bugüneymiş . İnşallah bizlere de hayırlı kapılar açılır.

Not: Bu tertip cuma günü cuma saatinde yapılır. Özellikle kısmet kapalılığını açmada çok etkilidir.

Yanınıza bir elma, 1 bardak su ve bir de hiç giyilmemiş yeni bir atlet alın.

Cuma saatinde 7 kez tövbe edip 7 kez peygamber efendimize salavat ı şerife okuyup dileğinizi dileyin .
ve elmanın üzerine 7 tane kadir suresi okuyun.
Daha sonra atleti ve bir bardak suyu yanınıza alın yasin suresini okumaya başlayın 3. mübinde geri dönün tekrar başlayın 4. mübine kadar gelip yeniden başlayın sonra 5. mübine gelip yeniden başlayın sonra 6. mübine kadar gelip yeniden başlayın sonra 7. mübine kadar gelin ve geri dönmeden yasin suresini bitirin. Her dönüşte suya ve atlete üfleyin.

Sonra elmayı 7 parçaya bölün ve gün içinde bitirin. Elmanın üzerine kadir suresi okunduğu için kabuk sap ve çekirdeklerini ayak basmayan bir yere bırakın toprağa da gömebilirsiniz maksat dualı meyve ayak altında kalmasın.
Ardından aynı gün içinde atleti giyin 7 gün boyunca çıkarmayın ( bu önemli. kokarız diyeceğinizi biliyorum ama zaten koronada hepimiz evdeyiz bişey olmaz ).

Okunan bir bardak suyuda üstüne su ekleyerek çoğaltın yedi gün boyunca günde 1 bardak için 7 gün sonra atleti çıkarın suyuda bitirin.

Uygulama karışık ve zor gibi görünüyor ama hiç zor değil merak etmeyin. Sadece dönerek yasin okumak biraz zaman alacaktır o kadar.

Annemin arkadaşlarından bu uygulamayı yapanlar hep ne kadar çabuk evlendiklerini anlatırlardı. İnşallah sizinde gönlünüzdeki gerçek olur. Bir de tavsiyem Allahtan isterken çok isteyin ayrıntılı isteyin. Allaha hiç birşey güç gelmez.

Ben varım kızlar hatta topluca hepimizin niyeti için 70. 000 kelime i tevhid ya da 4444 salat-ı tefriciye bile okuyabiliriz. Müslümanı güçlü kılan kalplerinin bir olmasıdır .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…