BEKAR KARDEŞLERİMİN DUA GRUBU

P Prhp Nilaycığım duan tamamlandı, namazını kılabilirsin. Allah duanın çok şükür oldu sevincini tez zamanda yaşatsın inşallah

Kızlar bu listemizde O ozlemem arkadaşımızın duası kaldı. O da şu an namaz kılmaya müsait değil, onun duasını müsait olduğu gün yapacağız inşallah ☺ Yeni listeye yarın geçeceğiz. Bu listedeki duamız Hz.Musa’nın evlilik duası olarak geçen Kasas suresinden bir ayet olacak. Mazeretli arkadaşlarımız da ‘Ya Musavvir‘ esması okuyacaklar. Listeden çıkmak isteyen yoktur umarım ancak varsa beni bilgilendirebilir misiniz Duasını değiştirmek isteyen varsa özelden yazabilir, yoksa da eski dualarınızı paylaşmaya devam edeceğim
love_story S sibellcim S Sarya41 O ozlemem library_ honeymilkkk P Prhp
aypare ackerman sacmalamayin

Kızlar Özlem arkadaşımız müsaitmiş, o yüzden onun da duasını okuyup yeni listeye öyle geçeceğiz.

Allah'ım, bir bekleyiş içinde olanlara beklediklerini nasip et.

Duamız; Salat-ı Mecule. Bu salavât her türlü olmazı olur hale getirmek ve çözülmez düğümü çözmek için okunur. Bu salavâtı sabah namazından önce veya yatsı namazından sonra, yahut da uykudan uyanır uyanmaz okuyan kimsenin Yüce Allâh her türlü sıkıntısını giderir ve yine her türlü dünya işlerinde kolaylık ihsan eder. Bu salavatın ardından bir de Allah rızası için iki rekat namaz kılınır ve Yüce Allâh o kimsenin kıldığı bu namazın her rekatı için yüz şehit sevabı verir.

Her bir arkadaşımızın niyetine aşağıda yazacağım 51 adet Salat-ı Mecule’yi sabah namazından önce veya yatsı namazından sonra (bu iki vakitten birinde daha etkili olduğu söyleniyor) okuyacağız. O gün duası okunan arkadaşımız bizlerin okuması bittikten sonra (ben liste tamamlandıktan sonra okumanı yapıp namazını kılabilirsin diye haber vereceğim) kendi niyeti için 51 adet Salat-ı Mecule’yi okuyacak ve Allâh rızası için iki rekat namaz kılacak. Kılınan namazın birinci rekatında Fâtiha ile İnşirâh Sûresini, ikinci rekatında da Fâtiha ile birlikte Kâfirûn Sûresini ve “İzâ câe nasrullâh” (Nasr) Sûrelerini okuyacak. Bizlerin okuduklarını da katarak kendi niyeti için duasını yapacak.

Okunuşu; “ALLAHÜMME SALLİ ALA SEYYİDİNA MUHAMMEDİN SALATEN TEHULLÜ BİHA UKTEDİ VE TÜFERRİCÜ BİHA KÜRBETİ VE TAKDİY BİHA HACETİ VE ALA ALİHİ VE SAHBİHİ VE SELLİM”

Anlamı; Allah’ım! Efendimiz, Önderimiz HZ.Muhammed (SAV)’e salat ve selam eyle ki, Sen müşkillerimi bu salat yüzünden çözer, sıkıntılarımı bu yüzden açar, düştüğüm bataklıktan beni bu sebeple kurtarır, yanılıp sürçtüğümde beni bu yüzden bağışlar ve ihtiyaçlarımı bu salat sebebiyle giderirsin.”

Salavat olduğu için abdestsiz okunabilir. Arapça bilenler Arapçasından okuyabilir. Süremiz 1 gün.

O ozlemem Özlem

Allahım sen herşeye gücü yetensin. Tez vakitte imanlı, Allah korkusu olan, beni senin yoluna götürecek, merhametli, eliaçık biriyle hayırlı bir evlilik yapmamı ve hayırlı evlatlar sahibi olmayı nasip eyle.. Birbirimizi kırmayacağımız, birbirimize saygı duyacağımız, birbirimizin hatalarını, kusurlarını görmeyeceğimiz iki cihanda da mutlu olacağımız bir evlilik nasip eyle.. Buradaki dua eden tüm kardeşlerime de gönlündeki hayırlı muratlarını nasip eyle Allahım..

love_story
S sibellcim
library_
honeymilkkk
P Prhp
aypare ackerman
S Sarya41
sacmalamayin
humanbeings

Yeter hanim duanizi yaptm Rabbim kabul eylesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…