BEKAR KARDEŞLERİMİN DUA GRUBU

Canim okudum duanla 114 esmani Allah kabul etsin . Şuan ayetleri okuyamiyorum . Daha sonra okuyacağım inşallah

Emine kardesimizinde 114 cami esmasini okudum duasiyla Rabbim kabul etsin..

Esra şu an ev taşıdığım için bugün okuyamadım ama yarın diğer arkadaşın ve seninkini ayrı ayrı niyetinize göre okuyacağım.Lütfen hakkını helal et.

Birine verebileceğin en güzel hediye duadır.
Duamız; Taha süresi ilk 12 ayeti ve ‘Ya Cami’ esması.
Duasına niyet edeceğimiz arkadaşımız için ilk 12 ayeti 21 defa okuyalım ve 114 defa Ya Cami esmasını çekelim. Süremiz 1 gün Arapça bilenler Taha suresini Arapça okursa çok daha güzel olur. Burada paylaşamadım.

Ya cami esmasının anlamı: İstediğini, istediği zaman, istediği yerde toplayan, insanları kıyamet günü hesap için toplayan, birbirine benzeyen, benzemeyen veya birbirinin zıddı olan varlıkları bir araya, istediğini istediği şekilde toplayan.

Taha Suresi ilk 12 ayet
Bismillahirrahmanirrahim
1. Taha
2. Ma enzelna aleykel kur’ane li teşka
3. İlla tezkiratel limey yahşa
4. Tenziylem mimmen halekal erda ves semavatil ula
5. Errahmanü alel arşisteva
6. Lehu ma fis semavati ve ma fil erdı ve ma beynehüma ve ma tahtes sera
7. Ve in techer bil kavli fe innehu ya’lemüs sirra ve ahfa
8.Allahü la ilahe illa hu lehül esmaül husna
9. Ve hel etake hadiysü musa
10. İz raa naran fe kale li ehlihimküsu innı anestü naral leallı atıküm minha bi kabesin ev ecidü alen nari hüda
11. Felemma etaha nudiye ya musa
12. İnnı ene rabbüke fahla’ na’leyk inneke bil vadil mukaddesi tuva

İsmim Yeter. Duam: Yarabbim, hem yüreğime merhamet et, hem de kalbime mutluluk esintileri nasip eyle. Yalnızlıkla imtihan etme. Hayırlı zamanda hayırlı insanı karşıma çıkar. Evlilik niyetimde beni çok sevecek, benim de çok seveceğim merhametli, dürüst, kibar, vicdanlı, kalbinde seni barındıran, gönlüme göre bir kişiyle mutlu ve huzurlu bir yuva kurmayı nasip eyle. Bana hayırlı bir eş ve hayırlı bir anne olabilmeyi nasip et. Senden kısmetimin açılmasını ve hakkımda hayırlı olan evlilik için bana bir yol açmanı niyaz ediyorum. Burada bulunan tüm arkadaşlarıma da hayırlı kısmetler nasip eyle. Amin.

S sibellcim (Taha+Ya cami)
love_story (Taha+Ya cami)
Pinkpotter (Taha+Ya cami)
library_ (Ya cami)
S Sarya41 (Ya cami)
denizaslim (Taha+Ya cami)

Yeter arkadaşımız için 114 Ya Cami esmasını okudum . Diğer süreleri de daha sonra okuyup hibe edeceğim inşAllah. Allah herkesin gönlündeki hayırı verip o hayrıda sevdirsin.

Haydi kızlar bu akşam bitirelim. Biraz yavaşladık, daha amin diyecek çoook duamız, yapılacak çoook niyetimiz var ☺☺ diğer duamız için 2 arkadaşımız kaldı. Onlara 114 Ya cami okuyacağız. Sonra yeni duamıza geçeceğiz. Yeni dua için 2 önerim var.
1. 313 Fatiha
2. 786 besmele+ 133 salavat + besmele duası
Hangisini yapalım? Alıntılayıp cevaplar mısınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…